Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia, o ile to możliwe (jak np. nigdzie nie wychodzisz), to staraj się nie myć codziennie włosów, bo dopiero się będą przetłuszczać. Wiem, że czasem się nie da, ale warto próbować
Ja kiedyś miałam taki okres, że musiałam myć codziennie, to myłam co drugi dzień, a tego drugiego dnia po prostu włosy spinałam (wyglądały ok
) i udało się przetrwać te okropne chwile
teraz myję co dwa - trzy dni.
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Ania, o ile to możliwe (jak np. nigdzie nie wychodzisz), to staraj się nie myć codziennie włosów, bo dopiero się będą przetłuszczać. Wiem, że czasem się nie da, ale warto próbować
Ja kiedyś miałam taki okres, że musiałam myć codziennie, to myłam co drugi dzień, a tego drugiego dnia po prostu włosy spinałam (wyglądały ok
) i udało się przetrwać te okropne chwile
teraz myję co dwa - trzy dni.
najgorsze, że na drugi dzień rano jeszcze nawet znośnie wyglądają, ale po południu już widać, że tłuste
na razie myję co 2 dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 21:13
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny nadrabiam po weekendzie
Jeśli chodzi o kosmetyki dla dziecka to ja wiem na pewno, że wykluczam wszystkie emolienty na bazie parafiny - sama unikam tego świństwa w kosmetykach i na pewno dziecka nie będę tym oblepiać. Wiem, że wszędze rozdają tego próbki i w szpitalach polecają, ale ja mówię stanowczo NIE. Jedyny przypadek kiedy bym się na to zdecydowała to atopowe zapalenie skóry. Na dobre, naturalne kosmetyki wcale nie trzeba wydawać fortuny, wystarczy zwracać uwagę na składy.Co do proszków to nie robiłam jeszcze rozeznania.
A jeśli chodzi o podróżowanie, to właśnie zdecydowałam, że do Chorwacji lecę jednak samolotem. Wylatuję 7.07 ( będzie to początek 16 tygodnia)i planuję zostać do kolejnej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 21:22
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:w pierwszej ciązy to było coś! cera idealna! włosy grubne, lśniące, 4 dni mogłam nie myć i były ok! nawet włosy na nogach wolniej mi rosły!!
a później coś się popsuło i w drugiej i w tej wyglądam tragicznieanulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Mi to ciągle mówią że będę miała chłopaka bo na nic mnie nie "ciągnie"
a i w brzuchu też trochę, bo przy synku od tyłu to nikt by nie powiedział, że ja w ciązy byłam, tylko piłka z przodu wystawała
a przy córce brzuch rozlał mi się na boki troche
inny już kształt miał
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:mi się z jedzeniem nic nie sprawdziło co do płci, tylko w wyglądzie
a i w brzuchu też trochę, bo przy synku od tyłu to nikt by nie powiedział, że ja w ciązy byłam, tylko piłka z przodu wystawała
a przy córce brzuch rozlał mi się na boki troche
inny już kształt miał
bardzo liczę na synka:-))
może już w piątek się okaże chociaż tak na 80%anulka557, Liskova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:ja w sumie od początku cera super, teraz coś poszło nie tak
bardzo liczę na synka:-))
może już w piątek się okaże chociaż tak na 80%ja nie liczę, że w środę się dowiem, wole później, ale już na pewniaka
-
nick nieaktualny