Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z włosami tak jak przed ciążą, mycia wymagają co 2 dzień ale czasem zwiążę i przeczekam jeszcze 1 dzień
Gorzej z cerą, bardzo pogorszyła mi się po inofoliku i ten stan utrzymuje się do teraz
Najgorsze są broda i okolice brody, trochę też czoło i plecy, ale ogólnie cera na całej twarzy wygląda na zmęczoną. Niby mówi się, że dziewczynki zabierają mamie urodę a chłopcy dodają, ale ja tłumaczę sobie, że to nie reguła, koleżanka jest w 9 m-cu i będzie córka a cerą ma cały czas ładną. A że ja ogólnie mam tendencję do trądziku najprawdopodobniej na tle hormonalnym to teraz się nasiliło.
-
Nie mówcie mi nic o włosach ... ja ogólnie mógłbym my je codziennie bo tak się przetłuszczają ale robię tak jak napisała Eneska na następny dzień po protu związuje...szału bym dostała jakbym codziennie musiała być włosy które są dosyć długie
Jata Super, że zdecydowałaś się jednak na samolotLiskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:niech się kluje, ale dziewoja
chociaż nie powiem, staram się zaakceptować też myśl, że jednak chłopak, żeby nie było na usg zawodu, zresztą wsio ryba, moje w końcu
żeby zdrowiutkie było
za to mąż bardzo liczy na pierworodnego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Ja to sobie tak czasem myślę, że bardzo chcę pierwszego chłopca.. a potem jak widzę np. córeczki znajomych, to chce mi się córki hahaha
za to mąż bardzo liczy na pierworodnego
ja też bardzo chciałam, sama mam starszych braci i chciałam, żeby moja przyszła córa miała starszego brata, no i się udało
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie o to chodzi, dziewczyny, hahahaha
Wieczne dzieci
Co do włosów, to ja miałam już bardzo długie, ścięłam do ramion jakieś 3 m-ce temu:) mąż był średnio zadowolony, ja z resztą też, ale miałam już bardzo zniszczone. Trzeba było, ale szybciutko rosną -
nick nieaktualny
-
Ja mam do pasa do tego dość grube... oj miałabym ochotę je ściąć czasami ale ja zawsze miałam długie i jak podcinałam końcówki to płakać mi się chciało
Ale ostatnio jestem bardzo leniwa no nie mam ochoty nic z nimi robić.
Mój mąż chciał mieć córę od razu pomimo, że to duże dziecko ... pewnie kupowałby jej samochody na sterowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 21:51
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Ja mam do pasa do tego dość grube... oj miałabym ochotę je ściąć czasami ale ja zawsze miałam długie i jak podcinałam końcówki to płakać mi się chciało
Ale ostatnio jestem bardzo leniwa no nie mam ochoty nic z nimi robić.
Mój mąż chciał mieć córę od razu pomimo, że to duże dziecko ... pewnie kupowałby jej samochody na sterowanieeh, ci faceci