Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimi87 wrote:ale mam stresa jutro mam połówkowe a stresuje się masakrycznie ;/
-
Zdecydowaliśmy się na ten wózek
był używany Przez 7 miesięcy i ma jeszcze 2 lata gwarancji
mimi87, ewka315, monika_89, ania.g, Liskova, Carmen1724 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
dorbie wrote:Ja kupuję Laktator Medela Swing, własnie idzie do mnie,wysłany, bo kupiłam uzywany, mam nadzieje ze ok. To i butelki Medela też kupię, jest tam smoczek Calma który naśladuje ssanie piersi. Nastawiam się na ściąganie mleka, bo idę szybko do pracy
Zastanawiałam się nad tymi butelkami ale ten smoczek dla mnie jest jakiś dziwny przynajmniej na fotach bo na żywo nie widziałam. Ja chyba kupie laktator tomme tippee. Też jestem bardziej nastawiona na ściąganie mleka dlatego, że sutki mam bardzo wrażliwe i np karmienie młodego było do mnie katorgą pomimo nakładek. Może młody źle ssał ...może nie umiałam go przystawić...nie wiem ale od zawsze sutki miałam wrażliwe i nawet mężowi nie pozwałam się nimi bawić bo nie sprawia mi to przyjemności. -
Hej, zorbiłam sobie wolne od kompa to mam. Witam się w 17 tygodniu
co do zębow to mmoim zdaniem dużo robią też geny, wiadomo jak to kiedyś w latach 90 było z higieną a ja mam wszystkie zęby zdrowe i teraz i jak byłam dzieckiem, za to maż tragedia. Co z tego, że dba jak psują się jeden po drugim.
Z mojej listy wyprawkowej mogę wykreślić wanienkę ze stojakiem, dostanę po mojej chrześnicy. Zostały mi do kupienia butelki, smoczki i pościel. Poszalejęale nie narzekam, sporo zaoszczędzę
Mini Mouse, Ania:D gratuluję syneczków
vincaminor mój maż powiedział to samo o wózku, ja będę jeździć to mam wybrać co chcę
FasUla cieżko powiedzieć ile przytyjesz do października i grudnia, ja bym się jednak wstrzymała (albo ew kupiła większy rozmiar). Co do napięcia w pochwie to mi się zdaża ale z reguły przechodzi po przytulankach
tygrys73 cieżko musi być teraz zaawansowanym ciężarówkom. Miałam teraz latać z wielkim brzuchem i nie wyobrażam sobie jakby to bylo, chyba bym padła
beff ja bym sobie odpuściła, z krabem maja niewiele wspolnego
Zemraa jak coś się ma stać to sie stanie. W pierwszej ciaży nic nie kupiłam i szybko się skończyło. Teraz od razu jak zobaczyłam 2 kreski kupiłam pierwsze bodziaki i wszystko jest dobrze
mama84 fajny wózek, też biorę go pod uwagę
beatrice super, że już jesteś, jak podroż poslubna?Liskova lubi tę wiadomość
-
Aprilia wrote:A co to jest za nowość te kocyki minky? Dlaczego warto je kupić?
Dam głowę, że mój Synuś mnie dzisiaj z rana szturchnął - to nie mogło być nic innego, ale czad!
Przyjechała do nas wielka paka ciuszków po moim Chrześniaku, w czwartek idę do Teściów zobaczyć co tam jest, już się doczekać nie mogę.Eklerka, Aprilia, anulka557, ewka315, Carmen1724 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
zapisałam się prywatnie na usg, mój mąż chciał specjalnie zobaczyć dzieciaczka, bo jak chodzę do lekarza to jestr w pracy,. Powiedział, że nie zrobi nam takiego szczegółowego, z rozpoznaniem płci itd, bo to 18 tc. Zapisał na za trazy tygodnie....boi się ze czegoś nie będzie widac, albo że będzie oszukane....
-
nick nieaktualnystokrotka1987 wrote:zapisałam się prywatnie na usg, mój mąż chciał specjalnie zobaczyć dzieciaczka, bo jak chodzę do lekarza to jestr w pracy,. Powiedział, że nie zrobi nam takiego szczegółowego, z rozpoznaniem płci itd, bo to 18 tc. Zapisał na za trazy tygodnie....boi się ze czegoś nie będzie widac, albo że będzie oszukane....
ale z drugiej strony, jak ma nie być pewny to lepiej poczekać
mimi i cynnia trzymam kciuki!!! myślicie, że wyjdzie już połówkowe? sama idę w 19+2 i nie wiem czy to za szybko nie będzie.. -
nick nieaktualny
-
Anulka hehe
dobre rozumowanie. U mnie jak nie wyjdzie będzie oznaczało kolejne.usg za 3 tygodnie a to kolejne 200 zł. Te jutro też jest po 3 tygodniach
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny