X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw się :) dla pocieszenia mój pięknie opadnie. Przed ciaza miałam tez 70 C , ladny , jędrny , odstający dla mnie był idealny. A teraz ... rozstęp na rozstępie mam miseczke 85 E. Bardzo szybko urósł i jeszcze może nie jest flakiem ale wiem , że jak wykarmie moje małe to tak się stanie. z 49 kilo na 62 wskoczyłam przy wzroście 169 cm i się troche ciało ponaciagalo. Zaczynam zbierac na laser :)

Jaś 03.01.2016 - 3960g, 56cm :)
    atdcp07wpidlrccj.png
    Aniołek [*] 29.03.2015, 9tc
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te co zamierzają funkcjonować bez staników do karmienia, nie będzie Wam przeszkadzać koszula mokra od mleka?

Matka fantastycznej 4 :)
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmienie to już co innego. Mama mi już nakazała zebym przy karmieniu nie rozstawała się ze stanikiem tylko cały czas nosila nawet do snu.
    Mi bardziej chodzilo o okres ciąży bo jeszcze nic mi nie cieknie a stanik strasznie uwiera a nienawidzę zwykłych szmacianych tylko z sztywne i strasznie mi się wrzynaja pod piersiami dlatego aktualnie się nie mecze i jak siedze w domu nie zakładam :)

atdcp07wpidlrccj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulix wrote:
    nie martw się :) dla pocieszenia mój pięknie opadnie. Przed ciaza miałam tez 70 C , ladny , jędrny , odstający dla mnie był idealny. A teraz ... rozstęp na rozstępie mam miseczke 85 E. Bardzo szybko urósł i jeszcze może nie jest flakiem ale wiem , że jak wykarmie moje małe to tak się stanie. z 49 kilo na 62 wskoczyłam przy wzroście 169 cm i się troche ciało ponaciagalo. Zaczynam zbierac na laser :)
    Ja tez przytylam juz 12kg...gin sie wkorzyl ze basta...i staram sie kontrolować co jem i ile...ale wez sobie odmów jak wszystko mi tak smakuje:((

Kurcze rzeczywiscie racja...stanik konieczny insczej koszula mokra do pasa://

Paulix lubi tę wiadomość

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nosze stanik od zeróweczki heh w 5klasie. Ale przed ciaza mialam 75B a teraz chyba D i wkurza mnie to bo przez biust nie moge wejsc dopiac sie w sukienke 36. Nawet jak na początku nie mialam brzuszka to juz przed cycki musiałam kupowac 38 i odstawala mi.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Viki Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży cycki rosną, włókna kolagenu się naciągają, przyciąganie działa. Nie trudno o rozstępy. Jak się jeszcze dołoży źle dobrany biustonosz, lub jego brak przez dzień to klęska gotowa. Zrobią się szybko rozstępy na pełnym biuście. A po karmieniu będą flaczki. Mleko zniknie a skóra zostanie...Bo rozstępy zmniejszają elastyczność skóry.

Więc jak ktoś woli sportowy to jednocześnie się na to godzi.

Nie mówi, że jest to złoty środek, ale na pewno jest to pomocne w utrzymaniu pełnych piersi.

To jest moje zdanie. I wg. mojej babki, matki itp. Stanik i gorset podstawą tortur:p
    I ładnego biustu:)

Paulix, ania.g lubią tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi nic nie mowila o wadze bo miałam spora niedowagę i wkoncu jak człowiek i kobieta wyglądam ;p ale te piersi mnie przerazaja... takie topiki mocno trzymajace sobie kupiłam i fajnie przepuszczają powietrze ale zaczely mi splaszczac biust. To chyba lepiej się pomeczyc jeszcze 2 miesiące w tym sztywnym i w jakiejś kondycji je jeszcze utrzymać bo rozstepow już nie cofne :(
    a po porodzie będę latac w gorsetach.

atdcp07wpidlrccj.png
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z tym kontrolowaniem co się je to ciężko. Jak dostane tabliczke czekolady do ręki to zastanawiam się jak ludzie potrafią nie zjeść całej bo ja nie umiem się opanować :D

atdcp07wpidlrccj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez miałam niedowagę, ważyłam 55 przy wzroście 175 a drze chape na mnie ze basta:)) nigdy nie miałam takiego apetytu:))) wszystko takie cudowne, nawet suchy chleb:>

Paulix lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ja mam biust teraz 75 D, przed ciaza 65 D i mieszczę sie w sukienkę 34... Rozstępów na razie nigdzie nie mam, ale przytyłam do tej pory 5,4 kg, tylko ze to ostatnio widzę największy wzrost wagi, wiec mysle, ze dopiero teraz sie zacznie...
    A ćwiczeń na ujędrnianie piersi nie mozna w ciazy robic?czy po prostu i tak jeszcze ciaza mi ten biust popsuje?
    A bazy chyba sa dwie do fotelików, to jaka macie?bo ja niestety nie mam w samochodzie isofixu:( I mysle, ze do lekarza bede jeździć sama, a dziecko na foteliku z tylu ale muszę sie przyzwyczaić do tej myśli, ze bedzie troche dalej...ponoć najbezpieczniej jest z tylu na środku kanapy i tyłem do kierunku...

• Paulix Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania:D wrote:
    Ja tez miałam niedowagę, ważyłam 55 przy wzroście 175 a drze chape na mnie ze basta:)) nigdy nie miałam takiego apetytu:))) wszystko takie cudowne, nawet suchy chleb:>
    boże to chudzinka jesteś :). przy tach niedowagach możemy do 18 kilo przytyć wiec ja nie wiem dlaczego naskoczyła tak na Ciebie.

atdcp07wpidlrccj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin jest bezpośredni, powiedział ze teraz jestem rozmiar mniejsza od krowy... Az mnie zatkało...

• mala_lady Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin jest bezpośredni, powiedział ze teraz jestem rozmiar mniejsza od krowy... Az mnie zatkało...

padłam!!!!!!!

bbe73a0022.png
  • AŚ_KA Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co stosujecie jeżeli chodzi o nadmierne tawrdnienia brzuszka? Kurcze ja biore nospe i luteine ale totalnie żadnej różnicy nie widze... :/ u Was podziałało??

Córeczka Emilka ♡
    Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie!
  • Aprilia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiemu to tylko w mordę strzelić :/

ania.g lubi tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • mala_lady Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AŚ_KA wrote:
    Dziewczyny co stosujecie jeżeli chodzi o nadmierne tawrdnienia brzuszka? Kurcze ja biore nospe i luteine ale totalnie żadnej różnicy nie widze... :/ u Was podziałało??

raz działało raz nie - jak miałam infekcje to wcale nie działało.

bbe73a0022.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za chamstwo!

• Paulix Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zebys naprawdę gruba była to chociażby Ci prawde powiedział ale taka chudzinkaa która dopiero weszła w odpowiednią wage i on z takim tekstem. Coś mu się pomieszało :)

atdcp07wpidlrccj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za cham....

to nawet mój na początku ciąży (a mialam sporą nadwagę ) to tylko powiedzial ze mam się pilnować,żeby nie przytyć wiecej niz 8kg bo będę mieć probemy z kręgosłupem...zadnego komentarza ze jestem taka gruba czy cos w tym stylu

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma świra na punkcie zdrowego odżywiania a mój maź mu sie chwali za jazdym razem ze mam taki apetyt i wogole...to ten sobie podsumował ze pewnie jem jak w chlewiku, co popadnie i co wpadnie...szybko mu odpowiedziałam, ze sam sie zdechł jak rodzynka a w jego wieku to juz nie wyglada apetycznie i jako kosmetolog radziła bym przytyć troche bo chomiczki wiszą:) tego tez zatkało po czym do mojego M ze współczuje tak przemądrzałej zony...hihi...a mój odpowiedział ze na inna by nie zamienił:D

monika_89, Paulix, mala_lady, FasUla, Aprilia, Magdalena83, anulka557, Summerka, Nessa lubią tę wiadomość

‹‹ 915 916 917 918 919 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ