Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
w końcu wróciłam z nad morza bo woda i tak zimna a pogoda taka sobie. Też nie mogę doczekać się wizyty u gin 3 września bo podobno zrobi konkretne czyli te połówkowe i dowiem się czegoś więcej w końcu
. Tak się zastanawiam czy normalne są takie jakby skurcze, bóle jak na okres tylko słabsze bo zaczynam się martwić
-
Dziś jest akurat dobrze ale jak tylko się powtórzy to się skontaktuje z lekarzem albo wybiore do szpitala bo u nas to ciężko się dostać do lekarzy kolejki nawet kobiety w ciąży tu obowiązują ... Ale dziękuje wam za wsparcie zawsze wole zapyatć bo może ktoś miał coś podobnego
-
nick nieaktualny
-
naali13 po zazdrościć tylko
. Ja mam nadzieję że po ciąży szybko schudnę bo juz przed ciążą planowałam a nawet chodziłam na siłownie i dłuższe spacery a teraz to tylko czekac do stycznia na bobaska i można zająć się wracaniem do figury bo przy opiece nad maleństwem też się trochę gubi hehe
tym bardziej jak marudny jest i spać nie chce na początku jak synek cioci
-
nick nieaktualnyA miałyście wczesniej niedowagę czy na plusie? U mnie waga spadła znow przez te wymioty i rodzina mnie oskarża ze sie glodze:/ a nie chce mowić o zatruciu bo bedą sie za bardzo martwić. Ładnie wszystko było do tej pory i żałuje ze mało uważałam i sie doprawiam:/ teraz bede juz bardzo chuchać i dmuchać, czuje sie przez to fatalnie i tylko leżę jak zdechła:/
-
nick nieaktualny