Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam przyszłe mamusie
zapraszam do obejrzenia super jakościowo wykonanych akcesorii dla maluchów:) mój maluszek użytkuje tego typu rzeczy inna prawdę się sprawdzają.
Rzeczy szyje moja mama. Wykonanie profesjonalne. Zapraszam i pozdrawiam. Życzę spokojnych ciąż
Komplet kocyk i podusia
http://olx.pl/i2/oferta/komplet-poduszka-kocyk-minky-CID88-IDb0367.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162551607&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
Kura i podusia
http://olx.pl/i2/oferta/komplet-kura-podusia-CID88-IDb03KJ.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162554125&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
Komplet dla dziewczynki
http://olx.pl/i2/oferta/idelany-komplet-dla-dziewczynki-minky-CID88-IDb04Fh.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162557631&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
-
nick nieaktualnyjestem już w domu, nawet nie czekałam w kolejce
na fotel nawet mnie nie brała, zrobiła na biegu dosłownie usg, widziałam, że serduszko bije i fika sobie, ale łożysko mam takie jakby lejowate i nachodzi trochę na ujście szyjki i stąd mogą być te plamienia.. mam post (zaś biedny mój będzie
) wracamy do luteiny i normalnie mam w środę na wizytę przyjść, mam nadzieję, że już wtedy dziecko pomierzy i powie jaka płeć
Liskova, monika_89, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj jest stresu jest, a ja wiem, że u mnie przeboje zaczną się, ale po 20-25 tc bo znając mnie, ciąże co miałam i moje szczęście to będą problemy z szyjką i skurczami.. no ale obym się jednak myliła
póki co spokojnie, ważne, że malucha czuję to już dużo stresów odchodzi
-
nick nieaktualnyMartii wrote:No obyś się myliła. Może tym razem matka natura ci daruje
Ja dalej nic nie czuje, a tez byłabym spokojniejsza, bo moja wyobraźnia jest za bardzo rozbudowana. Na szczeście wizyta już we wtorek.ja w pierwszej w skończonym 19 poczułam
a wyobraźnia to chyba każdej teraz pracuje na najwyższych obrotach heh
to ja dzień po Tobie się wizytuje
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoje dziecko już widze zaczepne nie jest
poprzednich ciążach jak czułam, że coś "wystaje" i pogaskałam w tym miejscu to zaraz się ruszało i pozycje zmieniało, a to nic!! wczoraj przez 1,5 godz wystawiło pupę albo głowę, nie wiem
i głaszczę i smyram a ono nic! jak przestałam i sprawdziłam po pół godz to już gdzieś uciekło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:24
-
Hehe, Anulka będziesz miała nieśmiałe dzieciątko
Mnie dziś jakoś dziwnie łupie w krzyżu.Dość intensywnie ćmi.Nieprzyjemne to.
Myślałam, że taki ból to dopiero jak brzuch zaczyna ostro przeciążać w jedną stronę.
No chyba ze to od tego wylegiwania się na kanapie... -
nick nieaktualnyMartii wrote:Hehe, Anulka będziesz miała nieśmiałe dzieciątko
Mnie dziś jakoś dziwnie łupie w krzyżu.Dość intensywnie ćmi.Nieprzyjemne to.
Myślałam, że taki ból to dopiero jak brzuch zaczyna ostro przeciążać w jedną stronę.
No chyba ze to od tego wylegiwania się na kanapie...
hmm wiesz, mnie też boli już mocno w krzyżu.. a zaczęło z miesiąc temu.. ja nie wiem co to w 9 miesiącu będzie, jak stare babki będziemy chodziłyMartii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartii mnie kiedyś jaj leżałam na kanapie i oglądałam film tak krzyż rozbolał ze nie mogłam sie schylic, a jak sie ruszam i spaceruje jest lepiej. Także w sumie niby paradoksalnie moze byc od tego, spróbuj trochę rozchodzić moze, mnie pomogło.
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do szkoły rodzenia to jakie są mniej wiecej ceny? Słyszałam ze weekendowe są mało polecane ale nie wiem czy moj maz dałby radę w tygodniu bo pracuje do pozna. Ja sie zapisze pózniej i bede chodzić jak bede na l4, mam nadzieje ze ZUS nie bedzie na to krzywo patrzył jak mnie nie zastanie w domu...
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 16 tygodniu.Mam wrażenie że od wczoraj czuję delikatne ruchy, takie smyranie. Gdy sprawdzam później na detektorze tętna to rzeczywiście maluch jest tam gdzie poczułam smyranie.
menka, anulka557, Martii, Liskova, Hikaru, monika_89, ewka315, lucy1983 lubią tę wiadomość