Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie znalazłam artykuł o butelkach bo zastanawiam się jakie kupić... dla zainteresowanych http://www.jakkupowac.pl/jaka-butelke-do-karmienia-kupic/
Z młodym używałam Tommee Tippee i byłam z nich bardzo zadowolon ale zastanawiam się teraz nad tymi nowymi Aventa oraz Lovi. Któraś miała odczynienia może z tymi butelkami ? -
Giannaa wrote:Właśnie znalazłam artykuł o butelkach bo zastanawiam się jakie kupić... dla zainteresowanych http://www.jakkupowac.pl/jaka-butelke-do-karmienia-kupic/
Z młodym używałam Tommee Tippee i byłam z nich bardzo zadowolon ale zastanawiam się teraz nad tymi nowymi Aventa oraz Lovi. Któraś miała odczynienia może z tymi butelkami ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 06:53
Giannaa lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Gianna, ja używkalam i nadal używam avent, dla mnue ta seria naturals super, bo Zyzja mimo ssania butli, nie porzuciła cysia;) używam tez ich smoczków, używałam sterylizatora i laktatorów, a teraz niekapkow i sg mnie sa spoko. Miałam tez na wypróbowanie inne, m.in. lovi, ale ani butla ani smoczek - uspokajający małej nie leżały, ale to bardzo indywidualna kwestia;) bo, np. Tommy tipee, jak dla mnie gorszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 07:29
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:https://www.zalando.pl/odziez-ciazowa/odziez-damska-sukienki/?order=activation_date
Ale ładne te sukienki:) pomyślcie ze jak nasze mamy nas nosiły to nie było chyba takich ładnych rzeczy?Wtedy nie było, że legginsy ciążowe, sukienki, spodnie, bluzki, tuniki
FasUla lubi tę wiadomość
-
Ania:D wrote:Witam:* to moja pierwsza ciaza i wszystko to nowość
) a co dopiero temat butelek;) myślicie ze musze jakas miec jak chce karmić tylko piersią??
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry!
A ja od rana mam dylemat bo koleżanka sprzedaje wózek po swojej coreczce i jest taki jak chcieliśmy tylko beżowy. I nie wiem co zrobić01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
naali13 wrote:Dzień dobry!
A ja od rana mam dylemat bo koleżanka sprzedaje wózek po swojej coreczce i jest taki jak chcieliśmy tylko beżowy. I nie wiem co zrobićMatka fantastycznej 4 -
naali13 wrote:Dzień dobry!
A ja od rana mam dylemat bo koleżanka sprzedaje wózek po swojej coreczce i jest taki jak chcieliśmy tylko beżowy. I nie wiem co zrobić
Jak wózek jest w dobrym stanie to bym sie nie zastanawiała, kolor beżowy ładny i uniwersalny
-
Hej dziewczynki,
Naali bierz wózek, co tam kolor, jak masz sprawdzony z pewnego źródła to warto zaoszczędzić.
Co do butelek to ja radziłam się siostry i zamówiłam tomee tippee. Na początek dwie w razie czego - potem podobno i tak się przydadzą. Siostra mówi, że lepsze niż Avent, ale to pewnie zależy od upodobań dziecka.
A ja dziś obudziłam się bez brzucha prawie....ja nie wiem co to dziecko tam wyprawia i o co chodzi ale autentycznie zmalał i to sporo.... -
nick nieaktualnyWitam wam po długiej nieobecności po miesiącu miodowym
U nas wszystko jest w porządku. Wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i nasz Haruś waży 250g i ma 165mmvincaminor, anulka557, ewka315, ania.g, Giannaa, mimi87, monika_89, Liskova, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny