Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie ruchów jeszcze nie czuc, ale czekam cierpliwie:) wczoraj widziałam jak mały sie rusza wiec jestem spokojna:D z reszta kiedy mam poczuc ze sie rusza jak dzis w pracy non stop 11h... Menagerka mi cos pochrzaniło w planie ze wszystkie były na 1sza zmianę a ja po południu zostałam sama...tylko wyc sie chciało;O
-
Dzień dobry śpioszki
Witam się w 21tc
Wreszcie mam chwilkę żeby tu zaglądnąć do Was
U mnie już 30stopni... Roztopię się dzisiaj
Ja już ruchy czuję dokładnie i jak ktoś przyłoży rękę do brzucha to też może poczućale do 16tc nie czułam nic.
Ania:D a nie myślałaś o jakimś L4?ewka315, Liskova, Felicity lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dzień dobry śpioszki
Witam się w 21tc
Wreszcie mam chwilkę żeby tu zaglądnąć do Was
U mnie już 30stopni... Roztopię się dzisiaj
Ja już ruchy czuję dokładnie i jak ktoś przyłoży rękę do brzucha to też może poczućale do 16tc nie czułam nic.
Ania:D a nie myślałaś o jakimś L4?
Kochana to moja firma:(( i tak planuje roczny macierzyński... Jak zostawie to wszystko same sobie to watpie zebym miała do czego wracac...a widze ze dziewczyny sobie nie radzą((
Od piatku mam az 4dni urlopu, bedzie morze;)) odpocznę, noże Antoś da mamusi wtedy kopa:DAnuśka lubi tę wiadomość
-
Ja dziś o 15 wizytuje!! Trzymajcie kciuki!
bacha8709, ania.g, monika_89, anulka557, Anuśka, Mama84, Mama84, Martii lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ania:D wrote:Kochana to moja firma:(( i tak planuje roczny macierzyński... Jak zostawie to wszystko same sobie to watpie zebym miała do czego wracac...a widze ze dziewczyny sobie nie radzą
((
Od piatku mam az 4dni urlopu, bedzie morze;)) odpocznę, noże Antoś da mamusi wtedy kopa:DPodniosłam sobie nawet składkę ZUS żeby mieć większy macierzyński
Niestety komorowski (specjalnie pisany z małej litery) popsuł mi wszystkie plany.
To w Twoim wypadku 4 dni urlopu to i tak dużoJa byłam na Helu w tym roku aż 3 dni
Już wiesz że będzie Antoś na pewno? Ja miałam Antosia do poniedziałku, a na połówkowym okazało się że to jednak dziewczynkaNo i teraz jest Marianna
ania.g, Liskova, ewka315, Martii, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No to wiem co czujesz bo ja też jestem przedsiębiorczą matką
Podniosłam sobie nawet składkę ZUS żeby mieć większy macierzyński
Niestety komorowski (specjalnie pisany z małej litery) popsuł mi wszystkie plany.
To w Twoim wypadku 4 dni urlopu to i tak dużoJa byłam na Helu w tym roku aż 3 dni
Już wiesz że będzie Antoś na pewno? Ja miałam Antosia do poniedziałku, a na połówkowym okazało się że to jednak dziewczynkaNo i teraz jest Marianna
Anuśka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:O jakie piękne imię, moja prababcia tak miała na imię. Chciałam naszej tak dać ale mężowi nie pasi.
Myślałam że nikomu się to imię nie będzie podobało bo nie ma go w rankingach popularnych imion
A widzę że bardzo dużo osób mówi że ładne
Cieszę się
Wymyśliłam je od razu w poniedziałek po USG
A na badania pojechaliśmy po pogrzebie męża babci Marianny właśnie
No i imię tak bardzo się przyjęło że od razu w poniedziałek wszyscy mówili do mojego brzuszka per Maniusia
ania.g lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:naali trzymam kciuki za wizytę
Ania nie pocieszasz że jeszcze nie czujsz ruchow, myślalam, że jak będę tak daleko to już ktoś mnie będzie kopaćW firmie pozamykaj co się da i powoli przygotuj zespół na to, że odchodzisz
U mnie mimo drugiej ciąży ruchy pojawiły się dopiero ok 18tc i to takie delikatne. Teraz to jestem pewna że te ruchy czuję
-
Beatrice, zmień mi proszę TP na 18.01 i dopisz synka
Fasula, o jakim bólu pochwy mówiłaś z ginem?Bo ja czasem mam taki ból, jakby w środku, ale u samego wejścia i tylko po lewej stronie.
Dorbie, jaki brzuszek śliczny w avatarze!
Mimi, nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie ok!
Ania, a co to za firma? Może trzeba dać na menadżerkę kogoś bardziej ogarniętego?
Anuśka, a kiedy Ci chłopca rozpoznali? Bo teraz się przeraziłam, że się oswajam z myślą, że to chłopak, a może jeszcze dziewczynka wyskoczyćChociaż siusiaka wyraźnie widzieliśmy, gin rozpoznał w 16t 0d.
Ja mam połówkowe 28.08. Miało być 1.09 ale nie ma wtedy lekarki, bo jest na urlopie i przełożyli. Będę wtedy w 19t 4d.
Mnie się wydaje, że od kilku dni czuję ruchy już codziennie, najczęściej rano, jak zjem śniadanie i trochę odczekamAnuśka lubi tę wiadomość
-
Liskova u mnie nikt nic nie rozpoznał tylko ja byłam absolutnie pewna że to chłopak
Tak sobie wkręciłam że dałabym sobie rękę uciąć że to będzie Antoś
No i teraz bym bez ręki zapitalała
A moją Maniusię bym na jednej ręce nosiła
Chłopaków diagnozują wcześniej, więc jak zobaczyliście siuraka to już będzie chłopak. Czasami we wczesnej ciąży okazuje się że łechtaczka u domniemanej dziewczynki rośnie i zostaje siusiakiem ale to też we wcześniejszej ciąży. U mnie gin powiedział że na 100% dziewczynka będzieLiskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Liskova u mnie nikt nic nie rozpoznał tylko ja byłam absolutnie pewna że to chłopak
Tak sobie wkręciłam że dałabym sobie rękę uciąć że to będzie Antoś
No i teraz bym bez ręki zapitalała
A moją Maniusię bym na jednej ręce nosiła
Chłopaków diagnozują wcześniej, więc jak zobaczyliście siuraka to już będzie chłopak. Czasami we wczesnej ciąży okazuje się że łechtaczka u domniemanej dziewczynki rośnie i zostaje siusiakiem ale to też we wcześniejszej ciąży. U mnie gin powiedział że na 100% dziewczynka będzieu mnie to samo, ale odwrotnie
ale ja jeszcze nie trace nadziei, stracę za tydzień
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Witam
Dziewczyny piszecie o usg połówkowym i wszystkie macie szybciej niz ja,dzwoniłam się zarejestrować i wyznaczyli mi na 14 wrzesnia a to bedzie 22t2d ciązy, nie za pózno? Co do ruchów to ja od wczoraj oprócz czucia to dodatkowo tez widzę ruchy mojego maleństwa ,jak się położę to widze jak mi się brzuch przesuwa i raz na jakis czas punktowo podskakujeAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama84 wrote:Witam
Dziewczyny piszecie o usg połówkowym i wszystkie macie szybciej niz ja,dzwoniłam się zarejestrować i wyznaczyli mi na 14 wrzesnia a to bedzie 22t2d ciązy, nie za pózno? Co do ruchów to ja od wczoraj oprócz czucia to dodatkowo tez widzę ruchy mojego maleństwa ,jak się położę to widze jak mi się brzuch przesuwa i raz na jakis czas punktowo podskakuje
Ja byłam na tego 1.09 zapisana i jak babka dzwonila zeby mi termin zmienić, to mówi, ze w sumie ten 1.09 to już było dość późno,a to byłby 20t 1d.
Anuśka, aaa bo myślałam, ze sie cos zmienilo! Ja na początku caly czas myslalam, ze dziewczynkaPotem brak przeczuć, potem po wizycie, gdzie wyszlo, ze dzieć wagowo spory, to przypuszczalam, ze chlopak no i się potwierdziło. Ale też przeczucia o tyłek rozbić
Wiem, że łechtaczka czasem jak siusiak wygląda, ale to tak ok. 12 tc, któraś tu fotkę wrzucałaI jak byłam na USG w 11t 0d, to gin właśnie mówił, żeby się niczego na razie nie doszukiwać w tym, co widzimy na USG, bo to może być bardzo mylne
Anuśka lubi tę wiadomość