Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEee Vuko, nie martw się, zdarza się... Zwal na hormony
A co dokładnie zrobiłaś???
Ja w niedzielę jak wyjeżdżałam z parkingu to też prawie rozwaliłam zderzak, bo gaz z hamulcem mi się pomyliły a byłam na wstecznym mąż prawie zawału dostał bo auto ma miesiąc czasu..,Vuko lubi tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Eee Vuko, nie martw się, zdarza się... Zwal na hormony
Ja w niedzielę jak wyjeżdżałam z parkingu to też prawie rozwaliłam zderzak, bo gaz z hamulcem mi się pomyliły a byłam na wstecznym mąż prawie zawału dostał bo auto ma miesiąc czasu.., -
nick nieaktualnyNie robilam owulacja wyszła 08.05(z testow owulacyjnych)i wtedy przytulalismy się(dzień później w razie czego). No i nie wiem czy się udało w czasie dni płodnych czulam bol jajnikow. A po strasznie piersi bolaly a teraz nic. Nie wiem kiedy test juz sama nie wiem co zrobić;( a muszę wiedzieć jak najszybciej bo oprócz studiów pracuje w fabryce i nie chce żeby dzidius miał jakąś wadę od tych środków (
-
nick nieaktualny
-
Ewa, to jeszcze nawet moglo do zagniezdzenie nie dojsc, przeciez minely dopiero 3-4 dni od stosunku. Zaczykac vhociaz do 12dpo-ja tak robilam test i wyszly wyrazne 2 krechy. Na poczatku nawet mozesz jarac fajki i dziecku nic nie grozi, bo dopoero pozniej zaczyna zarodek pobierac od matki substancje wszystkie potrzebne. Ppza tym nie nalezy sugerowac sie cudzymi objawami,bo kazda ciaza jest inna. Ja np bylam przekonana,ze sie nie udalo,bo bylo wszystko jak zawsze, tylko ktoregos dnia temperatury byly jeszcze troche wyzsze niz zwykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:06
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylucy1983 wrote:Eee Vuko, nie martw się, zdarza się... Zwal na hormony
Ja w niedzielę jak wyjeżdżałam z parkingu to też prawie rozwaliłam zderzak, bo gaz z hamulcem mi się pomyliły a byłam na wstecznym mąż prawie zawału dostał bo auto ma miesiąc czasu..,
haha, dziewczyny, ja jak zaszłam w ciążę, po owulacji jakiś tydzień DWA RAZY w ciągu paru dni walnęłam autem na parkingu!! prawo jazdy mam od 4 lat i w życiu nic, nic, nic, a tu takie coś! naprawdę zwalam na hormony wtedy, bo ja nie mam pojęcia jak to się stało, masakralucy1983 lubi tę wiadomość
-
eneska wrote:haha, dziewczyny, ja jak zaszłam w ciążę, po owulacji jakiś tydzień DWA RAZY w ciągu paru dni walnęłam autem na parkingu!! prawo jazdy mam od 4 lat i w życiu nic, nic, nic, a tu takie coś! naprawdę zwalam na hormony wtedy, bo ja nie mam pojęcia jak to się stało, masakraEwa1995 wrote:Suwak sam się dodał jak zakładalam konto ;/ nowe wiem jeszcze jak usunąć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Dziewczyny ale mnie dzis mdłości złapały...myslalam ze bedzie katastrofa w tramwaju:/ a wczoraj pol dnia przespałam... Postanowiłam ze w czerwcu powiem w pracy, a od wrzesnia chciałabym na zwolnienie iść juz
Giannaa lubi tę wiadomość