Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchełka oby wszystko dobrze się skończyło! W szpitalu pewnie będą jej kontrolować poziom wód i sprawdzać w kierunku infekcji. Ale fakt jak jest się w szpitalu to ma się głowę spokojniejszą, że gdyby coś się zaczęło dziać to pomoc jest na miejscu[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
O matko! Niemożliwe, że już pierwsze dzieciaczki z nami:)
Spodziewałam się takowych może za miesiąc!
Dużo zdrówka!
Ja dziś oglądałam wózki na żywo. Poezja ten riko nano. Naprawdę robi wrażenie. camarello też niezłe, ale jakby gorsze wykonanie. A riko nano malachit chyba zostanie lada dzień zakupiony:) -
nick nieaktualnyViki wrote:O matko! Niemożliwe, że już pierwsze dzieciaczki z nami:)
Spodziewałam się takowych może za miesiąc!
Dużo zdrówka!
Ja dziś oglądałam wózki na żywo. Poezja ten riko nano. Naprawdę robi wrażenie. camarello też niezłe, ale jakby gorsze wykonanie. A riko nano malachit chyba zostanie lada dzień zakupiony:)
a riko rzeczywiście boski, ja co chwile chodze do pokoju i go oglądamteż mam malachit
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 10:46
-
nick nieaktualnyViki a riko nano ma resory? Ja chyba dostanę od rodziny używane quinny modd ale ponoć jako spacerówka juz nie bedzie dobry... Wiec nie wiem czy brać czy od razu kupować cos 2w1? Mama mi mówi ze na moich dziadowskich chodnikach dzidziuś nie wytrzyma bez resorów, nie wiem czy to one rzeczywiście duzo dają?
-
nick nieaktualnynatalka0887 wrote:Pan w sklepie mowil ze riko nano jest muekkim wozkiem, mimo ze nie ma amortyzatorow. My wybralismy adamex barletta. Ma amortyzatory z przodu i z tylu
i na miękkim rzeczywiście fajnie się ugina
FasUla lubi tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:Gratulacje dla pierwszej mamy. Trzymam kciuki zeby dzieciaczki rosly zdrowo. Ja sie witam w 6 miesiacu.
Magdalenka na kiedy masz termin porodu?
Bacha mam źle ustawiony suwaczek bo dziś mam 23+1 a więc termin na 29 stycznia. Wyliczony z prenatalnego usg i tak też wpisany do karty i tego lekarze się będą trzymać do końca. A jak u Ciebie?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDucha wrote:Ja dostałam skierowanie do szpitala i zastanawiam się czy tylko badania ej glukozy i tak o 14 mnie wypuszczą czy będę musiała zostać bo jak pytałam to mówiła że na jeden dzień ale niektóre zostają i zwariowałam teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 12:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasUla ja pewnie dopiero w listopadzie i od listopada chce juz na zwolnienie, bo brzuszek spory i mimo ze chęci spore do pracy niestety nie wytrzymuje juz...mam nadzieje ze gin nie bedzie mi robił problemów, bo twierdzi ze powinnam pracowac do konca... 2-3h w pracy moge byc, ale jak mam placic cały ZUS za 2h w pracy???bez przesady...