Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Pytam bo nam sie marzy taka mala roznica wieku wlasnie rok tak jak bedzie u ciebie. Tylko to wszystko zalezy od porodu i jak sie bede czula po, i oczywiscie jak sobie bede radzic z pierwszym dzieckiem
U nas bedzie równo 1,5 roku (a miałam ciecie), chyba, ze rozpakuje sie w grudniu, to rocznikowo bedzie rok.
Viki, zgadzam sie z tobą - lekarze mówią, ze kobiety panikują, a niejednokrotnie to oni straszą...a kobiety rodzą od dawien dawna...mój tata mawua, ze co ma byc to bedzie i jak ma sie stać, to sie nie uniknie, wiec nie ma co sie tak spinać i moze cos w tym jest, bo juz nue raz sie przekonałam, ze ja uważam, staram sie, etc. I zawsze cos, a niektorzy maja w nosie i jest okej.
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co polecacie do pielęgnacji skóry masło czy olej kokosowy? I jakiej firmy najlepszy?
Chciałabym kupić ale trochę tego jest na rynku i nie chcę kupować kota w worku
-
nick nieaktualnyja wiem, że młody albo urodzi się w święta, albo sylwestra, albo w dzień terminu albo w ogóle 2 tyg po terminie
on od początku lubi się "pokazać" hah
odebrałam wynik tsh, mi prawie w ogóle w ciąży nie rośnie!! miałam podniesioną dawkę z 75 na 100 bo wynik 3 z kawałkiem miałam i po miesiącu spadło moocno, a po kolejnym (4 tyg temu) wręcz do 0,12 wiec zmniejszyłam dawkę do 100 na zmiane z 75 i dziś mi "urosło" do oszałamiających 0,227! o! -
Magdalena83 wrote:Dziewczyny co polecacie do pielęgnacji skóry masło czy olej kokosowy? I jakiej firmy najlepszy?
Chciałabym kupić ale trochę tego jest na rynku i nie chcę kupować kota w worku
Ja stosuje olej kokosowy firmy Efavit, jak do tej pory nie pojawiły się rozstępy
Ostatnio kupiłam olejek z migdałów, jestem w trakcie użytkowania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 17:43
Magdalena83 lubi tę wiadomość
sylwia -
nick nieaktualny
-
Ania:D wrote:Dziewczyny kupowaliście pościel na Allegro?? Kupiła bym ze 2komplety ale boje sie ze przyjdą sztuczne i przezroczyste...
-
U nas sylwester na kanapie w domu. Nie lubimy wielkich imprez i bali. Z fajerwerków nie strzelamy bo mamy dwa psy i wiemy jak one bardzo się tego boją. Mam nadzieję że jeszcze będę w dwupaku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 18:26
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Anulka a czesto odwiedzasz endo?ja to jak mam w normie tsh to nie chodzę..a od początku ciazy mam w okolicach 1.5
sama kontroluję i dawkę ustalam..
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja niby bardzo chcę do stycznia donosić małego, ale z drugiej strony.. chciałabym, żeby przed świętami się urodził.. w tym roku będą pierwsze święta po śmierci teścia (mieszkaliśmy razem, mój mąż bardzo był z nim związany) i wiem, że będą cholernie ciężkie i smutne, dlatego podświadomie bym chciała chyba, żeby mały już był, żeby w te święta wnieść trochę radości...
-
Ania:D wrote:A podasz sprzedawcę??szukam i szukam i nie moge sie zdecydować
)) http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11929681
Ja też się nie mogłam zdecydowaćjest ogromny wybór i duża rozpiętość cenowa...ale już na szczęście mam to za sobą i nie oglądam pościeli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:29
Ania:D lubi tę wiadomość
-
Anulka w takiej sytuacji to faktycznie lepiej gdyby Szkrab był w domu już na Święta ... ale wiadomo, że i tak na to wpływu nie mamy ...no chyba, że będziesz intensywnie sprzątać przed Świętami to możesz przyspieszyć poród
Ja już bym chciała być po porodziedzisiaj nawet mi się śniło,że urodziłam ojej i to sn i bezboleśnie !!
)
bacha8709 lubi tę wiadomość