Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki wrote:Ja też nie mam tej linii:) Co mnie cieszy. Bo to długo po porodzie zostaje...
Ale ja mam jasną karnacjeja mam ciema karnacje, ciemna oprawe oczu i wloski, wiec sie spodziewalam, ale ten pepek... Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:27
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem
Pewnie tak będzie ....
Pytałam się ginka mojego o to leżenie na plecach i powiedział, że w zaawansowanej ciąży nie powinno się leżeć na plecach bo jest ucisk miednicy na główną żyłę...no a jak ktoś chrapie tak jak ja to tym bardziej nie powinnam na plecach spać...najlepiej spać nie na boku też tylko pod kątem 45 stopni
Także chyba co lekarz to opinia
Glukoza wg mnie wyszła tak średnio bo 76 i 133..ale wg niego jest bardzo dobrzeno ale chociaż wiem i ograniczę słodycze
na zdrowie mi to wyjdzie
i hemoglobina mi skoczyła do 12,1
)) z 10,6 także jestem pod wrażeniem
)) no i wizyta za 3 tygodnie i znowu mocz i morfologia i już mam mieć usg III trymestru zrobione
Też tej linii nie mam - jasna karnacja ..a teraz to jak trup wyglądami to pijany bo mam naczynka popękane na twarzy
( znacie jakieś dobre kremy na naczynka? już od dawna się z tym problemem borykam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mam..jeszcze
ale za to mam odciśnięte od leginsów
hehe
)mam już 12 kg na plusie
a czasem nie potrafię się opanować żeby nie zjeść czegoś.. echh..muszę się jakoś zmotywować
-
nick nieaktualnyJa nie mam linii ale dookoła pepka mam wrażenie ze jest ciemniejsza skóra;) a ostatnio z ciekawości zmierzyłam obwód brzucha ale juz nie pamietam ile mi wyszło;)
Ja jestem trochę załamana bo dopiero jakos w pierwszym tygodniu listopada dostaniemy klucze do nowego mieszkania a tam remont generalny łazienki, balkonu, malowanie, podłogi i urządzanie 3 pokoi no i przeprowadzka... A ja brzuch coraz wiekszy, po nocach spać nie moge, maz ciagle w pracy i nie ogarnę juz tego tak jak bym chciała... Boje sie ze nie zdążędobrze ze mam wyprawkę ale boje sie ze zacznę rodzic w trakcie przeprowadzki i jak tu przygotować wszystko na czas skoro te remonty mogą sie przedłużyć a do pokoju dziecka nie mam jeszcze mebli:(
-
nick nieaktualnyMagdalena83 wrote:Nie mam..jeszcze
ale za to mam odciśnięte od leginsów
hehe
)mam już 12 kg na plusie
a czasem nie potrafię się opanować żeby nie zjeść czegoś.. echh..muszę się jakoś zmotywować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDucha wrote:Jejku jak dużo mnie już ominęło bo dawno tu nie zagladalam że względu na remont. Chciałabym dołączyć do was na FB tylko chyba musiałaby otrzymać jakieś zaproszenie, prawda ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:55
-
nick nieaktualnynooo anulka fajny juz masz brzusio
i super ze nie masz rozstępów..zazzdroszczę bo u mnie jest troche
ja to caly czas wyglądam jakbym sobie po prostu bardziej pojadła, jak to moje dziecię się tam mieści to nie mam pojęcia... choć mam szerokie biodra więc pewnie tam moze sie wyciągaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:06
Ducha, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny