Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Kobieto zlituj się, wypada, nie wypada. Ty w ciąży jesteś i masz specjalne prawa. Ugotujesz się i umęczysz. A jak już Ci tak bardzo zależy to albo długa sukienka z cienkiej bawełny lub lnu ( len w sumie lepszy tylko się gniecie) albo jakieś bardzo przewiewne spodnie z naturalnego materiału.
ważne, żeby było wygodnie
ania.g, Gumisia, ewka315 lubią tę wiadomość
-
Witam
Wzięłam prysznic i od razu założyłam dwuczęściowy strój kąpielowy. Tylko w tym wytrzymam. Wiatrak chodzi na całego a i plusem są u mnie stare grube mury które całkiem dobrze utrzymują chłód. Może zwariowałam ale ja chcę już jesieńMatka fantastycznej 4 -
Gumisia wrote:Kochane moje. Pytanie mam!
Co byście poleciły. Idę na Chrzciny i mimo tej pogody (40 stopni prawie) nie wypada mi raczej iść bez rajstop (a szkoda!
), lepiej kupić rajstopy ciążowe czy pończochy samonośne?
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Witam
Wzięłam prysznic i od razu założyłam dwuczęściowy strój kąpielowy. Tylko w tym wytrzymam. Wiatrak chodzi na całego a i plusem są u mnie stare grube mury które całkiem dobrze utrzymują chłód. Może zwariowałam ale ja chcę już jesieńmasa spadnie
ania.g lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej stycznióweczki
Witam się po wakacjach i w 20tcCoraz mocniej czuję ruchy wreszcie
Ale mam frajdę...
Wczoraj w nocy wróciliśmy i dzisiaj mam sporo pracy z praniem, rozpakowywaniem i wytrzepywaniem piachu z wszystkiego
Nie dam rady dzisiaj nadrobić co tu popisałyście. Ale skrobiecie jak najęte. Może wreszcie jutro na spokojnie usiądę i poczytam co się tu działo jak mnie nie było
A tymczasem mam prośbę dziewczynki moje kochaneBiorę udział w konkursie i potrzebuję trochę lajków pod fotką na FB. Moja Gameta organizuje konkurs, w którym można wygrać sesję z maleństwem lub ciążową, trzeba wstawić fotkę z wakacji i ta, która zbierze najwięcej lajków wygra sesję
PLIZZZZZZ lajkujcie
Tu jest link do konkursu: /a moja fotka to oczywiście ten wieloryb na plaży/
https://www.facebook.com/porody.gameta/photos/a.722269501219728.1073741828.718749878238357/823992867714057/?type=1&fref=nf&pnref=story
Mówisz i masz
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyGumisia według mnie wypada z gołymi nogami;) tym bardziej jak masz buty z odkryta pieta czy palcami, ja w ogole nie używam rajstop w zasadzie, a jak juz to pończochy. Pewnie nie masz dużego brzuszka jeszcze wiec w ostateczności najcieńsze pończochy ale moim zdaniem modnie i wcale nie nieelegancko jest z gołymi nogami;)
Tylko księżna kate je musiała nosić
Felicity u mnie dalej mdlosci, wymioty troche słabsze ale znow mi wszystko smierdzi...to pewnie tez przez upały bo wtedy zapach sie nasila...a na zaparcia suszone owoce, śliwki i jogurty, kefir powinny pomoc.ania.g, Gumisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć.
Gumisia jak to nie wypada? Jak jest lato na wszystkie imprezy chodzę z gołymi nogami odkąd tylko pogoda właściwie pozwala. Ja wiem, ze niektóre kobiety hołdują tej zasadzie, że bez rajstop nie wypada, ale to chyba z daaawnych czasów nawyki... Gorzej chyba wygląda sandał i rajstopa niż gdybyś na gołe nogi ubrała.Gumisia lubi tę wiadomość
-
No gdzież jeszcze w taki upał w rajstopy się wciskać. Jak nie wypada jak wypada w ciąży wszystko wypada
Aniu u nas takiej swiadomej matki to ze świeczka można szukaćja dalej jestem na etapie uświadamianie części matek ze zeby mleczne tez się myje, leczy i ze są nam potrzebne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 11:56
ania.g, anulka557, Gumisia lubią tę wiadomość
-
Gumisia wrote:Kochane moje. Pytanie mam!
Co byście poleciły. Idę na Chrzciny i mimo tej pogody (40 stopni prawie) nie wypada mi raczej iść bez rajstop (a szkoda!
), lepiej kupić rajstopy ciążowe czy pończochy samonośne?
Ja bym sobie darowała rajstopy, ugotujesz się. A pończochy to w taki upał Ci zrobią masakrę na udach tym silikonem - raz taki błąd popełniłam i nigdy więcej, efektem była paprząca się rana po wewnętrznej stronie uda.
Oficjalnie kupiłam pierwszy ciuszek dla naszego Maleństwa!Moja Mama też dała się wciągnąć w wir oglądania działu dziecięcego i oto wyszłyśmy z bodziakiem (ja) i dresikiem (Mama). Teraz gapię się na ciuszki i zacieszam, bo to wszystko się coraz bardziej realne robi - odlot normalnie. *_*
...wiem, to musi aż dziwnie brzmieć, że tak się jaram kawałkiem szmatki, ale naprawdę po takim czasie to wciąż jeszcze do mnie nie dochodzi co się dzieje.anulka557, ania.g, Liskova, Felicity, Gumisia, Martii, Aprilia, Giannaa, lucy1983, monika_89, Carmen1724 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
mandragora wrote:Aniu u nas takiej swiadomej matki to ze świeczka można szukać
ja dalej jestem na etapie uświadamianie części matek ze zeby mleczne tez się myje, leczy i ze są nam potrzebne
-
nick nieaktualnymandragora wrote:No gdzież jeszcze w taki upał w rajstopy się wciskać. Jak nie wypada jak wypada w ciąży wszystko wypada
Aniu u nas takiej swiadomej matki to ze świeczka można szukaćja dalej jestem na etapie uświadamianie części matek ze zeby mleczne tez się myje, leczy i ze są nam potrzebne
powiedziałam sobie, że ja swoje dopilnuje od początku, żeby później nie miały tego co ja.. póki co bialutkie, zdrowe mleczaki mają
z czego syn ma 6 lat i czekamy aż zacznie je gubić
-
nick nieaktualnyvincaminor wrote:Bez przesady z tymi rajstopami - najbardziej to Ci wypada czuć się komfortowo.
Ja bym sobie darowała rajstopy, ugotujesz się. A pończochy to w taki upał Ci zrobią masakrę na udach tym silikonem - raz taki błąd popełniłam i nigdy więcej, efektem była paprząca się rana po wewnętrznej stronie uda.
Oficjalnie kupiłam pierwszy ciuszek dla naszego Maleństwa!Moja Mama też dała się wciągnąć w wir oglądania działu dziecięcego i oto wyszłyśmy z bodziakiem (ja) i dresikiem (Mama). Teraz gapię się na ciuszki i zacieszam, bo to wszystko się coraz bardziej realne robi - odlot normalnie. *_*
...wiem, to musi aż dziwnie brzmieć, że tak się jaram kawałkiem szmatki, ale naprawdę po takim czasie to wciąż jeszcze do mnie nie dochodzi co się dzieje.moja mama też już się uruchomiła, dziś mi przez skypa pokazywała, że 8 bodziaków kupiła
Martii, ania.g, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
anulka557 wrote:super!
moja mama też już się uruchomiła, dziś mi przez skypa pokazywała, że 8 bodziaków kupiła
A, i widziałam dzisiaj na żywo wózek który sobie upatrzyłam i się zakochałam po prostuJuż raczej decyzja podjęta - Mąż kazał mi samej wybrać, bo ja więcej będę z tym wózkiem się rozbijać, on powiedział, że się dostosuje, byleby nie musiał z różowym pomykać po mieście.
-
nick nieaktualnyPodoba mi sie ta sukienka
http://www.happymum.pl/sklep3/d521,outlet,460-barock_dress_sale!.html
Wybieram sie na wesele w październiku ale tak sie zastanawiam co bedzie jesli duzo przytyje i sie nie zmieszczę?jest duzo tańsza niż normalnie rzeczy w tym sklepie i moze by sie na wigilie przydała?czy myślicie ze juz sie nie wcisnę?naali13 lubi tę wiadomość
-
vincaminor wrote:Nie tak dawno słyszałam tekst od matki trójki dzieci: "a po co dbać o mleczaki, przecież one wypadną" O_o <zgon>
większość rodziców na prawdę nie widzi w tym problemu ze doprowadzają dziecko do skrajnego stanu narażając je na ból, stres, nieprzyjemne doświadczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 13:04
-
nick nieaktualnyFasUla fajna ta sukienka
-> szkoda że nie ma rozmiarów XXL
nie wiem jaki masz teraz brzuszek ale jeśli jeszcze mały to myślę że na październikowe wesele można zaryzykować , z wigilią już chyba nie bardzo
Też mam wesele ale w połowie września i chcę coś zwiewnego i w miarę uniwersalnego żeby móc ją jeszcze kiedyś założyć (a narazie nie mam dużego brzuszka) No ale z kupnem poczekam chyba do początku wrześniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 13:14
FasUla lubi tę wiadomość