X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, ale masz strongmana! hahaha:)) super przystojniak! gratulacje!

Paula44 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula masz rację, wiara czyni cuda ! Wspaniały synek :) gratuluję :)

Paula44, Beatrice lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny!

Ściskamy!

Beatrice lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, uroczy babel :-)

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity !!! jak u Ciebie?

Paula - cudowny synek ;-)

Viki - super, że zobaczyłaś już serduszko...trochę już jesteś spokojniejsza ? ;-)

Eneska - ja tak miałam 2 tyg temu, tez nie widziałam na pierwszej wizycie serduszka ale za chwile je zobaczysz ;-)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Eneska - ja tak miałam 2 tyg temu, tez nie widziałam na pierwszej wizycie serduszka ale za chwile je zobaczysz ;-)
    Pewnie, to samo powiedziała moja ginekolog - za dwa tygodnie to już będzie zupełnie inny obraz, teraz wszystko tak szybko tam rośnie:-))
    Mówiła mi, że mogę przyjść tak pod koniec maja albo nawet na początku czerwca. Ale ja oczywiście wybrałam 29 maja haha, znowu się nie mogę doczekać :D

• Vuko Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, widze,ze same dobre wiesci. Ja odebralam dzis wyniki,ale prpgesteron i beta beda dopiero jutro :-\

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Viki Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jetem spokojniejsza. Gin był zaskoczony wysokim tętnem.
    Ładnie mrugał do mnie:)
    W każdej ciąży te pęcherzyki miałam puste tzn. Bez nawet ciałka żółtego... A teraz taka zmiana:)

eneska, Vuko, lucy1983, Beatrice, Flakonik lubią tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko, trzymam kciuki :)

Vuko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc:) ale sie rozpisalyscie :) ciesze sie ze u was na pierwszych wizytach wszystko dobrze:)

Beatrice lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilia wrote:
    Cześć dziewczyny, wpadłam nieśmiało się przywitać i mam zamiar zagościć tu na dłużej ;) Kilka słów o nas... Staramy się z mężem o dzidziusia już 15 cykl, w październiku zaczęliśmy się badać bo latka lecą, lekarze dawali nam niewielkie szanse na naturalne poczęcie, bo żołnierzyki słabe, a i mnie lekarz wiele lat poganiał bo ponoć miałam pcos... Kierowali nas na iui a prof w klinice nawet na ivf. Zaczęliśmy się suplementować, ja inofolikiem a mąż profertilem. W końcu aby nie tracić czasu zebrałam się do zapisania na hsg by w razie czego iui nie robić na darmo, termin był na 11 czerwca a potem chcieliśmy podejść do iui. Ale... Dziś teoretycznie wypadał mój 33 dzień cyklu, @ miewałam ostatnio średnio co 27 dni... I pojawiły się symptomy, które nie dawały mi spokoju, więc po pracy poszłam pobrać krew na betę, mężowi opowiedziałam jakąś historyjkę by się nie domyślił- w najbliższy weekend będziemy świętować pierwszą rocznicę ślubu i w razie gdyby się udało to chciałam w fajnej oprawie powiedzieć mu o tym właśnie wtedy. Wynik był bardzo szybko, bo już po 2 godzinach, czekałam przy okienku z bijącym sercem i gdy usłyszałam, że jestem w ciąży to łzy stanęły mi w oczach... Beta 1497, ja po cichu liczyłam na dwucyfrowy wynik! Niespodzianka dla męża była od razu, bo śmiałam się i płakałam na przemian i za Chiny ludowe nie wytrzymałabym do weekendu ;) Jutro dzwonię zarejestrować się do swojego ginka. Chyba dziś nie zasnę z wrażenia :D :D :D :D :D

PS. Gratuluję wam wszystkim z groszkami / fasolkami w brzuszkach :)

Wielkie gratulacje. a na kiedy ci termin wstępnie wychodzi? ;)

Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale was ciężko nadrobić po całym dniu.

Witaj nowe stycznióweczki :* Jak możecie napiszcie na kiedy wstępnie wychodzą wam terminy, bo chcialabym na liste was wpisac :)

Anica , Felicity trzymam za was mocno kciuki :* Musi być dobrze.

Gratuluje dzisiejszych wizyt! :)

Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej- byłam dziś u gina.
    Na USG nic nie było jeszcze widać.
    Przez niski progesteron dostałam luteinę podjęzykowo- 2x2
    Jeśli się nic nie będzie działo to za 3 tygodnie następna wizyta. A jutro kolejna beta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie zaczyna brać przeziębienie :/ dzieciaki już zasmarkane, mąż to samo, ot że się najdłużej chowałam, ale i mnie już zaczyna gardło pobolewać i katar dostałam eh jak mnie prawie nigdy nie bierze, tak teraz MUSI!

• Vuko Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc wrote:
    Hej- byłam dziś u gina.
    Na USG nic nie było jeszcze widać.
    Przez niski progesteron dostałam luteinę podjęzykowo- 2x2
    Jeśli się nic nie będzie działo to za 3 tygodnie następna wizyta. A jutro kolejna beta.
    Iza, dziwne,ze dal podjezykowa, a nie dopchwowo. Przy niskim progesteronie w ciazy zwykle wlasnie przepisuja lutke dopochwowo

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka,nie daj sie ;-)

anulka557 lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • ewka315 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam takie pytanie, nie wzielam z domu luteiny a powinnam ja wziasc o 21.W domu bede troche pozniej.Jak myslicie czy nic sie nie stanie jesli wezme jakas godzine,poltorej pozniej?

4c3tdqk3evf5n69m.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie powinno być problemu.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:50

eneska, Giannaa, 100krotka:), lucy1983, Vuko, Beatrice lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, to cudownie, że wszystko jest w porządku! Duuuużo teraz odpoczywaj, na pewno wszystko będzie dobrze już do końca ciąży! :)
    Bardzo się cieszę <3

‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ