X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie znalazłam artykuł o butelkach bo zastanawiam się jakie kupić... dla zainteresowanych http://www.jakkupowac.pl/jaka-butelke-do-karmienia-kupic/
    Z młodym używałam Tommee Tippee i byłam z nich bardzo zadowolon ale zastanawiam się teraz nad tymi nowymi Aventa oraz Lovi. Któraś miała odczynienia może z tymi butelkami ?

a.png
    a.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Właśnie znalazłam artykuł o butelkach bo zastanawiam się jakie kupić... dla zainteresowanych http://www.jakkupowac.pl/jaka-butelke-do-karmienia-kupic/
    Z młodym używałam Tommee Tippee i byłam z nich bardzo zadowolon ale zastanawiam się teraz nad tymi nowymi Aventa oraz Lovi. Któraś miała odczynienia może z tymi butelkami ?
    Przerobiłam Avent, Lovi i szału nie ma. Ogólnie to na pierwsze miesiące kupuję butelki z systemem antykolkowym dr.Browns lub Tommee Tippee. One mają system i nie są tylko z nazwy antykolkowe jak innych firm. Tommee Tippee jak dla nas ma najfajniejszy smoczek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 06:53

Giannaa lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    U nas sprawdził się dr browns. I niestety młody do tej pory nie chce pić z niczego innego. Innymi się zachlystowym i łyka zbyt dużo powietrza.

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna, ja używkalam i nadal używam avent, dla mnue ta seria naturals super, bo Zyzja mimo ssania butli, nie porzuciła cysia;) używam tez ich smoczków, używałam sterylizatora i laktatorów, a teraz niekapkow i sg mnie sa spoko. Miałam tez na wypróbowanie inne, m.in. lovi, ale ani butla ani smoczek - uspokajający małej nie leżały, ale to bardzo indywidualna kwestia;) bo, np. Tommy tipee, jak dla mnie gorszy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 07:29

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:* to moja pierwsza ciaza i wszystko to nowość:)) a co dopiero temat butelek;) myślicie ze musze jakas miec jak chce karmić tylko piersią??

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze moze sie przydać ale zawsze mozesz dokupić pozniej;)
    Wczoraj założyłam kartę rossne i jak dowiem sie płci w przyszły wtorek zacznę powoli kompletować wyprawkę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.zalando.pl/odziez-ciazowa/odziez-damska-sukienki/?order=activation_date

Ale ładne te sukienki:) pomyślcie ze jak nasze mamy nas nosiły to nie było chyba takich ładnych rzeczy?

• Liskova Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    https://www.zalando.pl/odziez-ciazowa/odziez-damska-sukienki/?order=activation_date

Ale ładne te sukienki:) pomyślcie ze jak nasze mamy nas nosiły to nie było chyba takich ładnych rzeczy?
    Moja mama mi własnie ostatnio opowiadała, że moja ciocia uszyła jej sukienkę na ramiączkach w kratę i że mama chodziła w niej 6 m-cy cięgiem, wymieniała tylko bluzki pod spodem :D Wtedy nie było, że legginsy ciążowe, sukienki, spodnie, bluzki, tuniki :D

FasUla lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania:D wrote:
    Witam:* to moja pierwsza ciaza i wszystko to nowość:)) a co dopiero temat butelek;) myślicie ze musze jakas miec jak chce karmić tylko piersią??
    Nigdy nie wiadomo jak będzie z laktacją. Awaryjnie warto mieć chociaż jedną sztukę.

• naali13 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    A ja od rana mam dylemat bo koleżanka sprzedaje wózek po swojej coreczce i jest taki jak chcieliśmy tylko beżowy. I nie wiem co zrobić

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 wrote:
    Dzień dobry!
    A ja od rana mam dylemat bo koleżanka sprzedaje wózek po swojej coreczce i jest taki jak chcieliśmy tylko beżowy. I nie wiem co zrobić
    Jak jest w dobrej cenie i dobrym stanie to nie patrz na kolor.

• Mama84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 wrote:
    Dzień dobry!
    Witam
    Jak wózek jest w dobrym stanie to bym sie nie zastanawiała, kolor beżowy ładny i uniwersalny :)

klz9mg7y5m6gti11.png
    km5suay35zp2gug7.png
    Aniołek 11.01.2015 [*] 7 tc
  • JATA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki,

Naali bierz wózek, co tam kolor, jak masz sprawdzony z pewnego źródła to warto zaoszczędzić.
    Co do butelek to ja radziłam się siostry i zamówiłam tomee tippee. Na początek dwie w razie czego - potem podobno i tak się przydadzą. Siostra mówi, że lepsze niż Avent, ale to pewnie zależy od upodobań dziecka.
    A ja dziś obudziłam się bez brzucha prawie....ja nie wiem co to dziecko tam wyprawia i o co chodzi ale autentycznie zmalał i to sporo....

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wam po długiej nieobecności po miesiącu miodowym :D
    U nas wszystko jest w porządku. Wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i nasz Haruś waży 250g i ma 165mm :)

vincaminor, anulka557, ewka315, ania.g, Giannaa, mimi87, monika_89, Liskova, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• JATA Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Beatrice! Już się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz :)

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisalam sobie ze ostatnio bylam na 590 stronie! także mam ponad 100str do nadrobienia :O

• naali13 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wy już po ślubie czy jeszcze przed?;)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 w suwaczku mam. 12 lipca mielismy slub

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Beatrice! :D masz spoooro do nadrobienia heh :) i jak tam po wycieczce? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali bierz i się nie zastanawiaj :) tylko sprawdź czy się na boki nie kiwa bo to oznaka, że się rozwali niedługo :P

‹‹ 697 698 699 700 701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ