Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo witam się na półmetku. W czwartek połówkowe jupiiii!
Gumisia śliczny słodziak.
Na chrzciny absolutnie bez rajstop, na pewno nir będziesz jedyna.
Oj mamuśki dobrze ze my jesteśmy te zimowe.wyobrażacie sobie teraz rodzic ?Gumisia, anulka557, ania.g, ewka315, mimi87, Liskova lubią tę wiadomość
-
A ja sie witam w 16 tygodniu
Tez ciesze sie ze rodzimy w styczniu, juz teraz zle znosze upaly a co dopiero jak bym byla juz w mocno zaawansowanej ciaazy z terminem np na wrzesien. Ja juz mam dosc tych upalow.Gumisia, anulka557, Szi, Liskova, ewka315 lubią tę wiadomość
-
FasUla wrote:Podoba mi sie ta sukienka
http://www.happymum.pl/sklep3/d521,outlet,460-barock_dress_sale!.html
Wybieram sie na wesele w październiku ale tak sie zastanawiam co bedzie jesli duzo przytyje i sie nie zmieszczę?jest duzo tańsza niż normalnie rzeczy w tym sklepie i moze by sie na wigilie przydała?czy myślicie ze juz sie nie wcisnę?
Przymierzałam ją na żywo i wg mnie ma taki dziwny ... nie elegancki materiał.
Ja z tego sklepu mam tą
http://www.happymum.pl/sklep3/d656d,sukienki_wizytowe,690-nectarine_rose_dress.html
Obskoczyłam w niej już dwa wesele przed nami jeszcze 18-tka i weseleFasUla lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
vincaminor wrote:Oficjalnie kupiłam pierwszy ciuszek dla naszego Maleństwa!
Moja Mama też dała się wciągnąć w wir oglądania działu dziecięcego i oto wyszłyśmy z bodziakiem (ja) i dresikiem (Mama). Teraz gapię się na ciuszki i zacieszam, bo to wszystko się coraz bardziej realne robi - odlot normalnie. *_*
...wiem, to musi aż dziwnie brzmieć, że tak się jaram kawałkiem szmatki, ale naprawdę po takim czasie to wciąż jeszcze do mnie nie dochodzi co się dzieje.
Heh, moja mamuśka też ostatnio przyleciała do mmie z jakąś reklamówką i od progu juz krzyczy "nie mogłam się powstrzymać", kupiła kaftanik, zimową bluzę z kapturem i jakąś tulaśną poduche
vincaminor lubi tę wiadomość
-
Właśnie mój ginekolog mówił mi że jestem szczęściarą, bo po pierwsze w te upały nie chodzę z wielkim brzuchem i nie muszę rodzić, a po drugie bo w te upały właśnie jestem na najlepszym jeśli chodzi o samopoczucie etapie ciąży.
Ma rację!
vincaminor, ania.g, Szi, bacha8709, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny, pewnie sie jeszcze wstrzymam z zakupem, na razie nosze sukienki 36 czyli rozmiar większe i sa ok. Ale moze sie jeszcze duzo zmienić. Byłam w galerii handlowej bo tylko tam jest zimno, kupiłam sobie japonki takie gumowe na plaże i mam zamiar je wziąć potem do szpitala;) także przynajmniej jedna rzecz mam z głowy;)
-
Ja mam 38 i wyglądałam w niej dobrze, na początku z małym brzuchem i teraz z większym też. One są fajnie zrobione i myśle, że wejdę w nią do 9 miesiąca01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualnyja synka rodziłam we wrześniu, jeszcze w połowie akurat się upały trafiły... i rodziłam w lutym, więc mam porównanie.. DZIEWCZYNY MAMY NIEWYOBRAŻALNE SZCZĘŚCIE że rodzimy w zimie
do tej pory pamiętam, że lądowałam pod prysznicem 2 razy dziennie a i to upocona jak szczur byłam!!
Gumisia, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Tylko ze spacerkami w zimie może być lipa, a z drugiej strony przez cały sierpień z noworodkiem tez bym nie wyszła, bo zdecydowanie za gorąco.
Chociaż jak kupie dobry śpiworek to pewnie pobiegnę zaraz przetestować wózek:) -
Hehe no pewnie. Założyć dodatkowe ubranka zawsze można, ale jak się rozebrać jak nie ma z czego
Co do sukienek to ja mam wesele w październiku i pewnie kupię długą suknię, bo akurat mąż jest świadkiem, to wesele jego brata, a boję się, że będę miała opuchnięte nogi.
-
nick nieaktualnyViki wrote:Tylko ze spacerkami w zimie może być lipa, a z drugiej strony przez cały sierpień z noworodkiem tez bym nie wyszła, bo zdecydowanie za gorąco.
Chociaż jak kupie dobry śpiworek to pewnie pobiegnę zaraz przetestować wózek:) -
Viki wrote:Tylko ze spacerkami w zimie może być lipa, a z drugiej strony przez cały sierpień z noworodkiem tez bym nie wyszła, bo zdecydowanie za gorąco.
Chociaż jak kupie dobry śpiworek to pewnie pobiegnę zaraz przetestować wózek:)
Najwyżej jak bedzie za zimno, a Ciebie bardzo przypili, to polecisz z samym wózkiemtygrys73, Viki, Mila920, Liskova lubią tę wiadomość
-
anulka557 wrote:ja córę urodziłam 6 lutego, były akurat mrozy, po 5 czy 6 dniach poszłam już na pierwszy spacer
anulka557, Liskova, Carmen1724 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
mandragora wrote:Ja te rewelacje słyszę najrzadziej co drugi dzień, a najlepsza jest mina rodziców jak zaczynam wykład i opierdol ze 3 latek przyszedł bez zębów. Jedni maj oczy jak 5 złoty ale są i tacy z mina " i tak wiem lepiej i co ty mi tu durna babo za farmazony pleciesz "
większość rodziców na prawdę nie widzi w tym problemu ze doprowadzają dziecko do skrajnego stanu narażając je na ból, stres, nieprzyjemne doświadczenia.
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnynaali13 wrote:Trzeba hartowac dziecko! Moja kuzynka urodziła w grudniu i na pierwszy spacer wyszła chyba w połowie stycznia albo w lutym! W domu napalone jak w saunie i do teraz mała jest wiecznie chora ;/
i mało mi chorowała
naali13 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam takie pytanie... moze glupie ale kto pyta nie bladzi
ja zielona a Wy sporo wiecie
co myslicie o paluszkach surimi? Jeść ? Nie jeść? Bo ja juz sama nie wiem, one sa chyba gotowane wiec chyba mozna. Dojrzalam dzis w sklepie, wczesniej jadalam od czasu do czasu a dzis mnie naszlo i sie zastanawiam czy kupic i nie skubnac troche.
-
Befff wrote:Dziewczyny mam takie pytanie... moze glupie ale kto pyta nie bladzi
ja zielona a Wy sporo wiecie
co myslicie o paluszkach surimi? Jeść ? Nie jeść? Bo ja juz sama nie wiem, one sa chyba gotowane wiec chyba mozna. Dojrzalam dzis w sklepie, wczesniej jadalam od czasu do czasu a dzis mnie naszlo i sie zastanawiam czy kupic i nie skubnac troche.
Matka fantastycznej 4