Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdalena83 wrote:Anulka w takiej sytuacji to faktycznie lepiej gdyby Szkrab był w domu już na Święta ... ale wiadomo, że i tak na to wpływu nie mamy ...no chyba, że będziesz intensywnie sprzątać przed Świętami to możesz przyspieszyć poród
Ja już bym chciała być po porodziedzisiaj nawet mi się śniło,że urodziłam ojej i to sn i bezboleśnie !!
)
MI też sie nie dawno śniło ze urodziłam bezboleśnieMagdalena83 lubi tę wiadomość
-
anulka557 wrote:Magdalena83 oo nie co to to nie
ja nic na siłę robić nie będę
a na pewno nie sprzątać i się zdzierać bo później siły na poród nie będę miała
Maluchy Nasze mają się urodzić wtedy kiedy one będą chciały
nie za wcześnie i nie za późno
Żeby te Nasze sny się spełniły Dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 20:04
anulka557, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalena83 wrote:
)) http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11929681
Ja też się nie mogłam zdecydowaćjest ogromny wybór i duża rozpiętość cenowa...ale już na szczęście mam to za sobą i nie oglądam pościeli
Oj chyba wieksze zrobie tam zakupy -
nick nieaktualnytygrys a to widzisz, moja to nie, sama wręcz mi powiedziała co robić, żebym chodzić do niej nie musiała i jeszcze mi usg za darmo zrobiła w bonusie, że w ciąży jestem
ja mam donoszoną 21 grudnia! także rodzić się przed świętami może, ale czy bedzie chciał, czas pokaże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia według mnie jak nie ma ulewania to nie ma co kupować na zapas, jak bedzie problem, to dokupisz, ale na początek mysle, ze moze byc bez poduszki. Ja mam poduszkę motyl jako zagłówek do wózka ale to tak na wszelki wypadek, ponoć tez nie jest potrzebna od poczatku.
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Ania według mnie jak nie ma ulewania to nie ma co kupować na zapas, jak bedzie problem, to dokupisz, ale na początek mysle, ze moze byc bez poduszki. Ja mam poduszkę motyl jako zagłówek do wózka ale to tak na wszelki wypadek, ponoć tez nie jest potrzebna od poczatku.
-
My sylwestra będziemy spędzać w domu jak zwykle. Mamy dobre widoki oczywiście jak nie ma mgły. A ja nie lubię jak fajerwerki mi nad głową strzelą, jak jest pełno pijanych ludzi i trzeba uważać czy się nie oberwie fajerwerkiem/buletką itp. Ja mam termin pomiędzy 8-20 stycznia i jestem prawie pewna, że urodzi się po nowym roku - taka kobieca intuicja💊Acard, Neoparin, Pregna Start, Pregna Dha, Tardyferon-Fol
PAI homo
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 [7+3] jest ❤️
14.11.2024 [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 [12+1] 5,65 cm 🐯
13.12.2024 prenatalne [12+5] 6,51 cm 🐭
18.12.2024 [13+3] 7,49 cm
02.01.2025 [15+4]145 g
15.01.2025 [17+3] 222 g
30.01.2025 [19+4] 340 g 🩷
14.02.2025 połówkowe
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
My właśnie wczoraj rozmawialiśmy z mężem jaki fajny będziemy mieli sylwester. Liczę na to, że będę nadal w dwupaku. Więc nakupujemy sobie żarełka będziemy oglądać filmy i koncerty w tv, a może jak będę się dobrze czuła pójdziemy na fajerwerki na rynek
)
Gorzej boję się świat. Rodziców mamy 120km od nas, bardzo chce spędzić u nich święta, nie wyobrażam sobie inaczej, ale też bardzo nie chce tam urodzić...01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja już zapowiedziałam że święta spędzam u mamy i nic nie będę gotować, sylwester to hm... mój termin porodu z usg więc się nie nastawiam na nic. Jestem ciekawa czy córeczka będzie tego roczna czy przyszło roczna. Jakoś tak sercem jestem za grudniem
jerry jak sobie pomyślę że to 2,5mc. Ten czas leci jak szalony, dopiero co się wrzesień kończył a już połowa października. Wam też tak szybko leci ?
W ogóle jak się czujecie w taką pogodę? -
Ja kupiłam poduszkę typu klin...kosztuje niewiele bo aż 17 zł a myślę, że może być przydatna...każde dziecko praktycznie ulewa we większym bądź mniejszym stopniu. Czy się bardzo sprawdzi? Nie wiem - przy młodym takich cudów nie miałam bo nawet nie widziałam, żeby były ale wiem, że niektóre osoby pod materac wkładały ręczniki czy koc żeby unieść jedną cześć materacyka.
Co do świat i sylwestra...my nie zjeżdżamy do pl, rodzinka do nas przyjedzie i wyjedzie po sylwestrze. Mam nadzieje, że już malutka będzie z nami na świeta.Ania:D lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
Ja kupiłam poduszkę klin, przy Zuzi nie miałam i zakuje, bo fajna sprawa (chociaz nie ulewala), a koszt niewielki, wg mnie motyl jest zbędny;)
Ja ciąże odnoszona mam 25.12, święta u rodzicow i teściów, bo choć to 100 km, to akurat tam bede rodzic;) -
nick nieaktualnyDzien dobry:***
No i ja tak chyba zrobie, kupie ta poduszkę, tylko tak sie zastanawiam czy nie bedzie zakłócać pracy maty oddechu bo tez bym chciała kupic. Zakupy zaczelam od "najgrubszych" spraw...M pomalował pokój i położył tapetę, zamówiłam śliczne mebelki z ikei biało zielone;)) wózek 2w1 i maxi cosi fotelik/nosidełko zadadkowane...w weekend kupie lozeczko a ubranka i kosmetyki na koncu. Chciałam poprostu miec gdzie to składać...prac i docelowo do szafeczek:)
Do konca października pracuje pełna para,praktycznie;) pacjentki chca porobić wszystko przed tym jsk pojde na odpoczynek przed porodem...chociaz czy ja wytrzymam w domu...
Święta u tesciow, mam do nich 30km i w domku, moze ktos zajzy;)) na sylwestra bym gdzies poszla...ale ciaza donoszono to 24.12:] chociaz nie ukrywam ze chciałabym zeby Antoś urodził sie po nowym roku.
Ja lezakuje jeszcze z pol godzinki i zbieram sie do pracy:**
Miłego dzionkaSummerka lubi tę wiadomość
-
Ja sie witam w 29 tyg. Leci ten czas jak szalony. Zonaczcie juz polowa pazdziernika a dopiero sie zaczal. Ja na poczatku chcialam urodzic koniecznie po nowym roku, bo zawsze to dziecko rok mlodsze, a teraz to juz bym chciala w okolocach swiat. Ja mam ciaze donoszona od 15.12 wiec moze akurat.
Przyszlo lozeczko i od razu je zlozylismy
No i pare cieplejszych ciuszkow i kombinezon na dwor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:24
mitzula, anulka557, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Liskova na stronie głownej wykresu ciązowego wejdz w zakładka " Kalendarz" a nie tak jak jest po zalogowaniu " Dziennik"
No i sie witamJa klin miałam, uzywałam i bardzo sobie chwaliłam
teraz też tak bede. Poduszka motyl- użyłam może dwa razy. Wieć jak dla mnie wydatek zbędny.
Miłego dnia dziewczetaLiskova lubi tę wiadomość