Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do Was pytanie jak to jest z tymi ruchami dziecka u was? odczuwam je od prawie 2 tyg oczywiscie sporadycznie ale wiem ze to mizianie od srodka to nie moje jelita a dzidzius tym bardziej ze to druga ciąża , tylko się zaczynam trochę martwic bo od 3 dni nic a nic nie czuję brzuch mnie pobolewajak na okres i nie wiem czy to normalne ze taka przerwa i sie gdzies z tylu macicy wierci ze tego nie czuję? miałyscie tez takie przerwy w odczuwaniu ruchów? trochę sie stresuję
wiem że to jeszcze zbyt wczesnie zeby tak na dobre czuc kopniaki
-
nick nieaktualnymadlenka89 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie jak to jest z tymi ruchami dziecka u was? odczuwam je od prawie 2 tyg oczywiscie sporadycznie ale wiem ze to mizianie od srodka to nie moje jelita a dzidzius tym bardziej ze to druga ciąża , tylko się zaczynam trochę martwic bo od 3 dni nic a nic nie czuję brzuch mnie pobolewajak na okres i nie wiem czy to normalne ze taka przerwa i sie gdzies z tylu macicy wierci ze tego nie czuję? miałyscie tez takie przerwy w odczuwaniu ruchów? trochę sie stresuję
-
anulka557 wrote:ludzie jak mnie ten mały czort tam kopie! normalnie worek treningowy sobie z matki zrobił
albo tak ostro szaleje w brzuchu albo nie wiem co to... Normalnie czuje takie wibracje w brzuchu
chyba się tam kitrasi bo czułam wyżej go trochę tak właśnie dziko i nagle pukniecie na dole. Boże jak mnie to jara
ania.g lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
madlenka89 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie jak to jest z tymi ruchami dziecka u was? odczuwam je od prawie 2 tyg oczywiscie sporadycznie ale wiem ze to mizianie od srodka to nie moje jelita a dzidzius tym bardziej ze to druga ciąża , tylko się zaczynam trochę martwic bo od 3 dni nic a nic nie czuję brzuch mnie pobolewajak na okres i nie wiem czy to normalne ze taka przerwa i sie gdzies z tylu macicy wierci ze tego nie czuję? miałyscie tez takie przerwy w odczuwaniu ruchów? trochę sie stresuję
-
madlenka89 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie jak to jest z tymi ruchami dziecka u was? odczuwam je od prawie 2 tyg oczywiscie sporadycznie ale wiem ze to mizianie od srodka to nie moje jelita a dzidzius tym bardziej ze to druga ciąża , tylko się zaczynam trochę martwic bo od 3 dni nic a nic nie czuję brzuch mnie pobolewajak na okres i nie wiem czy to normalne ze taka przerwa i sie gdzies z tylu macicy wierci ze tego nie czuję? miałyscie tez takie przerwy w odczuwaniu ruchów? trochę sie stresuję
Jak na moje na tym etapie nie musisz odczuwać jeszcze regularnych ruchów. Ja tez tak miałam...czułam nie czułam...od jakiś 2 tyg czuję już codziennie. Poza tym jeśli się poruszasz to dzieżko poczuć ruchy maleństwa. -
Ja też mam jutro wizytę, ale chyba nie zrobi mi połówkowego, chociaż bym bardo chciała:)
Ruchy to tak różnie raz są mnie wyczuwalne a raz bardziej. Dziś kopie i się wierci a wczoraj to nawet po słodkim nie chciała kopa sprzedać.
Ale w nocy mnie obudziła. Może tak być, że w nocy szaleje:) A po za tym chyba śpi coś ponad 20h/ dobe:) -
dzięki dziewczyny poczekam jeszcze dwa dni jak się nic nie zmieni to podjadę do mojej gin niech zobaczy czy tętno jest, ale jeśli byłoby coś nie tak to chyba bym do tego czasu zaczęła krwawić? w poprzedniej ciąży w ogóle nie nachodziły mnie czarne mysli ,a w tej cały czas się czegoś obawiam..
-
Giannaa wrote:Ja to ostatnio mam wrażenie, że moje dziecię ma czkawkę ... już tak szybko można było by ją wyczuć ?01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
No własnie tak mi się wydawało, że to już ten czas ale pewna nie byłam...tego uczucia nie da się pomylić z czymkolwiek innym. Powiem szczerze, że nie bardzo lubię jak dziecko ma czkawkę...Olek jak miał to aż brzuch mi podskakiwał
Naali To takie miarowe pukanie w środku powtarzające się kilka razy co kilka sekund. Jak na razie to czuje około 5-7 puknięć w tym samym odstępie czasowym. Z młodym jak już był większy to czułam to kilka razy dziennie i to nawet po kilka minutWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 20:23
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny