Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nie martw się
dla pocieszenia mój pięknie opadnie. Przed ciaza miałam tez 70 C , ladny , jędrny , odstający dla mnie był idealny. A teraz ... rozstęp na rozstępie mam miseczke 85 E. Bardzo szybko urósł i jeszcze może nie jest flakiem ale wiem , że jak wykarmie moje małe to tak się stanie. z 49 kilo na 62 wskoczyłam przy wzroście 169 cm i się troche ciało ponaciagalo. Zaczynam zbierac na laser
-
karmienie to już co innego. Mama mi już nakazała zebym przy karmieniu nie rozstawała się ze stanikiem tylko cały czas nosila nawet do snu.
Mi bardziej chodzilo o okres ciąży bo jeszcze nic mi nie cieknie a stanik strasznie uwiera a nienawidzę zwykłych szmacianych tylko z sztywne i strasznie mi się wrzynaja pod piersiami dlatego aktualnie się nie mecze i jak siedze w domu nie zakładam -
nick nieaktualnyPaulix wrote:nie martw się
dla pocieszenia mój pięknie opadnie. Przed ciaza miałam tez 70 C , ladny , jędrny , odstający dla mnie był idealny. A teraz ... rozstęp na rozstępie mam miseczke 85 E. Bardzo szybko urósł i jeszcze może nie jest flakiem ale wiem , że jak wykarmie moje małe to tak się stanie. z 49 kilo na 62 wskoczyłam przy wzroście 169 cm i się troche ciało ponaciagalo. Zaczynam zbierac na laser
Kurcze rzeczywiscie racja...stanik konieczny insczej koszula mokra do pasa://Paulix lubi tę wiadomość
-
Tez nosze stanik od zeróweczki heh w 5klasie. Ale przed ciaza mialam 75B a teraz chyba D i wkurza mnie to bo przez biust nie moge wejsc dopiac sie w sukienke 36. Nawet jak na początku nie mialam brzuszka to juz przed cycki musiałam kupowac 38 i odstawala mi.
-
W ciąży cycki rosną, włókna kolagenu się naciągają, przyciąganie działa. Nie trudno o rozstępy. Jak się jeszcze dołoży źle dobrany biustonosz, lub jego brak przez dzień to klęska gotowa. Zrobią się szybko rozstępy na pełnym biuście. A po karmieniu będą flaczki. Mleko zniknie a skóra zostanie...Bo rozstępy zmniejszają elastyczność skóry.
Więc jak ktoś woli sportowy to jednocześnie się na to godzi.
Nie mówi, że jest to złoty środek, ale na pewno jest to pomocne w utrzymaniu pełnych piersi.
To jest moje zdanie. I wg. mojej babki, matki itp. Stanik i gorset podstawą tortur:p
I ładnego biustu:)
Paulix, ania.g lubią tę wiadomość
-
mi nic nie mowila o wadze bo miałam spora niedowagę i wkoncu jak człowiek i kobieta wyglądam ;p ale te piersi mnie przerazaja... takie topiki mocno trzymajace sobie kupiłam i fajnie przepuszczają powietrze ale zaczely mi splaszczac biust. To chyba lepiej się pomeczyc jeszcze 2 miesiące w tym sztywnym i w jakiejś kondycji je jeszcze utrzymać bo rozstepow już nie cofne
a po porodzie będę latac w gorsetach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm ja mam biust teraz 75 D, przed ciaza 65 D i mieszczę sie w sukienkę 34... Rozstępów na razie nigdzie nie mam, ale przytyłam do tej pory 5,4 kg, tylko ze to ostatnio widzę największy wzrost wagi, wiec mysle, ze dopiero teraz sie zacznie...
A ćwiczeń na ujędrnianie piersi nie mozna w ciazy robic?czy po prostu i tak jeszcze ciaza mi ten biust popsuje?
A bazy chyba sa dwie do fotelików, to jaka macie?bo ja niestety nie mam w samochodzie isofixu:( I mysle, ze do lekarza bede jeździć sama, a dziecko na foteliku z tylu ale muszę sie przyzwyczaić do tej myśli, ze bedzie troche dalej...ponoć najbezpieczniej jest z tylu na środku kanapy i tyłem do kierunku... -
Ania:D wrote:Ja tez miałam niedowagę, ważyłam 55 przy wzroście 175 a drze chape na mnie ze basta:)) nigdy nie miałam takiego apetytu:))) wszystko takie cudowne, nawet suchy chleb:>
. przy tach niedowagach możemy do 18 kilo przytyć wiec ja nie wiem dlaczego naskoczyła tak na Ciebie.
-
nick nieaktualny
-
AŚ_KA wrote:Dziewczyny co stosujecie jeżeli chodzi o nadmierne tawrdnienia brzuszka? Kurcze ja biore nospe i luteine ale totalnie żadnej różnicy nie widze...
u Was podziałało??
raz działało raz nie - jak miałam infekcje to wcale nie działało. -
Ania:D wrote:Mój gin jest bezpośredni, powiedział ze teraz jestem rozmiar mniejsza od krowy... Az mnie zatkało...
-
nick nieaktualnyAnia:D wrote:Mój gin jest bezpośredni, powiedział ze teraz jestem rozmiar mniejsza od krowy... Az mnie zatkało...
to nawet mój na początku ciąży (a mialam sporą nadwagę ) to tylko powiedzial ze mam się pilnować,żeby nie przytyć wiecej niz 8kg bo będę mieć probemy z kręgosłupem...zadnego komentarza ze jestem taka gruba czy cos w tym stylu -
nick nieaktualnyMa świra na punkcie zdrowego odżywiania a mój maź mu sie chwali za jazdym razem ze mam taki apetyt i wogole...to ten sobie podsumował ze pewnie jem jak w chlewiku, co popadnie i co wpadnie...szybko mu odpowiedziałam, ze sam sie zdechł jak rodzynka a w jego wieku to juz nie wyglada apetycznie i jako kosmetolog radziła bym przytyć troche bo chomiczki wiszą
tego tez zatkało po czym do mojego M ze współczuje tak przemądrzałej zony...hihi...a mój odpowiedział ze na inna by nie zamienił
monika_89, Paulix, mala_lady, FasUla, Aprilia, Magdalena83, anulka557, Summerka, Nessa lubią tę wiadomość