Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Niestety nie...nawet ze zrobieniem cesarki przy kłopotach jest problem a co dopiero porodowe akcesoria...koleżance robili trzy razy vacuum a aby przyspieszyć poród podali jej olejek rycynowy to dopiero średniowiecze!, z inną czekali niewiarygodnie długi czas przy którym miała już dawno skurcze zanim zdecydowali sie na cc. Taki mamy szpital w Turku, taka wieś w Wielkopolsce ale i w pobliskim koninie nie ma lepiej. Na szczęście teraz mieszkam w łodzi i mam wybór.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Wydaje mi się, że rodzić na fotelu w pozycji półleżącej na plecach to najgorsza z pozycji jaka może być. Dla mnie to było coś starszego jak miałam się położyć na łóżku kiedy podłączali mnie do KTG... skurcze odczuwałam dwa razy mocniej.
(przy synku godzinę leżałam z tymi bólami i takie myśli miałam
)
-
nick nieaktualny
-
A i jak się już wszystkie chwalą to ja też
19 tydzień- mieszkanie bardzo aktywnego SYNA
Brzuszki mamy zróżnicowane, ale spójrzcie na galerię tak po 20tc- to są dopiero różnice między kobietkami.
anulka557, Hikaru, dorbie, Felicity, Pola_x, 100krotka:), ania.g, Liskova, monika_89, mimi87, ewka315 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Befff wrote:Jak ja wam zazdroszcze tych brzuszkow
u mnie tylko moja osobista oponka poki co
piekne macie brzuchole
Ciesz się... ja chciałabym nie mieć jeszcze brzucha ...ale tak to jest nie ma to się go chce a a jak jest to najlepiej jakby był niewidoczny -
Tygryś malutki masz brzuszek:)
To i ja pokażę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a52d498f6206.jpg
nie wiem czemu obraca zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 19:37
dorbie, tygrys73, anulka557, Pola_x, 100krotka:), ania.g, mimi87, ewka315, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwsze z synkiem na 2 tyg przed porodem, drugie z córą na miesiąc przed porodem, brzuch troche mniejszy miałam w drugiej (na zdjęciu tam mocno tego nie widać), ale za to wyskoczył cały w 20 tc i do porodu już mało co urósł
ciekawe, jak w tej ciązy na końcu będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:36
Maximka, Hikaru, tygrys73, Giannaa, Pola_x, 100krotka:), monika_89, mimi87, ewka315 lubią tę wiadomość
-
anulka557 wrote:pierwsze z synkiem na 2 tyg przed porodem, drugie z córą na miesiąc przed porodem, brzuch troche mniejszy miałam w drugiej (na zdjęciu tam mocno tego nie widać), ale za to wyskoczył cały w 20 tc i do porodu już mało co urósł
ciekawe, jak w tej ciązy na końcu będzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b12f5a5b577.jpg
Faktycznie na pierwszym większy :ddorbie, anulka557, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Wydaje mi się, że rodzić na fotelu w pozycji półleżącej na plecach to najgorsza z pozycji jaka może być. Dla mnie to było coś starszego jak miałam się położyć na łóżku kiedy podłączali mnie do KTG... skurcze odczuwałam dwa razy mocniej.
Teraz też taką mam nadzieję i oby bez cięciaAle na razie wcale o tym nie myślę.
Kilka dni temu zaczęła mi się stawiać macica, tak może byc w 18 tyg oby nie za mocno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A ja tak rodziłam i było ok, bo poród mialam bardzo szybki
Teraz też taką mam nadzieję i oby bez cięciaAle na razie wcale o tym nie myślę.
Kilka dni temu zaczęła mi się stawiać macica, tak może byc w 18 tyg oby nie za mocno. -
nick nieaktualny