Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJetem po wizycie!
Napiszę Wam dokładnie to, co dziewczynom na fb(tylko ja na wizycie myślałam, że jestem w 12t3d, a nie w 11, przez co mężowi powiedziałam, że wolniej rośnie i dopiero Ania mnie uświadomiła na facebooku, że ja przecież jestem w 11 tygodniu hahaha. to z tego stresu). Więc wg USG 11t2d
Wysłałam mężowi takiego sms'a:
"Czesc tato, jestem juz taki duży (choc troche mniejszy niż powinienem, ale podobno chłopcy tak maja. Co prawda jeszcze nie wiadomo, co mam miedzy nogami, ale pani doktor powiedziała, ze chłopcy jakos wolniej rosną), mam dwie nozki i dwie raczki i pięknie wykształcony mozg. Spalem, ale mama mnie obudziła i trochę jej pomachałem i potem dalej poszedłem spać. Serducho mi bije jak szalone i mama sie wzruszyła, jak to zobaczyła:) więcej mnie nie męczyli, bo i tak za tydzień kolejne badanie:)"
Więc informacja o domyśle płci, bo wolniej rośnie jest nieaktualna hahaha
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/047e1a853b4a9694.htmlFasUla, menka, Vuko, Liskova, anulka557, Giannaa, Felicity, Aprilia, Arizona_R, Beatrice, Carmen1724, ewka315, mimi87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny my też już po Maluch rośnie jak szalony
ma 8 cm i widzę, że o 2 dni jest starszy niż OM co jest niemożliwe bo owu było 3 dni później niż miało być i było potwierdzone testami
Przezierność karku 1,15. Mózg pięknie rozwinięty, cztery kończyny też są
Uparte to moje dziecię bo na złość się odwracało
musiałam się przerzucać z prawej na lewą stronę . Lekarz powiedział, że nie widzi niczego co mogłoby zaniepokoić i dzieciątko rozwija się pięknie ... jak zapytałam czy możemy podejrzeć co ma miedzy nóżkami to powiedział, że jeszcze za szybko no i ja się cieszę, że nie strzela tylko chce poczekać ...śmiać mi się chciało bo dał mi nadzieję na dziewuszkę mówiąc "och jakie piękne plecki dzidzia ma takie ładne to musi być dziewczynka" ale mój gin lubi sobie pożartować
z tym, że robi to z taka powagą, że nie wiem czy to żart czy prawda
Mam nadzieje, że jego żarty się sprawdzą.
Serduszko bije 154bpm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:50
Liskova, anulka557, Felicity, eneska, Arizona_R, Beatrice, vincaminor, Vuko, Carmen1724, ewka315, mimi87 lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:I tak zasilek dostaniesz tylko z jednego stosunku pracy
No i tamieyaj,ze jak pracodawca zapyta o viaze lub lekarz jak Cie wysla na badania,to nie mosesz tego zataic,bo bedsiesz miala powazne problemy -
nick nieaktualny
-
JATA wrote:Hej, a ja mam już wyniki PAPPA. Wszystko w normie
SuperMi pomimo tego, że lekarz powiedział, że nie widzi niczego co mogłoby go zaniepokoić to mam ochotę zrobić test potrójny bo na pappa już za próżnio u mnie będzie...ale to jest coś identycznego jak pappa. Fajnie, że u Ciebie wszytko dobrze
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Jak tam przygotowania do ślubu? Duże macie wesele? Planujecie potem podróż poślubna;)? Myślisz ze wszyscy goście sie zorientują czy juz większość wie;)?
Do ślubu już wszystko przygotowane
Będzie 240 osób. Podróz poślubna będzie do Australi a potem Tajlandia wiec dosc egzotycznie
U nas raczej juz wszyscy wiedza wiec nie bedzie raczej zaskoczeniaewka315, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Beatrice wrote:Do ślubu już wszystko przygotowane
Będzie 240 osób. Podróz poślubna będzie do Australi a potem Tajlandia wiec dosc egzotycznie
U nas raczej juz wszyscy wiedza wiec nie bedzie raczej zaskoczenia
Łoooo matko... taką liczną rodzinę macie ? Czy większość to znajomi ? Wy bierzecie ślub konkordatowy czy tylko cywilny ? -
AAaaa zapomniałabym...
Vuko Co do witamin... mój gin powiedział, że nie muszę ich brać codziennie w okresie letnim. Morfologie mam dobrą warzywa i owoce jem to wystarczy brać kwas foliowy i co np 3 dzień tabletkę z witaminami.
I co do lotów samolotem...powiedziałam lekarzowi, że wyjeżdżam ale będę przylatywać na wizyty i czy nie widzi przeciwwskazań...powiedział, że nie i najwyżej później tylko będzie mi zaświadczenia wystawiał. -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Łoooo matko... taką liczną rodzinę macie ? Czy większość to znajomi ? Wy bierzecie ślub konkordatowy czy tylko cywilny ?
Liczna rodzina i tez duzo przyjaciol , dobrych znajomychMialo byc wiecej ale jak to zawsze bywa czesc odmawia, nie da rady przyjechac itp
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:cywilny
Liczna rodzina i tez duzo przyjaciol , dobrych znajomychMialo byc wiecej ale jak to zawsze bywa czesc odmawia, nie da rady przyjechac itp
Mogę zapytać dlaczego nie bierzecie kościelnego ? Jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać -
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Nie jesteśmy z wyznania katolickiego tylko z innego odlamu protestantyzmu
A po za tym jakos w ciazy byc i brac koscielny slub to mi sie nie widzi
Oj tam...większość ludzi bierze kościelny własnie ze względu na ciąże
a później niestety kończy się to rozwodami.
-
Giannaa wrote:AAaaa zapomniałabym...
Vuko Co do witamin... mój gin powiedział, że nie muszę ich brać codziennie w okresie letnim. Morfologie mam dobrą warzywa i owoce jem to wystarczy brać kwas foliowy i co np 3 dzień tabletkę z witaminami.
I co do lotów samolotem...powiedziałam lekarzowi, że wyjeżdżam ale będę przylatywać na wizyty i czy nie widzi przeciwwskazań...powiedział, że nie i najwyżej później tylko będzie mi zaświadczenia wystawiał.
Ja chyba w końcu nie będę leciała tylko jechała, jakieś beznadziejne te połączenia ze Splitem, wszystkie z przesiadkami i drogie jak cholera.... -
JATA wrote:Ja chyba w końcu nie będę leciała tylko jechała, jakieś beznadziejne te połączenia ze Splitem, wszystkie z przesiadkami i drogie jak cholera....
No do Chorwacji nie są zbyt tanie połączenia ...do Splitu jest dość daleko...sama będziesz jechała czy mąż po Ciebie przyjedzie ? -
Może z kimś z klientów się zabiorę, kto będzie akurat jechał. Samej mi się nie chce samochodem. Albo autokarem pojadę w ostateczności. Trochę długo, ale z drugiej strony pewnie będę spać większość drogi, a na miejscu planuję co najmniej 3 tygodnie więc sobie odpocznę