Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja trochę z innej beczki. Szukam dobrych witaminek i znalazłam w aptece z odbiorem osobistym http://www.doz.pl/apteka/p110338-Tran_islandzki_dla_dzieci_kobiet_ciezarnych_matek_karmiacych_olej_250_ml. Ma dobry skład i cena bardzo przystępna w porównaniu to tran mollers. Data ważności do 04.2017r. Zakupiłam jeden żeby wypróbować smak bo zawsze brałam w kapsułkach. I o dziwo ma smak cytrynowy i nawet zjadliwy nie czuć bardzo rybą. Poczytajcie może Wam spasuje. Mi odpowiada. Skład też fajny i wydajny bo wystarcza na 3 i pol miesiaca 100dawek
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Eneska dziękuję za odpowiedź. Odstawiłam Concor sama ale zmniejszając dawkę i trwało to chyba z 2 miesiące więc organizm się przyzwyczaił. To było 1,5 roku temu więc chyba jest wszystko ok skoro nic się do tej pory nie stało. Nawet czuję się lepiej. A puls przestałam mierzyć co by się nie denerwować...
-
agi88 wrote:Hej dziewczyny ja trochę z innej beczki. Szukam dobrych witaminek i znalazłam w aptece z odbiorem osobistym http://www.doz.pl/apteka/p110338-Tran_islandzki_dla_dzieci_kobiet_ciezarnych_matek_karmiacych_olej_250_ml. Ma dobry skład i cena bardzo przystępna w porównaniu to tran mollers. Data ważności do 04.2017r. Zakupiłam jeden żeby wypróbować smak bo zawsze brałam w kapsułkach. I o dziwo ma smak cytrynowy i nawet zjadliwy nie czuć bardzo rybą. Poczytajcie może Wam spasuje. Mi odpowiada. Skład też fajny i wydajny bo wystarcza na 3 i pol miesiaca 100dawek
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:a wypier@#$#$% te reszte testów z allegro do kosza!! zrobiłam najzwyklejszy apteczny, za całe 5,99 o czułości 25.
ten kasetowy to z apteki, paskowy 10 z allegro, gdzie niby bardziej czuły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4fdc3d6053c.jpg
ale na bete sobie chyba i tak pójdę, ale już u siebie, jutro, a wynik w piątek koło 11.Asha, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Felicity kochana proszę cię postaraj się uspokoić beta przyrasta prawidłowo, słuchaj dziewczyn... I trzymam kciuki za wizytę
Choć nie powiem ja też dziś spanikowałam bo od czwartku mam biegunkę a nic mi lepiej nie jest wręcz przeciwnie... Gin zbadał, zrobił usg i Kropeczka rośnie tylko ze mną kiepsko... Ale dał mi elektrolity i jak za dwa dni nie będzie poprawy to do szpitala na kroplówki więc mam nadzieję że mi się poprawi bo do szpitala nie chcę i znowu katar mnie męczy coś moja odpirność ma poziom zerowy...
Leżę w łożku i odpoczywam i tak do końca tygodnia.ewka315 lubi tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Witajcie dziewczyny
Felicity kochana proszę cię postaraj się uspokoić beta przyrasta prawidłowo, słuchaj dziewczyn... I trzymam kciuki za wizytę
Choć nie powiem ja też dziś spanikowałam bo od czwartku mam biegunkę a nic mi lepiej nie jest wręcz przeciwnie... Gin zbadał, zrobił usg i Kropeczka rośnie tylko ze mną kiepsko... Ale dał mi elektrolity i jak za dwa dni nie będzie poprawy to do szpitala na kroplówki więc mam nadzieję że mi się poprawi bo do szpitala nie chcę i znowu katar mnie męczy coś moja odpirność ma poziom zerowy...
Leżę w łożku i odpoczywam i tak do końca tygodnia.
Lez i pachnij a najwazniejsze ze kropek ma sie dobrzelucy1983 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nic a niz, zadnych objawow i tak do dzisiaj tylko juz po terminie @ brzuch mnie bolal jak na @lucy1983 wrote:Witajcie dziewczyny
Leżę w łożku i odpoczywam i tak do końca tygodnia.
próbowałaś domowego sposobu z herbatą? Mnie w sytuacjach kryzysowych tylko ona pomaga.Mama84 wrote:Też mam te testy z allegro ''niby'' bardziej czułe a mi prawie wogóle nie pokazywały ciąży za to te o czułości 25 kasetowe tez z allegro za 1.20 pokazywały piekne kreski:)
a przy becie 3921 dopiero widziałam 2 grube tłuste krechy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:55
-
nick nieaktualnyEwa mnie po owu masakrycznie bolał jajnik z którego była owulacja aż do terminu @ potem trochę mniej ale od czasu do czasu i teraz coś zakłuje...
Czemu myślisz że to nie twój cykl?
Az ciekawości mam pytanie: stoi u Ciebie w suwaku 2t 2d, skąd wiesz tak szybko że jesteś w ciąży? Czy liczysz te tygodnie od owu?Asha lubi tę wiadomość
-
Kochane w czwartek idę do gina po receptę ale nie liczę że coś zobaczę. Za to 8 czerwca mam wizytę u ordynatora który ma super sprzęt i mam nadzieję że zobaczę serduszko. To będzie już 8 tydzień i urodzony mojego męża. Miałby piękny prezent.
Kamila8k, Aprilia lubią tę wiadomość
-
Gumisia wrote:Kochane w czwartek idę do gina po receptę ale nie liczę że coś zobaczę. Za to 8 czerwca mam wizytę u ordynatora który ma super sprzęt i mam nadzieję że zobaczę serduszko. To będzie już 8 tydzień i urodzony mojego męża. Miałby piękny prezent.
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Kochane w czwartek idę do gina po receptę ale nie liczę że coś zobaczę. Za to 8 czerwca mam wizytę u ordynatora który ma super sprzęt i mam nadzieję że zobaczę serduszko. To będzie już 8 tydzień i urodzony mojego męża. Miałby piękny prezent.
Gumisia w 8 tyg serducho na pewno będzie biło mocno fantastyczny prezent dla mężaGumisia lubi tę wiadomość
-
Gumisia wrote:Kochane w czwartek idę do gina po receptę ale nie liczę że coś zobaczę. Za to 8 czerwca mam wizytę u ordynatora który ma super sprzęt i mam nadzieję że zobaczę serduszko. To będzie już 8 tydzień i urodzony mojego męża. Miałby piękny prezent.
najpierw było niedowierzanie, że jak to przecież miałaś dostać okres.Dopiero jak powiedziałam że okresu nie dostałam, uwierzył.Ale na 100% to dopiero jak lekarz potwierdziłlucy1983, Aprilia lubią tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Gumisia w 8 tyg serducho na pewno będzie biło mocno fantastyczny prezent dla mężaewka315 wrote:Ja w prezencie urodzinowym dałam pozytywny test ciążowy
najpierw było niedowierzanie, że jak to przecież miałaś dostać okres.Dopiero jak powiedziałam że okresu nie dostałam, uwierzył.Ale na 100% to dopiero jak lekarz potwierdził
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Kamila8k o co chodzi z tą herbatą? Ja piję mega dużo herbaty ale czarnej nie za bardzo może jedną szklankę.
Napisz proszę co to za sposób spróbuję wszystko...
II sposób mojej teściowej- wygazowana cola.lucy1983 lubi tę wiadomość