Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale info z samego rana! dużo zdrówka dla pierwszych maluszków! :)

i ja witam się w 7 miesiącu! :)

tygrys73, anulka557, FasUla, Beatrice lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stefcia zaakceptuj moje zaproszenie :) i wyślijcie mi linki swoje do fb

stefcia29 lubi tę wiadomość

• magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka oby wszystko dobrze się skończyło! W szpitalu pewnie będą jej kontrolować poziom wód i sprawdzać w kierunku infekcji. Ale fakt jak jest się w szpitalu to ma się głowę spokojniejszą, że gdyby coś się zaczęło dziać to pomoc jest na miejscu

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • stefcia29 Koleżanka

Wysłany: 3 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    stefcia zaakceptuj moje zaproszenie :) i wyślijcie mi linki swoje do fb

Anulka dziękuję!:) Zrobione :)

anulka557 lubi tę wiadomość

• bacha8709 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla pierwszej mamy. Trzymam kciuki zeby dzieciaczki rosly zdrowo. Ja sie witam w 6 miesiacu.

Magdalenka na kiedy masz termin porodu?

tb73i09k7qndi67f.png

atdci09kaw7c0xqk.png
  • Viki Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Niemożliwe, że już pierwsze dzieciaczki z nami:)

Spodziewałam się takowych może za miesiąc!

Dużo zdrówka!

Ja dziś oglądałam wózki na żywo. Poezja ten riko nano. Naprawdę robi wrażenie. camarello też niezłe, ale jakby gorsze wykonanie. A riko nano malachit chyba zostanie lada dzień zakupiony:)

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    O matko! Niemożliwe, że już pierwsze dzieciaczki z nami:)

Spodziewałam się takowych może za miesiąc!

Dużo zdrówka!

Ja dziś oglądałam wózki na żywo. Poezja ten riko nano. Naprawdę robi wrażenie. camarello też niezłe, ale jakby gorsze wykonanie. A riko nano malachit chyba zostanie lada dzień zakupiony:)
    no szybko się zaczęło ..
    a riko rzeczywiście boski, ja co chwile chodze do pokoju i go oglądam :D też mam malachit :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 10:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki a riko nano ma resory? Ja chyba dostanę od rodziny używane quinny modd ale ponoć jako spacerówka juz nie bedzie dobry... Wiec nie wiem czy brać czy od razu kupować cos 2w1? Mama mi mówi ze na moich dziadowskich chodnikach dzidziuś nie wytrzyma bez resorów, nie wiem czy to one rzeczywiście duzo dają?

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pan w sklepie mowil ze riko nano jest muekkim wozkiem, mimo ze nie ma amortyzatorow. My wybralismy adamex barletta. Ma amortyzatory z przodu i z tylu

FasUla lubi tę wiadomość

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka0887 wrote:
    Pan w sklepie mowil ze riko nano jest muekkim wozkiem, mimo ze nie ma amortyzatorow. My wybralismy adamex barletta. Ma amortyzatory z przodu i z tylu
    z tyłu ma i możesz ustawić albo miękkie albo twarde :) i na miękkim rzeczywiście fajnie się ugina :)

FasUla lubi tę wiadomość

• Neli Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

Jak ktoś poluje na Szumisia to akurat w ten weekend jest rabat -20%. Informacja nt u producenta na stronie FB https://www.facebook.com/whisbear?fref=ts

8p3ow1d3joghk98e.png
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bacha8709 wrote:
    Gratulacje dla pierwszej mamy. Trzymam kciuki zeby dzieciaczki rosly zdrowo. Ja sie witam w 6 miesiacu.

Magdalenka na kiedy masz termin porodu?

Bacha mam źle ustawiony suwaczek bo dziś mam 23+1 a więc termin na 29 stycznia. Wyliczony z prenatalnego usg i tak też wpisany do karty i tego lekarze się będą trzymać do końca. A jak u Ciebie?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulujemy i życzymy zdrówka:* u mnie 26tc a ja nie mam dosłownie nic...maz odmalował pokoik i położył tapetę...w pon mam wizytę, zobaczymy co mi powie gin...ale jak juz pierwsza "rozpakowana" to chyba czas najwyższy...

• Neli Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    zaakceptuj moje zaproszenie na bbf i wyślij mi link do fb swojego, dodam Cię do znajomych i do grupy :)
    Mnie też proszę mnie też!

8p3ow1d3joghk98e.png
  • Ducha Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam skierowanie do szpitala i zastanawiam się czy tylko badania ej glukozy i tak o 14 mnie wypuszczą czy będę musiała zostać bo jak pytałam to mówiła że na jeden dzień ale niektóre zostają i zwariowałam teraz

f2w3yx8dfionc3t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ducha wrote:
    Ja dostałam skierowanie do szpitala i zastanawiam się czy tylko badania ej glukozy i tak o 14 mnie wypuszczą czy będę musiała zostać bo jak pytałam to mówiła że na jeden dzień ale niektóre zostają i zwariowałam teraz
    Watpie zeby po badaniu wypuścili...pewnie przelezysz do nast dnia, bo inaczej NFZ nie odda kasy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 12:45

• Ducha Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie sobie myślałam bo większość jak tak słuchałam to zostawały a moja kuzynka rok temu też dostała skierowanie musiała mieć laczki i wgl ale tego samego dnia o 14 ją wypuścili

f2w3yx8dfionc3t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ducha moze i Ty wyjdziesz:) ale i tak jak bedziesz normalnie na oddziale potrzebujesz piżamki ciapkow i szlafroczka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 13:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ducha a czemu w szpistalu beda Ci to robili? na wszelki wypadek torbe z rzeczami mozesz wejsc, najwyzej ja sie uda t wypuszcza Cie wczesniej;)
    kiedy robicie usg 3 trymestru?ja robie 20 pazdziernika, to juz tak blisko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla ja pewnie dopiero w listopadzie i od listopada chce juz na zwolnienie, bo brzuszek spory i mimo ze chęci spore do pracy niestety nie wytrzymuje juz...mam nadzieje ze gin nie bedzie mi robił problemów, bo twierdzi ze powinnam pracowac do konca... 2-3h w pracy moge byc, ale jak mam placic cały ZUS za 2h w pracy???bez przesady...

‹‹ 856 857 858 859 860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ