Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyktosik pewnie
czasem za grosze niezłe perełki można wyhaczyć.. i jak pisze mala_lasy, allegro też
mi się udało wygrać licytacje, paczka w sumie 110 sztuk ubranek do pół roku, w dodatku 30 km ode mnie, za 15.5 zł
a ciuszki w większości w na prawdę super stanie! masa jeansów, bluzek, spodni dresowych, bodziaków, pajaców
cała wyprawka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:15
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Anulka, podobno dzieci na tym etapie miewają czkawki baardzo czesto
A ja nie wiem, bo chyba jeszcze ani razu nie wyczułam czkawki.. Albo nie umiem odróżnić od kopniaczków.
Mam podobnie, nie wiem czy to czkawka czy kopniakiLiskova lubi tę wiadomość
sylwia -
nick nieaktualnyDzisiaj byliśmy na wizycie, a chodzimy już co dwa tygodnie.
Jestem już spokojna bo okazało się, że córcia waży 2 kg i wcześniej najprawdopodobniej nastąpił błąd w pomiarach.
W każdym razie wszystko jest ok i malutka obróciła się główką w dół.
Mamy już wyznaczony termin cięcia . 15.12. Oczywiście jeśli nic się nie będzie działo, tzn nie będzie skurczy, nie będzie objawów rozchodzenia blizny itp.
ania.g, anulka557, FasUla, monika_89, Summerka, Felicity, bacha8709, Liskova, mimi87 lubią tę wiadomość
-
Pchełka, super wiadomości - fajnie masz, ze wiesz, kiedy dokładnie przytulisz córeczkę
Natalka, tak myślałam na poczatku, ze dawka jest zbyt mała, ja miałam identyczne wyniki, tzn. Tsh - 5,17, ft4 niby w normie, ale w dolnej granicy - to były wyniki z 20 tc. Endo dała mi od razu 50, niestety okazało sie, ze msm tez hashi i po trzech tyg brania miałam tsh- 4,24, fr5 troche sie podniosło, wiec znowu zwiekszyła mi dawkę do 100, tyle, ze badania miałam powtórzyć po dwoch tyg i tsh juz wtedy spadło do 1,5, a ft4 żniw sie podniosło, teraz cały czas biore 100 i dzisiejsze wyniki tsh - 1,6, a ft4 w środku normy. Tez miałam (i mam) żal do lekarza, ze nie wspomniała o tym badaniu, w końcu, po lekturze forum, sama wysepilam id niej skierowanie;( no coz...
Mimo tego, Natalka, nie martw sie, ja tez miałam juz kilka momentów zwątpienia, ale staram sie byc dobrej myśli. Po pierwsze w necie pełno jest opisów o skutkach, jakie niedoczynnosc moze wywołać, ale historie, ktore opowiadają dziewczyny, nie sa dramatyczne i kończą sie happy endem, po drugie moja endo powiedziała, ze dzieci upośledzone umysłowo to nie przy takim wyniku tsh, po trzecie jezeli w 29 tc, a ja w 20 miałyśmy tsh 5 z kawałkiem, to w początkowym etapie ciazy, kiedy zapotrzebowanie było największe nie mogło byc tragiczne, poza tym ja w poprzedniej ciazy miałam badane tsh w 6 tc i wtedy wynosiło 3,65, a ft4 w dolnej granicy normy i żaden z dwoch lekarzy, ktorzy widzieli wynik, nawet nie zająknęli sie, ze moze trzeba by udać sie do endo, wiec byc mize w dalszym etapie ciazy tez miałam takie tsh i Zuza jest całkiem zdrowa i mega bystra, no i wreszcie historia Anulki dodaje mi wiary i nastraja optymistycznie - dziękuje;) uff, ale sie rozpisałam, ale chciałam Ci dodać otuchy.
Co do ubrań z second handu to ja nie kupowałam, ale nie uważam, ze to cos niewłaściwego, etc;) czasem mozna perełki trafićnatalka0887 lubi tę wiadomość
-
Pchełka wrote:Dzisiaj byliśmy na wizycie, a chodzimy już co dwa tygodnie.
Jestem już spokojna bo okazało się, że córcia waży 2 kg i wcześniej najprawdopodobniej nastąpił błąd w pomiarach.
W każdym razie wszystko jest ok i malutka obróciła się główką w dół.
Mamy już wyznaczony termin cięcia . 15.12. Oczywiście jeśli nic się nie będzie działo, tzn nie będzie skurczy, nie będzie objawów rozchodzenia blizny itp.Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Summerka dzieki za pocieszenie:-* ,fajnie ze tam mozna napisac i ktos sie zainteresuje. Dziekuje tez pozostalym dziewczynom za wsparcie.
Maz sie chyba na mnie obrazil, nie wiem za co dokladnie, za to ze marudze ze sie zle czuje chybaSummerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie biustonosz nie uwiera mnie w odwodzie tylko jak sie kończą miseczki przy pachach... Zwykle wybieram bardziej wycięty model i to chyba dlatego bo niby rozmiar jest ok ale fason do niczego:/moj mały tez jest głowa w dół juz. Pchełka ale duża juz Twoha córeczka:) super ze wizyta wyszła dobrze:)
Ja mam duzo ciuszków używanych, na blogu sroki tez mozna przeczytać, ze dzieki temu nie ma w nich te chemii co w nowych... Ja i tak piorę nowe i używane po 2 razy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:23
-
FasUla ja kiedyś kupowałam tylko w esotiq bo moża było dostać mały obwód i dużą miseczkę, ale genralnie bez rewelacji. Fajny wybór mają w intimnissi, polecam. są o niebo wygodnieszje niż w estoiq, nie mogli mi lepszego sklepu otworzyć
pchełka super wiadomościFasUla lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka super ze wszystko dobrze i znasz termin cc
teraz łatwiej odliczać dni
co do ciuszków to ja mam chyba tylko 2nowe bodziaki +zamierzam zamówić ubranko na wyjscie ze szpitala. reszta albo z second-handów albo od rodziny/ koleżanek
starczy na pierwsze 6miesięcymoże tylko dokupię jakieś ładne czapeczki
mam wyniki wymazu z szyjki macicy -ujemne więc jest dobrze -
nick nieaktualnyania.g wrote:A jak Twoja blizna teraz?
Doktorka rzuciła na nią okiem, sprawdziła czy nie ma rozejścia i powiedziała, że jest bardzo cienko. Nie pytałam ile. Ale zapytam 02.11, bo wtedy mam wizytę.
Ogólnie mam w planach wytrzymać do tego 15.12 i oby się udałoania.g lubi tę wiadomość
-
Pchełka wrote:Doktorka rzuciła na nią okiem, sprawdziła czy nie ma rozejścia i powiedziała, że jest bardzo cienko. Nie pytałam ile. Ale zapytam 02.11, bo wtedy mam wizytę.
Ogólnie mam w planach wytrzymać do tego 15.12 i oby się udałoMatka fantastycznej 4 -
Hej. Ja mialam straszna noc. Od wieczora zle sie czulam, w nocy brzuch taki wielki ze myslalam ze peknie. O 2 obudzilam meza ze chyba pojedziemy na szpital. Wszystko mnie bolalo i gazy straszne. O 4 osiagnelo apogeum, polecialo wszystko na dwie strony. Ale brzuch od razu sie zrobil miekki. Maz mial w weekend jelitowke i chyba przeszlo na mnie.
Nie ma co, dobry poczatek 30 tygodnia
-
nick nieaktualny