Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sie witam po wizycie;) wyniki mam ok, jesli chodzi o bol pochwy to ponoć to tez normalne, przynajmniej u mnie nic sie nie dzieje z szyjka. USG mam w przyszły wtorek połówkowe, dzis było badanie tętna detektorem i mozna było usłyszeć pięknie serduszko:) dostałam pozwolenie na lot na wakacje i zażywam teraz magnefar b6 max co ma 125 mg także chyba dobra dawka, bo nie trzeba tyle tabletek brać. No i moja waga to 2,1 na plusie także rośniemy;) ale widziałam ze upał dawał sie we znaki lekarzowi bo ledwo żył i kiepski miał humor;)
A gdzie kupujecie te butelki przez internet czy w sklepie typu mothercare to bedzie?anulka557, Aprilia, Martii, ania.g, Felicity, mimi87, Zemraa, Mama84, Liskova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Anulka wrzuciłabyś linka? Bo butelki sie różnią rozmiarem i smoczkami itd?
http://allegro.pl/butelka-antykolkowa-260-ml-tommee-tippee-czujnik-i5343249061.htmlMartii, FasUla, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zamawiam juz różne drobiazgi głównie dlatego, że zaraz wyjeżdżam znów na miesiąc. Poza tym powiem wam że na te wszystkie duperele idzie dużo pieniędzy, nie chce wszystkiego zostawić na jeden czy dwa miesiące. No a jeśli chodzi o ciuszki to warto skorzystać teraz z wyprzedaży, przed świętami na pewno takich cen nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 11:02
FasUla, Giannaa, dorbie, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Helloł.
Poczekam jeszcze do połówkowego i chyba zacznę powoli skupować bibeloty. Ubranka na razie same się mnożą,nawet nie wiem czy samodzielnie jakiekolwiek kupie
Ostatnio mam straszne koszmary ciążowe brrr. Skąd to się bierze. Chyba z podświadomego strachu żeby wszystko było dobrze. -
nick nieaktualnyDokładnie, poza tym ja zostawiam wszystko na ostatnia chwile zwykle a przeciez moze byc rożnie, a nie wiem na ile bede chodliwa i energiczna w grudniu:) poza tym jesień, święta to jakos bardziej melancholijny czas a teraz mozna kupować i oglądać rzeczy bez presji i przez to kupic cos co najbardziej odpowiada, a nie tylko dlatego ze zaraz bedzie za późno;)
-
Beatrice wrote:Witam wam po długiej nieobecności po miesiącu miodowym
U nas wszystko jest w porządku. Wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i nasz Haruś waży 250g i ma 165mm
Hej hejJak tam po wycieczce? Wczoraj myślałam o Tobie bo długo Ciebie nie było wy na tej Tajlandii (chyba nie pomyliłam?) miesiąc aż byliście ? Jak tam samopoczucie ? Brzuszek rośnie ? Jak będziesz miała chwilkę dopisz proszę na pierwszej stronie u mnie córeczkę Julkę
dziękuje
No i opowiadaj jak tam, może jakieś zdjęcia chociaż z widokamiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 11:36
-
Co do tematu butelek...nie wiem dlaczego ale dla mnie jest to jedna z ważniejszych kwestii. Olek jakoś specjalnie kolek nie miał nie wiem czy to zasługa butelki Tommee Tippee czy innych czynników. Ogólnie widzę, że opinie są podzielone odnośnie butelek. Zastanawiałam się nad Lovi bo są dość drogie i myślałam, że cena idzie z jakością ale widzę, że żadna się nią nie zachwyciła. Prawda też jest taka, że każde dzieciątko ma inne upodobania...jedno będzie lepiej ssało z tej butelki inne z tamtej. Chyba zostanę przy Tommee Tippee chociaż nie wiem czemu ale mam fioła na punkcie butelek i z każdego rodzaju mogłabym mieć po jednej
Jedyny minus butelek Tommee Tippee to taki, że nie mieszczą się do standardowych podgrzewaczy ani do opakowań termicznych trzeba mieć firmowe. Poza tym minusów nie zauważyłam.
Anulka Co do butelek Tommee Tippee z termometrem czy z czymś tam w środku to czytałam opinie i szału nie ma poczytaj komentarze http://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/produkt.php?produkt=274&next=1 -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Co do tematu butelek...nie wiem dlaczego ale dla mnie jest to jedna z ważniejszych kwestii. Olek jakoś specjalnie kolek nie miał nie wiem czy to zasługa butelki Tommee Tippee czy innych czynników. Ogólnie widzę, że opinie są podzielone odnośnie butelek. Zastanawiałam się nad Lovi bo są dość drogie i myślałam, że cena idzie z jakością ale widzę, że żadna się nią nie zachwyciła. Prawda też jest taka, że każde dzieciątko ma inne upodobania...jedno będzie lepiej ssało z tej butelki inne z tamtej. Chyba zostanę przy Tommee Tippee chociaż nie wiem czemu ale mam fioła na punkcie butelek i z każdego rodzaju mogłabym mieć po jednej
Jedyny minus butelek Tommee Tippee to taki, że nie mieszczą się do standardowych podgrzewaczy ani do opakowań termicznych trzeba mieć firmowe. Poza tym minusów nie zauważyłam.
Anulka Co do butelek Tommee Tippee z termometrem czy z czymś tam w środku to czytałam opinie i szału nie ma poczytaj komentarze http://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/produkt.php?produkt=274&next=1bo kształt odpowiedni ma to mi starczy
jeszcze z tym czymś w środku nie miałam, ale jak się nie sprawdzi to wyciągnę i tyle heh albo kupię zwykłą z tomme tippee
-
A no właśnie bo ja kupiłam te zwykłe a nie antykolkowe, bo ten zaworek podobno cięzko wyczyścić. A w smyku specjalnie przymierzałam tę butelkę do podgrzewacza lovi i się mieści ( bo taki podgrzewacz zamówiłam). Co prawda nie kupiłam go z myślą o grzaniu mleka, no ale jak już jest to niech butelki do niego pasują
-
nick nieaktualnyA ja też się zainteresowałam zakupami, chociaz na razie bardziej oglądam niż kupuję
Ale wczoraj skusiłam się na kocyk minky. Fajnje sa, podobno bardzo ciepłe i te tasiemki
http://allegro.pl/wiosenny-kocyk-minky-75x100cm-wypelnienie-1-cm-i5201395080.htmlMartii, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JATA wrote:A no właśnie bo ja kupiłam te zwykłe a nie antykolkowe, bo ten zaworek podobno cięzko wyczyścić. A w smyku specjalnie przymierzałam tę butelkę do podgrzewacza lovi i się mieści ( bo taki podgrzewacz zamówiłam). Co prawda nie kupiłam go z myślą o grzaniu mleka, no ale jak już jest to niech butelki do niego pasują
ALe te butelki tomme tippee? Jeśli tak to one w smoczkach mają odpowietrznik i chyba nie mają smoczków bez nich ?ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Ja też kupię ten kocyk minky i będzie zamiast kołderki. Mój młody to do teraz śpi ze swoim kocykiem
a miał taki zwykły ale bardzo miluśki w dotyku
Ja kupiłam wiosenny z wkładem 1cm, bo gruby koc mam
I jeszcze kupie taki bawełniany cieniutki
Oj, strasznie lubie takie duperelki, mąż sie śmieje, ale wiem, że sa potrzebne potem -
nick nieaktualnyJa kupuję Laktator Medela Swing, własnie idzie do mnie,wysłany, bo kupiłam uzywany, mam nadzieje ze ok. To i butelki Medela też kupię, jest tam smoczek Calma który naśladuje ssanie piersi. Nastawiam się na ściąganie mleka, bo idę szybko do pracy