Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:co do wagi to u mnie od maja do teraz -9kg (a jeszcze 2tyg temu było -10kg więc dzięki wczesniejszej poprawie apetytu przybylo 1kg) ale i tAk rodzina tez mnie oskarza ze sie odchudzam, ze tak nie mozna, mam jesc dla dziecka zeby zdrowo rosło i ja naprawde sie staram ale co zrobic jak aktualnie nie moge na jedzenie patrzec.. ehhh
Moja koleżanka dietetyk mówi, że właśnie dlatego się tak chudnie, bo dziecko ciągnie od nas wszystkie składniki odżywcze, więc ono dostaje swoją "działkę" i ewentualnie dla nas nie starcza i stąd też dodatkowy spadek wagi. Ponoć ciężko byłoby dziecko "zagłodzić" bez popadania w rozmyślne skrajności...
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyFelicity rozumiem Cie...ale widzę ze Twoja Julcia duża! Z kiedy to waga, który tydzień? Ja teraz mam wymioty od zatrucia ale one sa jeszcze gorsze bo nie do opanowania:/ w nocy mnie jeszcze dopadły jakies schizy bo naczytałam sie o traumatycznych porodach, musze unikać internetu:p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedne jesteście z tymi wymiotami... I jak tu się cieszyć ciążą.
Kurde ja za to mam wkręt na depresje poporodową. Czytałam kilka pamiętników i szok!
To jest straszne!
Tak się ciesze, że ze szczęści chce mi się płakać. A tu takie straszne rzeczy piszą. Że maja dość maluszka... -
Wizytę mam w piątek, ale napisałam smsa do mojego gina z wynikami i czekam co odpisze..
Oczywiście już mi się wyć chce, bo cholestaza może prowadzić do obumarcia płodu
Zwłaszcza, że to dopiero 21 tydzień.. W zaawansowanej ciąży zazwyczaj cholestaza pojawia się dopiero pod koniec i po prostu jest wskazaniem do cesarki i do wcześniejszego rozwiązania, a tu dopiero 5 miesiac... -
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Wizytę mam w piątek, ale napisałam smsa do mojego gina z wynikami i czekam co odpisze..
Oczywiście już mi się wyć chce, bo cholestaza może prowadzić do obumarcia płodu
Zwłaszcza, że to dopiero 21 tydzień.. W zaawansowanej ciąży zazwyczaj cholestaza pojawia się dopiero pod koniec i po prostu jest wskazaniem do cesarki i do wcześniejszego rozwiązania, a tu dopiero 5 miesiac...Matka fantastycznej 4 -
Jejku współczuje wszystkim kobitkom z komplikacjami i wgl to straszne żyć w niepewności czy będzie ok i wgl. Łatwo się mówi ale trzeba być dobrej myśli i każdej z was życzę dobrego rozwiązania i by maluszki były zdrowe a mamusie naj szczęśiwsze na świecie.
-
Ja zaczynałam z wagą 52,4kg przy wzroście 165cm (5 tydzień ciąży) zero wymiotów,zero mdłości. Wręcz zwiększony apetyt. Ważyłam się tydzień temu u lekarza i mam +3kg
ostatecznie pewnie dojdę do +12kg coś czuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:42