Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny3mam kciuki za nas wszystkie:))) bedzie dobrze, musi byc:D a ja wczoraj wylazlam do smyka co by kupic wszystkie fatałaszki co beda potrzebne i wiecie co??? Nie kupiłam nic:( ciemna magia...nie cgce kupować byle czego...prosze was bardzo:(( moze ktoras juz nauczona doświadczeniem podeśle mi listę wyprawkowy:((( wiecie ile mniej wiecej i czego... Ja bez listy tam wiecej nie wroce:((
ania.g, Summerka lubią tę wiadomość
-
10 pajaców ( 5 cieplejszych, 5 normalnych)
5 body z krótkim
5 body z długim
śpiochy 2-3 szt
skarpetki 5szt
łapki 3 szt
czapeczki lekkie- 2 czapeczki -ciepłe 2
kombinezon na zimę
rozmiar 56-62
I masz komplet na pierwsze 2 miesiące:)
W smyku są paczki 5 body za 59 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 14:00
Ania:D, FasUla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Wczoraj bylismy na wizycie i Haruś wazy już 1170g
Takze pieknie nam przybiera na wadze. Strasznie aktywny jest
kopie i kopie i budzi mnie rano o 6
Tak po za tym to wszystko ok ale nadal musze lezecFelicity, anulka557, mimi87, FasUla, bacha8709, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Beatrice super że maluszek tak ładnie przybiera, z tego co pamiętam mamy chyba ten sam termin porodu wiec jestem mega ciekawa jak przybrała moja córcia
wizyta we wtorek - już nie mogę się doczekać!
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualny
-
Pierwszy etap wyprawki zakończony. Ubranka na 56 i 62 leżą poprasowane i wyprane w komodzie. Pięknie to wygląda. Także od body po kombinezon mam wszystko:)
Teraz torba do szpitala i środki higieniczne.
A od listopada sprzęty, gadżety i tekstylia:)
Mam nadzieję wyrobić się do początku grudnia. I spokojnie czekać.Summerka, bacha8709, Nessa lubią tę wiadomość
-
No właśnie dziewczyny robicie jeszcze jakieś usg pomiędzy tym 19 tygodniem a 31? bo ja nie wiem czy tyle jeszcze wytrzymam bez sprawdzenia czy wszystko ok z Małym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chce zaczac od mebli a dopiero pozniej ubranka, zeby prac prasować i chować do szafeczke docelowo, zeby nie przekładać nie wiadomo gdzie:)) jeszcze szukam kołyski zeby na pierwsze pol roku spał u nas w sypialni a pozniej to przeniosę go do swojego pokoju:)
-
Magdalena83 wrote:No właśnie dziewczyny robicie jeszcze jakieś usg pomiędzy tym 19 tygodniem a 31? bo ja nie wiem czy tyle jeszcze wytrzymam bez sprawdzenia czy wszystko ok z Małym
U mnie od początku wizyty co 4 tyg - każda z usgCóreczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie!