Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
FasUla wrote:Ja miałam ostatnio w 18 i teraz bede mieć w 29. W międzyczasie raz w szpitalu kolo 21...wizyty, badanie brzucha, słuchanie serduszka, pomiary, krew i mocz mam co miesiac
Powiedzcie mi proszę na to USG 3 trymestru to kiedy najlepiej się wybrać?
-
Mi kazal lekarz miedzy 30 a 32.
Mandragora ja mialam juz podaną cztery razy a mój syn jest meeega ruchliwy
Chyba ma adhd ;p
Fasula ja biore dwie tabl..sorbifer. boje sie teraz zmieniać bo mi podniósł ładnie hemo
FasUla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Z wlasnego wyboru. Nie chce byc przywiazana karmieniem piersia, uwazac na wszystko co jem . tak nie beda karmic piersia dla wlasnej wygody. I niestety znam same przypadki o bardzo trudnych poczatkach karmienia - zastoje, zapalenia. Karmienie piersia kojarzy mi sie wiec tylko z bolem i cierpieniem matki...
Mysle ze nie warto karmic na sile i z niechecia. Byc moze moj punkt widzenia zmieni sie po porodzie
Nigdy nie miałam dużo pokarmu i zawsze moje dzieci były od razu dokarmianie sztucznie. Najdłużej karmiłam 1,5 mc i to pierwsze dziecko.
W zeszłym roku po terrorze laktacyjnym w szpitalu na Żelaznej karmiłam tylko 1,5 tyg.
Teraz spróbuję ale do szpitala od razu zabieram własną butelkę i mleko. Nikt nie będzie mnie więcej terroryzował.Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:u mnie w nocy byl koszmar, po 3 w nocy płakałam bo czułam jakbym sie cala paliła
pokrzywke mialam juz na 2nogach, rękach i co najgorsze na brzuchu!!, wyglądalam jakbym wyszla z jakiegos pożaru. O 3.40 bylismy na IP, panie strasznie niemile, skierowaly do lekarza POZ.. Pani dr oczywiscie przyznala ze strasznie to wygląda, zakazała drapać, podali mi DEXAVEN 8mg w tyłek a maści zadnej nie przepisala bo ona nie wypisuje recept tylko mam sie zglosic do swojego lekarza rodzinnego...
Zastrzyk niewiele dał,bo znowu na drugiej nodze jakby sie wzmacnia ta pokrzywka... leze z nogami owinietymi mokrymi recznikami, tylko to przynosi ulge
teraz czytam ze ten Dexaven to steryd który podaje się tez na rozwój płuc u dziecka..
To koniecznie do lekarza...kurcze strasznie to brzmi...moze jakas reakcja pokarmowa?? W ciazy moze uczulić cis co nigdy nie uczulalo...nie masz przy tym jakis duszności?? Mi zawsze pomagał puder w płynie kupno sie wysmaruj on tak fajnie chłodzi... -
nick nieaktualny