Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam przyszłe mamusie
zapraszam do obejrzenia super jakościowo wykonanych akcesorii dla maluchów:) mój maluszek użytkuje tego typu rzeczy inna prawdę się sprawdzają.
Rzeczy szyje moja mama. Wykonanie profesjonalne. Zapraszam i pozdrawiam. Życzę spokojnych ciąż
Komplet kocyk i podusia
http://olx.pl/i2/oferta/komplet-poduszka-kocyk-minky-CID88-IDb0367.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162551607&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details

Kura i podusia
http://olx.pl/i2/oferta/komplet-kura-podusia-CID88-IDb03KJ.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162554125&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details

Komplet dla dziewczynki
http://olx.pl/i2/oferta/idelany-komplet-dla-dziewczynki-minky-CID88-IDb04Fh.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162557631&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details

-
nick nieaktualnyjestem już w domu, nawet nie czekałam w kolejce
na fotel nawet mnie nie brała, zrobiła na biegu dosłownie usg, widziałam, że serduszko bije i fika sobie, ale łożysko mam takie jakby lejowate i nachodzi trochę na ujście szyjki i stąd mogą być te plamienia.. mam post (zaś biedny mój będzie
) wracamy do luteiny i normalnie mam w środę na wizytę przyjść, mam nadzieję, że już wtedy dziecko pomierzy i powie jaka płeć
Liskova, monika_89, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj jest stresu jest, a ja wiem, że u mnie przeboje zaczną się, ale po 20-25 tc bo znając mnie, ciąże co miałam i moje szczęście to będą problemy z szyjką i skurczami.. no ale obym się jednak myliła
póki co spokojnie, ważne, że malucha czuję to już dużo stresów odchodzi
-
nick nieaktualnydo 3 tyg myślę poczujesz na pewnoMartii wrote:No obyś się myliła. Może tym razem matka natura ci daruje

Ja dalej nic nie czuje, a tez byłabym spokojniejsza, bo moja wyobraźnia jest za bardzo rozbudowana. Na szczeście wizyta już we wtorek.
ja w pierwszej w skończonym 19 poczułam
a wyobraźnia to chyba każdej teraz pracuje na najwyższych obrotach heh
to ja dzień po Tobie się wizytuje
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoje dziecko już widze zaczepne nie jest
poprzednich ciążach jak czułam, że coś "wystaje" i pogaskałam w tym miejscu to zaraz się ruszało i pozycje zmieniało, a to nic!! wczoraj przez 1,5 godz wystawiło pupę albo głowę, nie wiem
i głaszczę i smyram a ono nic! jak przestałam i sprawdziłam po pół godz to już gdzieś uciekło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:24
-
Hehe, Anulka będziesz miała nieśmiałe dzieciątko

Mnie dziś jakoś dziwnie łupie w krzyżu.Dość intensywnie ćmi.Nieprzyjemne to.
Myślałam, że taki ból to dopiero jak brzuch zaczyna ostro przeciążać w jedną stronę.
No chyba ze to od tego wylegiwania się na kanapie... -
nick nieaktualnyalbo uparte jak osioł i nie usłuchaneMartii wrote:Hehe, Anulka będziesz miała nieśmiałe dzieciątko

Mnie dziś jakoś dziwnie łupie w krzyżu.Dość intensywnie ćmi.Nieprzyjemne to.
Myślałam, że taki ból to dopiero jak brzuch zaczyna ostro przeciążać w jedną stronę.
No chyba ze to od tego wylegiwania się na kanapie...
hmm wiesz, mnie też boli już mocno w krzyżu.. a zaczęło z miesiąc temu.. ja nie wiem co to w 9 miesiącu będzie, jak stare babki będziemy chodziły
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartii mnie kiedyś jaj leżałam na kanapie i oglądałam film tak krzyż rozbolał ze nie mogłam sie schylic, a jak sie ruszam i spaceruje jest lepiej. Także w sumie niby paradoksalnie moze byc od tego, spróbuj trochę rozchodzić moze, mnie pomogło.
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do szkoły rodzenia to jakie są mniej wiecej ceny? Słyszałam ze weekendowe są mało polecane ale nie wiem czy moj maz dałby radę w tygodniu bo pracuje do pozna. Ja sie zapisze pózniej i bede chodzić jak bede na l4, mam nadzieje ze ZUS nie bedzie na to krzywo patrzył jak mnie nie zastanie w domu...
-
nick nieaktualny
-

Witam się w 16 tygodniu.
Mam wrażenie że od wczoraj czuję delikatne ruchy, takie smyranie. Gdy sprawdzam później na detektorze tętna to rzeczywiście maluch jest tam gdzie poczułam smyranie.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Martii, Liskova, Hikaru, monika_89, ewka315, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

jak dotrwam w pełni sprawna psychicznie do końca, to uznam to za cud...