Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Nie piszę ostatnio bo chyba mnie złapałam depresja jesienna albo ciązowa i nie chcę Wam smęcić, nie śpie po nocach bo mała pozwala mi tylko leżec na lewym boku a mnie jest strasznie nie wygodnie, czuje się jak słonica na wadze juz 12 kg do przodu jakos ogólnie chce mi sie płakać, ale jak czytam Was to chyba nie jestem z tym sama... -
FasUla na tym staniku z intminissi nie pisze jaka to miseczka, ale zwykle kupuję F/G 75 a tu bez problemu znalazłam i to nie jeden. NO i cały twardy bo w esotiq prz tych rozmiarach miseczki tylko pół twardy
FasUla lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Octanisept
mama84 ja też mam depresję ale ze względu na to jakie zagrożenia dopadły moje dzieciątko...nie zrozum mnie źle ale chciałabym się martwić tylko tym że przytyłam albo że nie mogę się wyspać :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:53
-
nick nieaktualnyania.g wrote:To jak dobrze liczę to u Ciebie wtedy będzie 39 tyg i 2 dni. To długo chce Cię przetrzymać. Może z tymi naszymi bliznami nie ma takiej tragedii. Ciekawe co powie mój gin na wizycie 6.11.
Ania, tak będzie to 39 tc.
Ja też się zdziwiłam, że tak późno cc, ale ona cały czas zaznaczała, że ten termin będzie jeśli wcześniej nic się nie będzie działo, bo jeśli cokolwiek ją zaniepokoi to wyśle mnie szybciej.
Powiedziała też, że skierowanie na cc dostanę dużo szybciej- tak w razie czego -
Pchełka ja mam podobne ustalenia. Mam termin albo na 17 grudnia (wtedy mam donoszoną), albo na 2 stycznia (parę dni przed terminem z om). Z naciskiem, że czekamy do 2, jak będzie ok. Bo jak coś nie tak to przed świętami.
Teraz taka moda, żeby parę dni przed terminem. Kiedyś robili 2 tygodnie przed. -
Pchełka wrote:Ania, tak będzie to 39 tc.
Ja też się zdziwiłam, że tak późno cc, ale ona cały czas zaznaczała, że ten termin będzie jeśli wcześniej nic się nie będzie działo, bo jeśli cokolwiek ją zaniepokoi to wyśle mnie szybciej.
Powiedziała też, że skierowanie na cc dostanę dużo szybciej- tak w razie czegoMatka fantastycznej 4 -
Do pępka przy dwóch córkach używałam spirytusu 70% i po ok tyg pępęk pięknie zagojony odpadał. W zeszłym roku przy Marcelu używałam oceniseptu i pępek brzydko się goił, zaliczyliśmy z tym pępkiem wizytę na izbie przyjęć. Tam go jakoś podwiązali i polali czymś mocno wysuszającym i obkurczającym. Ostatecznie odpadł w końcu po 4 tygodniach. W związku z tym teraz będę używać spirytusu 70% a nie babrać się z oceniseptem.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja będę miała w razie co octanisept do pępka, ale najpierw będę robić jak z córką mi w szpitalu kazali, czyli nie przemywać niczym innym poza wodą w kąpieli
tym sposobem odpadł jej w 3 dobie jeszcze w szpitalu
w domu tylko z 5 dobie psiknęłam raz bo strupek się oderwał i nie fajnie mi wyglądało to
-
Felicity wrote:Jakis czas temu rejestrowalam sie w Klubie maluszka HIPP i dziś przyszła miła paczkuszka z gratisem
chusteczki nawilżane, poradnik i 6 kuponów rabatowych do Rossmanna na produkty Hipp
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71232c935b13.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 16:01
-
Felicity wrote:Jakis czas temu rejestrowalam sie w Klubie maluszka HIPP i dziś przyszła miła paczkuszka z gratisem
chusteczki nawilżane, poradnik i 6 kuponów rabatowych do Rossmanna na produkty Hipp
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71232c935b13.jpgkupony na pewno się przydadzą, szczególnie na balsam ujędrniający
-
i też rejestrowałam się wszedzie gdzie można i nic. A wiem że z bebiprogramu jakiś prezencik do mnie idzie
i jeszcze wzięłam udział w tym konkursie http://konkurs.1000dni.pl/ i udało mi się wygrac ten zestawik do karmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 16:32