Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Aprilia juz mi alergia przeszła;) za to boli mnie ząb! I musze iść do dentysty i sie stresuje;) ostatnio byłam 100 lat temu a tak to przeglądy i było ok, a teraz bedzie wiercenie i mimo ze wizyta za tydzień to przeżywam strasznie... Choc sama jestem dentystka;) mam nadzieje ze przed porodem nie bede sie tak stresować
ale chyba jestem panikara... Nigdy nie miałam żadnej operacji i w szpitalu nie leżałam wiec samo to jakos mnie trochę stresuje:/
hehe. Ja tez się strasznie boję leczenia, ale odpukać trzecia ciąża pod rząd i się nic nie dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:34
FasUla, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem po wizycie u ginekologa. Będzie synuś!
rozwija się prawidłowo, ma 18cm i waży 170g
no i w dodatku czuje już kopniaki
ale jesteśmy szczęśliwi!!!
anulka557, Liskova, vincaminor, Felicity, Martii, dorbie, Giannaa, Aprilia, naali13, mimi87, Namida, ewka315, lucy1983, monika_89, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Ja jestem po wizycie u ginekologa. Będzie synuś!
rozwija się prawidłowo, ma 18cm i waży 170g
no i w dodatku czuje już kopniaki
ale jesteśmy szczęśliwi!!!
czad
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie tez siusiak:)) wiedziałam od poczatku, znaczy miałam przeczucie:D lepiej mi powiedzcie co robic w taka pogodę??? Cały weekend wolne chyba pojadę do pracy, bo tam mam klime chociaz:D
Gumisia, vincaminor, dorbie, mimi87, ania.g, Liskova, lucy1983, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Ania:D wrote:U mnie tez siusiak:)) wiedziałam od poczatku, znaczy miałam przeczucie:D lepiej mi powiedzcie co robic w taka pogodę??? Cały weekend wolne chyba pojadę do pracy, bo tam mam klime chociaz:D
Ja leżę w domu z włączoną klimą.
Nie mam siły na nic innego.
-
anulka557 wrote:ja adapter sobie daruje
ale bez laktatora jak bez ręki!
a ja dziś przeglądam posty z pomyłkami na usgże przez całą ciąże miał być chłopak, a tu dziewczyna
wiem łudzę się nie potrzebie, ale co mi tam
ciekawi mnie co na połówkowych wylezie
Ale chyba jeśli pisiaka nie ma to już nie wyrośnieMam taką nadzieje
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Też słyszałam że tą datę porodu wylicza się do 12 tyg. a nawet że wtedy najdokładniej można określić.
Ja nie kumam dlaczego Norwedzy wyznaczają termin porodu na połówkowym USG u nich to jest koło 18 tc ... tez mi się wydaje to mało dokładnie ...