Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam wczoraj na warsztatach mamo to ja i jestem bardzo zadowolona.
Prezentacje były bardzo rzeczowe i przeprowadzone na prawdę w bardzo przyjemny i dostępny sposób. Minusem był tylko długi czas ich trwania bo skończyły się ok 21, a siedzieliśmy tam od 17. -
Mordeczka wrote:AnaR i Mitzula a jakie miałyście wyniki glukozy ?
89/ po 1h 182/ po 2h 127 u mnie zaważył wynik po 1h, bo po 2h jest ok -
Hejka,
Ja dziś powtarzałam tsh po zmianie dawki - zobaczymy;)
Beznadziejna reklama laktatora- trzeba było napisać mniej ulotkowo;)
Ja zapisałam sue na bezpiecznego malycha - podobno warto, miałam isc w tamtej ciazy, ale przeoczyłam - ide teraz;) -
nick nieaktualny
-
Granica przezywalności płodu
mozesz to zobaczyc jak włączysz ,,kalendarz" nawet bez abonamentu.
Wiecie trochę cienkie jest, ale ja tylko do samochodu i z samochodu, bo i tak nie mogę chodzić..a na zimę mam kurtkę ,,bałwankę"karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila920 wrote:Wczoraj byłam u lekarza i właśnie na ból gardła (plus czopy z ropą) dostałam taki psikacz hasco sept (bez recepty można kupić), tabletki do ssania isla, no i niestety antybiotyk amotaks dis - skonsultowałam z moim gin - kazał brać i uspokajał, że są to bezpieczne leki. Mam nadzieję, że pomogłam
I nie rozpakowujcie się tak szybko styczniówki, bo straszycie lutówki :pjutro podejdę do apteki to pewnie się obkupię w jakieś wspomagacze
Mila920 lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Kamila tak jak pisałam ja i tak nie mogę wychodzić nidzie więc to tylko do i z samochodu
a też druga sprawa że mi wiecznie gorąco w tej ciąży
Powiedzcie mi proszę, bo ja zaczynam startować z wyprawką. Ile zamierzacie kupić pieluch? I pytam mamy, które już mają dzieciaczki, jakieś sprawdzone kosmetyki? Ja póki co ogarniam ubranka, ale z nimi łatwiej. Pokój gotowywózek stoi- widać, że za jakiś czas pojawi się nasza gwiazdeczka!
-
nick nieaktualny