Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja mam pytanie do dziewczyn które zdecydowały się na otulacz woombie. Czy będziecie jeszcze w cos okrywać maluszka jak juz będzie w tym kokonie? Zastanawiam się czy nie będzie dziecku za zimno będąc tylko w otulaczu.
Jak juz mowa o wadze to i ja napisze: rozpoczęłam z wagą 48 przy wzroscie 158 a dzisiaj mam przy 22 tygodniu 7,5 kg na plusie. Nie objadam się, nie mam zachcianek. Tak jakoś samo wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:54
-
nick nieaktualnySzi wrote:No właśnie Wiktor mi się też podoba,tylko że ciężko się "zmiękcza" te imię... A Franuś można tak pieszczotliwie mówić, na Wiktora to jedynie Wiktorek czy Wikuś.
Nie wiem sama :/dobrze ze jeszcze czasczęsto też jest dobrze, podjąć decyzję po porodzie jak są dwa warianty, często dopiero jak się dziecko zobaczy wie się jakie imie będzie do niego pasowało
Szi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova sama robiłaś próby wątrobowe czy z polecenia lekarza?
Moja szwagierka miała cholestaze ale to byl 7miesiąc, leżała tydzien w szpitalu a potem specjalna dieta. Miala CC, wszystko było dobrze, mała zdrowiutka. Trzymam kciuki!
FasUla ta waga Julci jest z czwartkowej wizyty (27.08) czyli 21t5d.
Dzisiaj rano tak mnie skopała że cały brzuch mi falował, urwis mały
Co do kocyków to ja też kupuję minkypewnie kupie wersję cieplejszą i drugą cieńszą
-
kochane czytam te wasze posty ....macie tak wszystko poukładane : wiecie jakie kosmetyki ,jakie kocyki, wybieracie(wybrałyście)wózki itp.,fajnie czytać że cieszycie się w pełni ciążą .
A ja się strasznie bojęTak mam chyba przez to że jestem po poronieniach
Boje się cokolwiek zaplanować ...nie wybiegam daleko w myślach.
Jakoś nie mogę się przełamać ...mam nadzieję ,że dalej będzie lepiej
Dobrze że mam was to się trochę rozluźnię czytając wasze posty
Pozdrawiam
Liskova trzymam kciuki za ciebie i maleństwoMartii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHerbata z malin, sok ze świeżo wyciskanych grejpfrutów, herbata z cytryna i miodem, olejek eukaliptusowy do wachania i chyba prenalen mozna w ciazy...
Ja umieram dalej, jak mi nie przejdzie to chyba jutro pojadę na kroplówkę bo nic nie moge jeść i nie wiem czy brzuch mnie boli z zatrucia czy głodu:/ -
Zemraa też tak mam. Jestem po 3 stratach. Boję się panicznie, ale odkąd czuje ruchy, takie co budzą w nocy nawet. To czuje, że jest ok. Żyje sobie beztrosko w brzuszku to lepiej mi planować.
Zemraa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Neli niczym juz nie okrywam przy woombie. Młody spał w body lub w pajacu w zależności od temperatury w pokoju. Nigdy nie zmarzl.
Liskova trzymam kciuki.
Zamraa każda ma swoją historię a strach zawsze da się pokonać. Zrób zakupy dla maleństwa i nawet nie waz się myśleć ze coś zapeszasz
Fasula no dbaj o siebie kobieto i wirusów tu na siebie nie ściągaj
A my jutro na usg. Strasznie się ciesze zwłaszcza ze ruchów brak ;( w poprzednich ciazach juz czułam w tym tygodniu wiec juz zaczynam cos wkręcac sobie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 18:07
ania.g lubi tę wiadomość
-
Flicity, sama robiłam, bo miałam dziś dzwonić do lekarza, ale stwierdziłam, że szkoda czasu, bo dziś zadzwonię, to badania najwcześniej jutro i tak się przeciąga.
Dziewczyny, dzwoniłam na SOR ginekologiczny i kazali jutro do Poradni Patologii Ciąży się zgłosić, bo jak to 'tylko swędzenie i złe wyniki', to oni i tak mnie odeślą, bo to nie jest nagły przypadek (w sumie racja).
Więc jutro rano jadę.
Dziękuję Wam za dobre słowa, każdej z osobna, mega to podnosi na duchu, zwłaszcza że same wiecie jak to jest, jak coś jest nie tak i człowiek się tak panicznie boi o maleństwo
Synek dzisiaj czuje moje nerwy, bo szaleje bez przerwy praktycznie od rana...