Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:dziewczynki no wlasnie nie mialam a bylam tak zestresowana wizyta i popsutym samochodem w polowie drogi ze nie zapytalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:12
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:ehh dziwne że przepisują to tak bez powodu.. chyba tylko profilaktycznie..ale w sumie po co skoro nic sie nie dzieje
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej enesko
O mnie- 30 prawie na karku Od pół roku staraliśmy się z monitoringiem i inofolikiem. u mnie był problem z owulacją wcześniej ale ze względu na wadę serca miałam ograniczone pole manewru.
Póki jestem przerażona i nie do końca wierzę, że się udało
Mąż jeszcze nic nie wie- 17 maja mamy rocznicę ślubu i mam nadzieję zrobić mu prezent
Wstępnie szacowny termin porodu jest na 14 stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:34
agi88, Kamila8k, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Popieram. Moj gin mowil,ze czasami bez powodu faszeruja ciezarne hormonami bez potrzby, a np dupek moze powodowac wady pracia u chlopcow. A on Ci i dupka i lutke jakbys miala ciaze zagrozona co najmniej
O masz to ja nie wiem co mam teraz robic:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:Super, gratuluję! A można wiedzieć, jaką wadę serca masz? Ja też mam wadę serca, na szczęście to nie była przeszkoda do zajścia w ciążę.
Ja mam zmiany pozapalne w skutek zapalenia mięśnia sercowego w wyniku czego mam boki przedsionkowo- komorowe (łącznie z blokiem całkowitym) i napadową tachykardię- obecnie kontrolowaną lekami.
Muszę jutro zadzwonić do kardio, bo będę musiała zmnienić leki, ponoć tych co mam teraz nie powinno sie brać w ciąży. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Ja mam zmiany pozapalne w skutek zapalenia mięśnia sercowego w wyniku czego mam boki przedsionkowo- komorowe (łącznie z blokiem całkowitym) i napadową tachykardię- obecnie kontrolowaną lekami.
Muszę jutro zadzwonić do kardio, bo będę musiała zmnienić leki, ponoć tych co mam teraz nie powinno sie brać w ciąży.