Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O jeju! No to współczuję. Widzę że jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i dniu.Aprilia wrote:U mnie szkoła rodzenia jest za darmo. Zaczynam początkiem września

Ruchów jeszcze nie czuję. Widocznie u nas to jeszcze nie ten czas
Tylko ciągłe pobolewania brzucha.
Dziś się u mnie ochłodziło, aż się lepiej funkcjonuje
Z rana byłam oddać krew do badania i to była masakra
Z lewej ręki nie poleciało nic mimo, że podobno żyła była ładna i pulsująca, z prawej najpierw nie chciało lecieć, później zaczęło i jakoś pielęgniarka nakapała tyle ile trzeba. Ale tak mi w żyle nagmerała, że mi spuchła, zrobił się siniak i boli mnie jak ruszam ręką
Nie wiem czy miałam takie niskie ciśnienie, czy ta pielęgniarka taka nieudolna 
-
Ja też mam znowu bardzo bolesne piersi. Nawet ostatnio miałam siarę po naciśnięciu sutków. No i całe w żyłkach!Viki wrote:Gumisia, brzuszek masz super. Ja mam połowę mniejszy. Ale zaczyna wystawać troszeczkę.
Z nowości ciążowych to cycki znów zaczynają boleć, łydki mają skurcze a jak siadam to czuje całą macice i kręgosłup.
Podbrzusze nie boli w ogóle. Czasem jak coś za szybko zrobię.To zakuje gdzieś tam z boku.
Ruchów no nie umiem rozpoznać za cholerę. -
Każdy brzuszek rośnie w swoim tempie.FasUla wrote:Eneska wspieram!
Gumisia super brzuszek, moj jakiś taki mały, mam nadzieje ze dzidziuś mimo wszystko rośnie zdrowo...
Czy znacie jakies książki podobne do W Paryżu dzieci nie grymaszą?
Naali ma już dwa razy taki jak ja!
-
Coś mnie brzuch dziś pobolewa, pewnie wszystko się rozciąga. Dobrze, że mam detektor to przynajmniej słysze że maluch buszuje w brzuchu

anulka dobra wiadomość
gumisia
ducha dla ciężarówek są chyba specjalne znieczulenia
mam do Was pytanie:
25 sierpnia jest koncert na który mam bilety. Będzie tłum ludzi, ja mam miejsca siedzące na trybunach. Idziemy w 7 osob, akurat zacznę 19tc. Iść nie isć? Jako nastolatka byłam wielką fanką zespołu i mam dylemat...co Wy byście zrobiły?
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa byłam na koncercie motorhead jakos 2 tygodnie temu na płycie, oczywiście nie szalałam tylko stałam spokojnie i miałam wodę do picia, ale ja sie dobrze czuje i nie mam plamien ani nic. Musisz sama określić ile jesteś w stanie wytrzymać i czy to bedzie przyjemność czy stres;) na pewno trzeba dać sobie wiecej luzu, mnie czasem było za gorąco i musiałam stanąć z boku i usiąść na chwile, wiec było to trochę męczące;)
-
monika_89 wrote:mam do Was pytanie:
25 sierpnia jest koncert na który mam bilety. Będzie tłum ludzi, ja mam miejsca siedzące na trybunach. Idziemy w 7 osob, akurat zacznę 19tc. Iść nie isć? Jako nastolatka byłam wielką fanką zespołu i mam dylemat...co Wy byście zrobiły?
Nie żałuj sobie
Masz miejsce siedzące to się nie umęczysz. Oby to nie było pod samym głośnikiem
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja jestem juz po wszystkim. Zostane w grupie na fb, ale tutaj pomalu się z Wami zegnam. Będę Was podczytywać, bo sentyment jest, szczególnie w grudniu i w styczniu mocno będę Wam kibicować. Życzę Wam spokojnych ciąż, prostych decyzji w wyborze wyprawek
i przede wszystkim dużo zdrówka, bo ono najważniejsze:) ja się będę diagnozować 4-5 tygodni po zabiegu, bo lekarze podejrzewają macice dwurożna czy jak to tam się nazywa, ktora dopiero teraz w ciąży sie ujawniła. Jestem dobrej myśli, naprawde po tym, co przeszłam juz nic mnie nie zagnie chyba w kwestiach ciążowych. Jeszcze raz dużo zdrówka, trzymam za Was wszystkie kciuki, trzymajcie sie cieplutko!!!!
nick nieaktualny, Summerka, Giannaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ewka315, bacha8709, mimi87, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Eneska! Dobrze, że masz to za sobą.Trzymam kciuki, żeby nic poważnego nie wyszło za te 4 tygodnie i oby pozwolili Ci szybciutko znowu się starć.
Czekamy na pozytywne informacje! Przytulam i sciskam!
Dziewczyny a co myślicie o wanience z hamakiem? Lub czymś podtrzymującym niemowlaka?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny po urlopie
Byłam u rodziców i kupiłam wszystkie ciuszki dla dzidziusia w stonowanych kolorach bo płci nadal nie znam ale nie mogłam się powstrzymać
Dzisiaj byłam na wizycie i jestem trochę zaniepokojona. bo tydzień temu przed odlotem byłam na przezierności i wszystko było dobrze, ale dziecko miało 46 mm wiec słabo było widać kość nosową, dlatego gin powiedział żebym przyszła jeszcze po powrocie i byłam dzisiaj i dziecko ma 65 mm a kość nadal niewyraźna
boje się, jutro idę jeszcze na inne badania krwi i zapisać się na test PAPPA a kolejna wizyta 11 sierpnia.
Miała któraś z Was taką sytuację? -
Po wypiciu nawet wody nie jest się już na czczo. To ostatnio zaoburzylo wyniki mojego taty.tygrys73 wrote:Aprilia i jedno i drugie możliwe. Wiesz co nastepnym razem wypij przed badaniem całą szklankę czystej wody, to rozrzedza krew01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny