Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki wrote:Lutówki posrało całkiem. Hormony im buzują jak nam nigdy. Oblukajcie co się wyprawia i niech ktoś zaprosi te biedne sierotki wyklęte do nas:)grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
100krotka, tak chyba w aptece
Co do lutówek, to tam gdzie dużo bab zawsze jest dym, mnie to specjalnie nie dziwi, nie ma też co komentować, że kogoś 'posrało', czy nie, bo się zaraz aferka zrobi
Dobrze, że u nas okmonika_89, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Fakt - dużo bab w jednym miejscu, hormony plus ogólna swoboda internetowej wypowiedzi, za którą nie bierze się takiej odpowiedzialności, jak za "twarzą w twarz" - kłopoty murowane.
tygrys73, Giannaa, Liskova lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Cześć
wpadam się przywitać z pytaniem czy mnie do siebie do stycznia przygarniecie
obiecuje nie nosić do lutego i być pełnoprawna styczniowka
tu myślę że Ania g potwierdzi ze moje lutowe dzieci w styczniu się rodzą
tak było w tamtym roku. Na lutowkach dym i forum publiczne poszło w sina dal ale ja na belly jedna ciążę juz przeszłam i chciałabym tu też zostać. Wiec przygarniecie kropka?
ania.g, mimi87, ewka315, Liskova, anulka557, Gumisia, lucy1983, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Liskova gratulacje!!!
tygrys śliczny brzuszek, taki malutki
Hikaru pięknieswoja drogą mamy baaaaardzo podobną kolorystkę sypialni
Viki widziałam...
mandragora wibiaj
przegięłam dziś z tymi porządkami, kręgosłup dawno nie dawał mi tak w kość. Jak mąż miał urlop to mnie pilnował żebym poleżała, ale urop się skonczył to jak wariatka, skoro dobrze się czuję to wysprzątam pół chałupy.
Mam za swoje...Liskova lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dziewczyny nie wiem skąd te Wasze dziwne historie o nas, ale nie wiecie o co w tym wszystkim chodzi. Nie było żadnej kłótni. Kilka dziewczyn już wcześniej miało grupę na fb i teraz postanowiły założyć prywatne forum (bo tak wygodniej). Nikt się na nikogo nie obraził i nikogo nie wyklął. Aferę zrobiły osoby, które na wątku nic nigdy nie pisały, zupełnie nie wiadomo czemu. Nie oceniajcie zbyt pochopnie, bo nie znacie racji obu stron
Wątek jest i będzie. A osobiście nie czuję się "posrana"
Pozdrawiam Was serdecznieMonkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
monika_89 wrote:
przegięłam dziś z tymi porządkami, kręgosłup dawno nie dawał mi tak w kość. Jak mąż miał urlop to mnie pilnował żebym poleżała, ale urop się skonczył to jak wariatka, skoro dobrze się czuję to wysprzątam pół chałupy.
Mam za swoje...
Monia ja właśnie chyba przez porządki miałam cały weekend leżenia, bo w pt wysprzątałam cały dom, bo synowie M do nas przyjechali. Zwykle wszystko staram się rozkładać na kilka dni i robię wszystko wolniej ale że się spieszyłam to efekt zgięcia wpół przeszedł dopiero wczoraj wieczorem także odpoczywaj -
Mandragora no przecież domyślam się ze nie będziesz sobie porodu wywolywac w styczniu.
Monikaa daj troszkę odpocząć kościom, stawom i tak dalej.one i tak teraz mają przesrane
Dobra tak nieśmiało bardzo proponuje skończyc temat lutowek. W sumie nie nasza sprawa.
Próbuje zasnąć ale moje dziecie jak zwykle o tej porze gimnastykuje sie -
Gianna zaszłam w ciążę trzy miesiące po cc wiec choćby z tego względu nikt mi SN nie będzie cisnac
a powód drugi to powiem delikatnie obciążony wywiad położniczy ;( pierwsza córkę rodzilam SN, córka zmarła przed porodem w 39 tc. Bałam się kolejny raz czekać na poród wolałam go sama zaplanować.
-
Gianna, pod pojęciem "nie obrażamy", miałam na myśli, nie przezywamy;) i oczywiscie, ze sie gniewam;) hihi
Skierka, czytałam trochę Waszej dyskusji i odniosłam inne wrażenie, ale mniejsza o to, nie rozumiem tylko po co tu wchodzisz i prowokujesz spięcia, cytując jakieś zdania wyrwane z kontekstu. Macie grupę, nie macie, nam nic do tego, a my sobie gadamy o czym chcemy i juz.Giannaa, anulka557 lubią tę wiadomość