Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiektórym lekarzom wydaje sie ze jest alfą i omega... Mój jest bardzo kompetentny, rzetelny ale niestety wścibski i bezczelny, ale to jak ja mu czasem dowale, podsumuje az ucichnie:))
Dziewczyny macie juz materacyki do łóżeczek?? Szukam czytam i pucha w głowie... Podobno w gryce potrafią byc jakies robale i beda gryzły dziecko?!?! Nie chce zwykłej gąbki... Moze latex gąbka i kokos?? Co wy na to?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam gryka/pianka/kokos... Lateks ponoć tez jest dobry:)
Felicity masz jeszcze wymioty?u mnie juz teraz rzadko, chyba ze wstaje bardzo rano ale jest lepiej;) za to dopadła mnie bezsenność i nie śpię dzis od 4 rano i tak ostatnio jest czesto...w sumie nie wiem czemu, bo jakios do 4 śpię dobrze, a potem sie wzbudzam;) -
AŚ_KA wrote:Dziewczyny co stosujecie jeżeli chodzi o nadmierne tawrdnienia brzuszka? Kurcze ja biore nospe i luteine ale totalnie żadnej różnicy nie widze...
u Was podziałało??
-
Giannaa wrote:Tak jak dziewczyny napisały, gryka/pianka/kokos/ najlepszy materacyk dla dziecka. Z młodym taki miałam i teraz też taki kupiłam. W internecie też znajdziecie dobre opinie o tych materacach
I bardzo polecany jest właśnie lateks, jak któraś tu wspomniała. -
nick nieaktualnydzień dobry, widzę dużo tematów poruszonych
co do piersi to niestety, jak za szybko urosną to i nie uchronimy przed rozstępami i obwiśnięciem
mi w pierwszych tyg ciąży urosły z miseczki B na D, już na koniec pierwszego trymestru miałam dookoła nich rozstępy mimo, iż smarowałam i ciągle w usztywnianym staniku.. przy karmieniu jeszcze urosły, jak to w szpitalu po porodzie określiła gin, że mam "dorodne piersi, akurat do karmienia"
no i póki karmiłam było nawet ok.. po karmieniu piersi wróciły do poprzedniego rozmiaru, co ze skórą zostało pisać chyba nie muszę.. po 2 ciąży i karmieniu efekt się powtórzył i przed tą 3 ciąża mój biust wyglądał jak u starej babki
2 naciągnięte kawałki skóry, a że sama skóra to źle mi się w miseczce układała i w mis. B stanik odstawał trochę momentami
teraz mam pełne C i gapie się na nie i gapię bo wiem, że to jedyny czas kiedy wyglądają normalnie
mąż silikonów nienawidzi, a bez nich inaczej biustu nie poprawię, więc pozostanie tylko chować cycki później pod stanikiem i bluzkami ehhh
co do wagi ja na razie dużo nie mam, ale też w tej ciąży startowałam z normalnej wagi wiec mam nadzieje, że wiele nie przybędzie
Ania:D gin bezczelny, ale dobrze mu dowaliłaś!
ja materac przy dzieciakach zawsze miałam kokos/gryka i taki też kupię znowu, nigdy mi się w nim nic nie zalęgłoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 09:00
-
nick nieaktualnyA myślicie ze jak zamówie materacyk na Allegro to bedzie ok?? Czy lepiej kupic w sklepie?? Boje sie ze z alle przyjdzie jakis ciekni czy jakis beznadziejny... Ja miałam problemy z waga...przy wzroście 175 ważyłam 39kg byłam wtedy w liceum... Wiec teraz jak tyle wazę jestem szczesliwa, ze skończyły sie problemy z laknieniem, potrafiłam nie jeść tydzien...tylko woda albo marchewka. Dziecko zmienia w głowie:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Ja tez mam gryka/pianka/kokos... Lateks ponoć tez jest dobry:)
Felicity masz jeszcze wymioty?u mnie juz teraz rzadko, chyba ze wstaje bardzo rano ale jest lepiej;) za to dopadła mnie bezsenność i nie śpię dzis od 4 rano i tak ostatnio jest czesto...w sumie nie wiem czemu, bo jakios do 4 śpię dobrze, a potem sie wzbudzam;)
a bezsenność tez mnie męczy- często nie śpię do 3,4 w nocy, potem chwile usnę do 6 lub 7. dziś wyjątkowo spałam od 4 w nocy do 9 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez kupowalam materacyk na allegro
dziewczyny Wy tak wszystkie piszecie jak wam biust urósł a czy to normalne że nie rośnie w ogóle w ciąży? Juz mnie to zaczyna dobijać...mam nadzieje ze chociaz przy karmieniu cokolwiek mi sie zwiekszy bo jak bede miala karmic tymi moimi marnymi B to będzie chyba kiepsko -
nick nieaktualnyFasUla wrote:Felicity a czemu nie spisz?
mąż tylko sie boi żeby po urodzeniu nie była takim nocnym markiem
FasUla zdajesz sobie sprawę że już w sobotę skończymy magiczny 30tydzień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 09:36
FasUla lubi tę wiadomość