X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kamila :) Ale raczej sposób prababci :) coli nie piję i nie lubię...

• Kamila8k Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Dzięki Kamila :) Ale raczej sposób prababci :) coli nie piję i nie lubię...
    Spróbuj sposobu z herbatką i koniecznie daj znać.... Może najsmaczniejszy nie jest, ale cóż ważne że pomagał.

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, rozwalilam dzis zderzak w aucie mojego faceta :-\ do wymiany, koszt ok 700zl. Zalamalam sie, a moj facet to mnie chyba powiesi za cyce!

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kamila! :) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee Vuko, nie martw się, zdarza się... Zwal na hormony ;)
    A co dokładnie zrobiłaś???
    Ja w niedzielę jak wyjeżdżałam z parkingu to też prawie rozwaliłam zderzak, bo gaz z hamulcem mi się pomyliły a byłam na wstecznym ;) mąż prawie zawału dostał bo auto ma miesiąc czasu..,

Vuko lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Ja w niedzielę jak wyjeżdżałam z parkingu to też prawie rozwaliłam zderzak, bo gaz z hamulcem mi się pomyliły a byłam na wstecznym ;) mąż prawie zawału dostał bo auto ma miesiąc czasu..,
    Zahaczylam przodem przy cofaniu o taki maly czerwono-bialy slupek z kulka na gorze taka. Wszystko przez pospiech :-(

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Gumisia w 8 tyg serducho na pewno będzie biło mocno :) fantastyczny prezent dla męża :)
    Mam tylko nadzieję że tym razem dotrwam... :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko to pewnie te hormony. ;) Głowa do góry. ;) To tylko zderzak. Ważne że Tobie nic nie jest. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane w domu skończył mi się Internet. :( Ehhh... Muszę w końcu założyć stacjonarny. Za 5 dni już będę mieć. Tymczasem będę pisać tylko z pracy. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie się! Niech wasze fasolinki zdrowo rosną. ;) <3

Vuko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robilam owulacja wyszła 08.05(z testow owulacyjnych)i wtedy przytulalismy się(dzień później w razie czego). No i nie wiem czy się udało w czasie dni płodnych czulam bol jajnikow. A po strasznie piersi bolaly a teraz nic. Nie wiem kiedy test juz sama nie wiem co zrobić;( a muszę wiedzieć jak najszybciej bo oprócz studiów pracuje w fabryce i nie chce żeby dzidius miał jakąś wadę od tych środków :((

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suwak sam się dodał jak zakładalam konto ;/ nowe wiem jeszcze jak usunąć

• Vuko Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, to jeszcze nawet moglo do zagniezdzenie nie dojsc, przeciez minely dopiero 3-4 dni od stosunku. Zaczykac vhociaz do 12dpo-ja tak robilam test i wyszly wyrazne 2 krechy. Na poczatku nawet mozesz jarac fajki i dziecku nic nie grozi, bo dopoero pozniej zaczyna zarodek pobierac od matki substancje wszystkie potrzebne. Ppza tym nie nalezy sugerowac sie cudzymi objawami,bo kazda ciaza jest inna. Ja np bylam przekonana,ze sie nie udalo,bo bylo wszystko jak zawsze, tylko ktoregos dnia temperatury byly jeszcze troche wyzsze niz zwykle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:06

Giannaa lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:

haha, dziewczyny, ja jak zaszłam w ciążę, po owulacji jakiś tydzień DWA RAZY w ciągu paru dni walnęłam autem na parkingu!! prawo jazdy mam od 4 lat i w życiu nic, nic, nic, a tu takie coś! naprawdę zwalam na hormony wtedy, bo ja nie mam pojęcia jak to się stało, masakra :D

lucy1983 lubi tę wiadomość

• Kamila8k Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    haha, dziewczyny, ja jak zaszłam w ciążę, po owulacji jakiś tydzień DWA RAZY w ciągu paru dni walnęłam autem na parkingu!! prawo jazdy mam od 4 lat i w życiu nic, nic, nic, a tu takie coś! naprawdę zwalam na hormony wtedy, bo ja nie mam pojęcia jak to się stało, masakra :D
    i tak czasami trzeba!
    Ewa1995 wrote:
    Suwak sam się dodał jak zakładalam konto ;/ nowe wiem jeszcze jak usunąć
    Wejdź w ustawienia i tam masz zakładkę społeczność i usuń suwaczek.

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za niecałe dwie godziny mam wizytę! Trochę się zaczynam denerwować i trochę jestem podekscytowana :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mnie dzis mdłości złapały...myslalam ze bedzie katastrofa w tramwaju:/ a wczoraj pol dnia przespałam... Postanowiłam ze w czerwcu powiem w pracy, a od wrzesnia chciałabym na zwolnienie iść juz

• Vuko Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Ja za niecałe dwie godziny mam wizytę! Trochę się zaczynam denerwować i trochę jestem podekscytowana :P
    Bedzie gites, pewnie pecherzysko zobaczysz :-)

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny trochę się uspokoilam ;)
    Poczekam do 20 i zrobię test

Beatrice lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    Dziewczyny ale mnie dzis mdłości złapały...myslalam ze bedzie katastrofa w tramwaju:/ a wczoraj pol dnia przespałam... Postanowiłam ze w czerwcu powiem w pracy, a od wrzesnia chciałabym na zwolnienie iść juz
    ja o ciąży w dodatkowej pracy powiedziałam wczoraj i dzisiaj mi podziękowali:) ... nie skomentuję tego, bo na razie czuję się dobrze, powiedziałam o tej ciąży tylko dlatego, że nie mogę z chłopcem chodzić do szkoły (pracujemy tylko w domu i dalej mieliśmy pracować w domu) i chciałam przygotować rodziców na to, że po prostu może się tak zdarzyć, że w jakiś dzień odwołam zajęcia z powodu złego samopoczucia. No, ale cóż, nie bez powodu mówi się, że w pracy z dziećmi najgorsza jest praca z rodzicami:))))

Giannaa lubi tę wiadomość

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ