Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Hikaru no malutki mam, ale widzę, że rośniemy podobnie- tylko do przodu. Mnie się boki w ogóle nie poszerzyły.
Anulka, ale chudziutka byłaś do samego finiszu, sam brzuchFajnie
Mi też, ale czasami czuję się taka rozlazła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Anulka ja też raz miałam, chyba w 17tc, trwało to chwilę, było dziwne i przeszło
Jednak niepokój zasiało, bo kojarzyłam, że Braxton to dopiero po 20tc, tak jak mówisz... -
nick nieaktualny
-
Z Marcelem miałam to "stawianie" od 17 tyg. Pomógł magnez 3x200 i nospa. Co niektórzy wróżyli że takie wczesne skurcze wróżą poród sporo przed terminem. I gucio, gdyby nie cc to jestem pewna że Marcela przenosiłabym po terminie jeszcze ze dwa tyg.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Z Marcelem miałam to "stawianie" od 17 tyg. Pomógł magnez 3x200 i nospa. Co niektórzy wróżyli że takie wczesne skurcze wróżą poród sporo przed terminem. I gucio, gdyby nie cc to jestem pewna że Marcela przenosiłabym po terminie jeszcze ze dwa tyg.
-
tygrys73 wrote:Anulka ja też raz miałam, chyba w 17tc, trwało to chwilę, było dziwne i przeszło
Jednak niepokój zasiało, bo kojarzyłam, że Braxton to dopiero po 20tc, tak jak mówisz...Muszę podpytać lekarza na wizycie.
-
nick nieaktualny