Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:A jesli chodzi o wózki co sądzicie o quinny modd, pajero, amelis i mutsy evo? Nie mam pojęcia co wybrać... Podobają mi sie w tej kolejności ale nie wiem co by sie sprawdziło w mieście i było w miarę lekkie, moze kojarzycie któryś z tych wózków?
Jest świetny
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Mama84, wózek śliczny. Ja to ich cały czas nie ogarniam. Każdy jest ładny i ma coś w sobie ale ceny są tak rozpięte... myślałam o sevilla camarello czy jakoś tak, ale gdzieś przeczytałam że spacerówka jest nie fajna i teraz sama nie wiem. W ogóle to się zastanawiam czy nie kupić używanego x-landera. Podobno te wózki są dobre.
-
Dziewczyny ale wy idziecie do przodu z tymi wyprawkami. Ja nie mam prawie nic, oprócz ubranek o siostry, ale i tak muszę ich sporo dokupić.
Wózek planuję kupić dopiero w styczniu, choć model mamy już wybrany. Łóżeczko się robi, mam nadzieję ze na początek grudnia będzie.
I teraz tak się zastanawiam czy ja jestem tak opóźniona czy Wy tak pędzicie.
A przewijak lepiej chyba kupić usztywniany? Jak sądzicie?Szi lubi tę wiadomość
-
mitzula wrote:Mama84, wózek śliczny. Ja to ich cały czas nie ogarniam. Każdy jest ładny i ma coś w sobie ale ceny są tak rozpięte... myślałam o sevilla camarello czy jakoś tak, ale gdzieś przeczytałam że spacerówka jest nie fajna i teraz sama nie wiem. W ogóle to się zastanawiam czy nie kupić używanego x-landera. Podobno te wózki są dobre.01.2016 🧒
1cs
bacha8709, spokojnie nie jesteś sama, ja mam tylko kupiony 1 kocyk i to wszystko. Tak to nie mam jeszcze nic.
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:Dziewczyny ale wy idziecie do przodu z tymi wyprawkami. Ja nie mam prawie nic, oprócz ubranek o siostry, ale i tak muszę ich sporo dokupić.
Wózek planuję kupić dopiero w styczniu, choć model mamy już wybrany. Łóżeczko się robi, mam nadzieję ze na początek grudnia będzie.
I teraz tak się zastanawiam czy ja jestem tak opóźniona czy Wy tak pędzicie.
A przewijak lepiej chyba kupić usztywniany? Jak sądzicie?My sobie to rozkładamy trochę w czasie.
Ale na razie mamy wózek (kupowaliśmy używany), ubranka (wsyzstko praktycznie dostaliśmy) i jakieś tam małe bibeloty, łóżeczko wybrane i zamówione, ma być w listopadzie.01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:naali a czy ten wozek jest lekki? do tego dodatkowo kupujesz fotelik?czy sa jakies zestawy?
Mamy fotelik w zestawie.FasUla lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/wozek-dzieciecy-adamex-pajero-alu-3w1-12xgratis-i5177095286.html
naali cos takiego?
podoba mi sie ten wozek tylko mysle czy kupic 2w1 i do tego maxi cosi i adaptery czy wersje 3w1?masz jakies rozeznanie w tym temacie?tam sa dwa rodzaje materialu len i eko skora czy wszystkie modele takie same? Ty jaki masz? -
Ania:D wrote:Masakra...jestem po glukozie...obrzydlistwo...i jeszcze siedz tu 2h na tych twardych krzesłach:///juz pleców nie czuje:((
Ja też 2godz czekałam i powiem Ci że plecy to był akurat najmniejszy problem. Siedziałam z wiadereczkiem bo 3 razy byłam pewna że zwymiotuję
Nie dość tego słabo mi się robiło i jakieś zimne poty mnie oblewały.
Mam nadzieję że u Ciebie pójdzie lepiej -
oj dziewczyny, współczuję tej glukozy a dokładnie tego siedzenia...
-
nick nieaktualnyJa nie wytrzymałam wyszłam usiąść do auta, kilka małych kroczków moze nic nie zaszkodzi...w jednej chwili myslalam ze zemdleje...u mnie tez wszystkie babki z miasta...ta chora na to ta na to...licytacja...ludzi cała poczekalnia...duszno... Zostało mi tylko 30 minut, ostatnie pobranie i do domu!! Głodna jak pies...
-
Lemoniadka już za mną... Z cytryną nawet w miarę gładko weszło
To teraz czekamy... A tu kurier dzwonił, że przesyłkę przywiózł (z moimi ciążowymi ciuszkami), będzie nagroda za trudy
Poszłabym sobie do domu bo mam 200 metrów, ale ludzi tu dziś tyle do laboratorium, że jak wrócę za godzinę i będę chciała wejść od razu to jeszcze mnie zlinczują
Zapomniałam wziąć sobie gazetę, dobrze, że choć internet jest w telefonie
-
nick nieaktualnyAprilia wrote:Lemoniadka już za mną... Z cytryną nawet w miarę gładko weszło
To teraz czekamy... A tu kurier dzwonił, że przesyłkę przywiózł (z moimi ciążowymi ciuszkami), będzie nagroda za trudy
Poszłabym sobie do domu bo mam 200 metrów, ale ludzi tu dziś tyle do laboratorium, że jak wrócę za godzinę i będę chciała wejść od razu to jeszcze mnie zlinczują
Zapomniałam wziąć sobie gazetę, dobrze, że choć internet jest w telefonie
Aprilia lubi tę wiadomość