Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aprilia wrote:U mnie szkoła rodzenia jest za darmo. Zaczynam początkiem września
Ruchów jeszcze nie czuję. Widocznie u nas to jeszcze nie ten czasTylko ciągłe pobolewania brzucha.
Dziś się u mnie ochłodziło, aż się lepiej funkcjonuje
Z rana byłam oddać krew do badania i to była masakraZ lewej ręki nie poleciało nic mimo, że podobno żyła była ładna i pulsująca, z prawej najpierw nie chciało lecieć, później zaczęło i jakoś pielęgniarka nakapała tyle ile trzeba. Ale tak mi w żyle nagmerała, że mi spuchła, zrobił się siniak i boli mnie jak ruszam ręką
Nie wiem czy miałam takie niskie ciśnienie, czy ta pielęgniarka taka nieudolna
-
Viki wrote:Gumisia, brzuszek masz super. Ja mam połowę mniejszy. Ale zaczyna wystawać troszeczkę.
Z nowości ciążowych to cycki znów zaczynają boleć, łydki mają skurcze a jak siadam to czuje całą macice i kręgosłup.
Podbrzusze nie boli w ogóle. Czasem jak coś za szybko zrobię.To zakuje gdzieś tam z boku.
Ruchów no nie umiem rozpoznać za cholerę. -
FasUla wrote:Eneska wspieram!
Gumisia super brzuszek, moj jakiś taki mały, mam nadzieje ze dzidziuś mimo wszystko rośnie zdrowo...
Czy znacie jakies książki podobne do W Paryżu dzieci nie grymaszą?Naali ma już dwa razy taki jak ja!
-
Coś mnie brzuch dziś pobolewa, pewnie wszystko się rozciąga. Dobrze, że mam detektor to przynajmniej słysze że maluch buszuje w brzuchu
anulka dobra wiadomość
gumisia
ducha dla ciężarówek są chyba specjalne znieczulenia
mam do Was pytanie:
25 sierpnia jest koncert na który mam bilety. Będzie tłum ludzi, ja mam miejsca siedzące na trybunach. Idziemy w 7 osob, akurat zacznę 19tc. Iść nie isć? Jako nastolatka byłam wielką fanką zespołu i mam dylemat...co Wy byście zrobiły?Gumisia lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyJa byłam na koncercie motorhead jakos 2 tygodnie temu na płycie, oczywiście nie szalałam tylko stałam spokojnie i miałam wodę do picia, ale ja sie dobrze czuje i nie mam plamien ani nic. Musisz sama określić ile jesteś w stanie wytrzymać i czy to bedzie przyjemność czy stres;) na pewno trzeba dać sobie wiecej luzu, mnie czasem było za gorąco i musiałam stanąć z boku i usiąść na chwile, wiec było to trochę męczące;)
-
monika_89 wrote:mam do Was pytanie:
25 sierpnia jest koncert na który mam bilety. Będzie tłum ludzi, ja mam miejsca siedzące na trybunach. Idziemy w 7 osob, akurat zacznę 19tc. Iść nie isć? Jako nastolatka byłam wielką fanką zespołu i mam dylemat...co Wy byście zrobiły?
Nie żałuj sobieMasz miejsce siedzące to się nie umęczysz. Oby to nie było pod samym głośnikiem
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja jestem juz po wszystkim. Zostane w grupie na fb, ale tutaj pomalu się z Wami zegnam. Będę Was podczytywać, bo sentyment jest, szczególnie w grudniu i w styczniu mocno będę Wam kibicować. Życzę Wam spokojnych ciąż, prostych decyzji w wyborze wyprawek
i przede wszystkim dużo zdrówka, bo ono najważniejsze:) ja się będę diagnozować 4-5 tygodni po zabiegu, bo lekarze podejrzewają macice dwurożna czy jak to tam się nazywa, ktora dopiero teraz w ciąży sie ujawniła. Jestem dobrej myśli, naprawde po tym, co przeszłam juz nic mnie nie zagnie chyba w kwestiach ciążowych. Jeszcze raz dużo zdrówka, trzymam za Was wszystkie kciuki, trzymajcie sie cieplutko!!!!
lucy1983, Summerka, Giannaa, alexa, FasUla, ewka315, bacha8709, mimi87, Arizona_R, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Eneska! Dobrze, że masz to za sobą.Trzymam kciuki, żeby nic poważnego nie wyszło za te 4 tygodnie i oby pozwolili Ci szybciutko znowu się starć.
Czekamy na pozytywne informacje! Przytulam i sciskam!
Dziewczyny a co myślicie o wanience z hamakiem? Lub czymś podtrzymującym niemowlaka?eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny po urlopie
Byłam u rodziców i kupiłam wszystkie ciuszki dla dzidziusia w stonowanych kolorach bo płci nadal nie znam ale nie mogłam się powstrzymać
Dzisiaj byłam na wizycie i jestem trochę zaniepokojona. bo tydzień temu przed odlotem byłam na przezierności i wszystko było dobrze, ale dziecko miało 46 mm wiec słabo było widać kość nosową, dlatego gin powiedział żebym przyszła jeszcze po powrocie i byłam dzisiaj i dziecko ma 65 mm a kość nadal niewyraźna
boje się, jutro idę jeszcze na inne badania krwi i zapisać się na test PAPPA a kolejna wizyta 11 sierpnia.
Miała któraś z Was taką sytuację? -
tygrys73 wrote:Aprilia i jedno i drugie możliwe. Wiesz co nastepnym razem wypij przed badaniem całą szklankę czystej wody, to rozrzedza krew01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny