X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • mala_lady Ekspertka

Wysłany: 22 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie mam hi hi hi ;)

bbe73a0022.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Ja też nie mam tej linii:) Co mnie cieszy. Bo to długo po porodzie zostaje...
    Ale ja mam jasną karnacje
    Szczesciary :-P ja mam ciema karnacje, ciemna oprawe oczu i wloski, wiec sie spodziewalam, ale ten pepek... Masakra :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:27

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez nie mam tej linii :) ale to moze tez przez to ze mam jasną karnację

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem :)

Pewnie tak będzie .... :P

Pytałam się ginka mojego o to leżenie na plecach i powiedział, że w zaawansowanej ciąży nie powinno się leżeć na plecach bo jest ucisk miednicy na główną żyłę...no a jak ktoś chrapie tak jak ja to tym bardziej nie powinnam na plecach spać...najlepiej spać nie na boku też tylko pod kątem 45 stopni :P
    Także chyba co lekarz to opinia :)

Glukoza wg mnie wyszła tak średnio bo 76 i 133..ale wg niego jest bardzo dobrze :P no ale chociaż wiem i ograniczę słodycze :P na zdrowie mi to wyjdzie :P i hemoglobina mi skoczyła do 12,1 :))) z 10,6 także jestem pod wrażeniem :))) no i wizyta za 3 tygodnie i znowu mocz i morfologia i już mam mieć usg III trymestru zrobione :)

Też tej linii nie mam - jasna karnacja ..a teraz to jak trup wyglądam :( i to pijany bo mam naczynka popękane na twarzy :(( znacie jakieś dobre kremy na naczynka? już od dawna się z tym problemem borykam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:34

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie od karnacji zależy, bo ja też mam jasną, a w każdej ciąży ta linia mi wychodziła :) w poprzednich to nawet bardzo mocna była :)

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bardzo jasną karnację i mam ta linie ale też jasniutka.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tak to wygląda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:56

Ducha, Felicity lubią tę wiadomość

• Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide do lustra w takim razie :P

18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam..jeszcze :) ale za to mam odciśnięte od leginsów :P hehe :))mam już 12 kg na plusie :( a czasem nie potrafię się opanować żeby nie zjeść czegoś.. echh..muszę się jakoś zmotywować :D

f2wlanli8lywwtn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam linii ale dookoła pepka mam wrażenie ze jest ciemniejsza skóra;) a ostatnio z ciekawości zmierzyłam obwód brzucha ale juz nie pamietam ile mi wyszło;)
    Ja jestem trochę załamana bo dopiero jakos w pierwszym tygodniu listopada dostaniemy klucze do nowego mieszkania a tam remont generalny łazienki, balkonu, malowanie, podłogi i urządzanie 3 pokoi no i przeprowadzka... A ja brzuch coraz wiekszy, po nocach spać nie moge, maz ciagle w pracy i nie ogarnę juz tego tak jak bym chciała... Boje sie ze nie zdążę:( dobrze ze mam wyprawkę ale boje sie ze zacznę rodzic w trakcie przeprowadzki i jak tu przygotować wszystko na czas skoro te remonty mogą sie przedłużyć a do pokoju dziecka nie mam jeszcze mebli:(

• Viki Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylko żyły okrutne na brzuchu... Niebieskie takie;/

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena83 wrote:
    Nie mam..jeszcze :) ale za to mam odciśnięte od leginsów :P hehe :))mam już 12 kg na plusie :( a czasem nie potrafię się opanować żeby nie zjeść czegoś.. echh..muszę się jakoś zmotywować :D
    Ja mam to samo:((( a najgorsze wieczory...badz mądra i nie zjedz jak ciągły głód...

• Kasia1986 Ekspertka

Wysłany: 22 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam żyły i rozstępy niestety...
    Patrzeć na te rozstępy nie mogę.

Nie mam dużego brzucha ale w nocy ciężko mi się przekręcić z boku na bok :(

• Ducha Przyjaciółka

Wysłany: 22 października 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak dużo mnie już ominęło bo dawno tu nie zagladalam że względu na remont. Chciałabym dołączyć do was na FB tylko chyba musiałaby otrzymać jakieś zaproszenie, prawda ?

f2w3yx8dfionc3t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahhh co ta ciąża wyprawia z hormonami...

właśnie skończyłam oglądać w tv "50 pierwszych randek" no i oczywiście poryczałam się na końcu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ducha wrote:
    Jejku jak dużo mnie już ominęło bo dawno tu nie zagladalam że względu na remont. Chciałabym dołączyć do was na FB tylko chyba musiałaby otrzymać jakieś zaproszenie, prawda ?
    zaakceptuj moje zaproszenie na bbf i wyślij mi link do swojego fb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:55

• Ducha Przyjaciółka

Wysłany: 22 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę nie tylko ja już mam pokaźny ten brzuszek hehe bo już się martwilam że za duża jestem i wgl bo rozstepy nawet na lydce mi się zrobiły niestety ;-(

f2w3yx8dfionc3t0.png
  • Aprilia Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi linia wyszła całkiem niedawno. A w pępku mam ciemny pomponik ;)

Anulka masz super avatar :D

anulka557 lubi tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo anulka fajny juz masz brzusio :) i super ze nie masz rozstępów..zazzdroszczę bo u mnie jest troche :/

ja to caly czas wyglądam jakbym sobie po prostu bardziej pojadła, jak to moje dziecię się tam mieści to nie mam pojęcia... choć mam szerokie biodra więc pewnie tam moze sie wyciągać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:06

Ducha, anulka557 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z tylu nic nie widac, nadal mam talie:)) tylko taki brzuszek duzy ale wystający:))

‹‹ 919 920 921 922 923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ