Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Dzien doberek! szykuje soe do pracy i witam kolejna styvznipwke. Anulka nie sugeruj sie tak testami i noe wiedze sensu wpisywac zmyslpna temp. Bo niczemu to nie sluzy
Widzisz, to nie tak latwo sie nie sugerowac sie testami jak sie ma tylko testy a bety nie mozna zrobicanulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Dzien doberek! szykuje soe do pracy i witam kolejna styvznipwke. Anulka nie sugeruj sie tak testami i noe wiedze sensu wpisywac zmyslpna temp. Bo niczemu to nie sluzy
wiem, ze nie powinnam sugerowac się tak testami, ale skoro w zeszły czwartek bete miałam 215 to chyba już dwie mocne kreski powinny być? jak nie ma to robie bete, wole sie uspokoić jak mam czekać 2 tygodnie w napięciu -
anulka557 wrote:wpisuje zmyśloną by ciągnąć wykres, specjalnie dałam "ignoruj"
wiem, ze nie powinnam sugerowac się tak testami, ale skoro w zeszły czwartek bete miałam 215 to chyba już dwie mocne kreski powinny być? jak nie ma to robie bete, wole sie uspokoić jak mam czekać 2 tygodnie w napięciu
Ale to gowniane testy wiec lepiej kupic nowe, a w sumie to nadal i tak wychodza pozytywne, kiedy jak poronilam to wogole kreska zniknela i potem @ przyszla -
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale to gowniane testy wiec lepiej kupic nowe, a w sumie to nadal i tak wychodza pozytywne, kiedy jak poronilam to wogole kreska zniknela i potem @ przyszla
Asha lubi tę wiadomość
-
Eneska dziękuję za odpowiedź. Odstawiłam Concor sama ale zmniejszając dawkę i trwało to chyba z 2 miesiące więc organizm się przyzwyczaił. To było 1,5 roku temu więc chyba jest wszystko ok skoro nic się do tej pory nie stało. Nawet czuję się lepiej. A puls przestałam mierzyć co by się nie denerwować...
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny ponownie. Grono styczniowych mamusiek się rozrasta. Tak bardzo chciałabym z Wami zostać i przywitać w styczniu zdrowego dzidziusia.Niestety mojej sprawy się jeszcze bardziej skomplikowały. Wczoraj wieczorem pojechałam na usg do gina w moim mieście. Pan dr dała 5 % szans na utrzymanie ciąży. 6t2dc wg OM, pęcherzyk w kształcie łezki z ciałkiem żółtkowym i zarodkiem 1,7 mm bez śladu serca. Byłam dziś rano na becie i progesteronie.Wyniki o 15. W czwartek zamierzam jeszcze raz zrobić betę i pojechać do swojego gina z wszystkimi wynikami. Malutka iskierka nadziei jeszcze się we mnie tli, ale jest coraz ciężej wierzyć w szczęśliwe zakończenie Liczę na to beta dziś wzrośnie, a ciąża jest młodsza niż OM i serduszko jeszcze się pokaże.
-
Anica wrote:Witam dziewczyny ponownie. Grono styczniowych mamusiek się rozrasta. Tak bardzo chciałabym z Wami zostać i przywitać w styczniu zdrowego dzidziusia.Niestety mojej sprawy się jeszcze bardziej skomplikowały. Wczoraj wieczorem pojechałam na usg do gina w moim mieście. Pan dr dała 5 % szans na utrzymanie ciąży. 6t2dc wg OM, pęcherzyk w kształcie łezki z ciałkiem żółtkowym i zarodkiem 1,7 mm bez śladu serca. Byłam dziś rano na becie i progesteronie.Wyniki o 15. W czwartek zamierzam jeszcze raz zrobić betę i pojechać do swojego gina z wszystkimi wynikami. Malutka iskierka nadziei jeszcze się we mnie tli, ale jest coraz ciężej wierzyć w szczęśliwe zakończenie Liczę na to beta dziś wzrośnie, a ciąża jest młodsza niż OM i serduszko jeszcze się pokaże.
-
nick nieaktualnya wypier@#$#$% te reszte testów z allegro do kosza!! zrobiłam najzwyklejszy apteczny, za całe 5,99 o czułości 25.
ten kasetowy to z apteki, paskowy 10 z allegro, gdzie niby bardziej czuły
ale na bete sobie chyba i tak pójdę, ale już u siebie, jutro, a wynik w piątek koło 11.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 00:02
Kamila8k, Asha, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Dołączam do styczniówek powodzenia wszystkim! Trochę się stresuję, bo mnie jakieś przeziębienie złapało. Leżę w łóżku i piję gorącą wodę z cytryną i miodem. Mam nadzieję, że nic złego się przez to choróbsko nie stanie...
Beatrice lubi tę wiadomość
-
margaretka87 wrote:Cześć dziewczyny! Dołączam do styczniówek powodzenia wszystkim! Trochę się stresuję, bo mnie jakieś przeziębienie złapało. Leżę w łóżku i piję gorącą wodę z cytryną i miodem. Mam nadzieję, że nic złego się przez to choróbsko nie stanie...
Kuruj się domowymi sposobami!
anulka557- test testowi nie równy!
-
nick nieaktualny