Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie w deszczowy dzien. Zaczynam dzisiaj 34tydzien i powiem wam ze juz sie calkiem pewnie czuje kesli chodzi o maluszka bo wiem ze sobie juz poradzi. Takze jestem juz o wiele bardziej spokojna.
Tez podczytujecie starsze kolezanki grudniówki czy tylko ja mam taka manie?
-
nick nieaktualny
-
Ja też czytam
Ja zaczynam 31 tydzień i targają mną myśli przeróżne :)Nie mogę się doczekać aż Leon z nami będzie, cały czas coś układam w jego pokoiku. W tym tyg lecimy na tydzień do moich rodziców chcemy tam kupić jeszcze kilka rzeczy, głównie ubranek i jak wrócimy to wreszcie zacznę prać i prasować!
-
ja też podczytuje
a ja dziś nareszcie zakupiłam wózek i wanienke. Jeszcze przewijak i drobne rzeczy z apteki i oczywiście spakowanie torby do szpitala i wszystko już chybai nieszczęsny remont.
-
zo ostatnich badań wynika ze dziś zaczynam nie 34 a 35 tydzień bo gin powiedziała ze mam się przygotować na koniec grudnia a kurcze nie wiem już teraz - zglupialam. Popuscilo mi się i już w panice ze wody odchodzą, pokłuło mnie w szyjce i znow panika. Chyba oszaleje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przy przewracaniu z boku na bok też mnie ciągnie w pachwinach ale dobrze ze to normalne
nie umiem doradzić co do osłonowych przy antybiotyku bo ostatni raz bylam chora w podstawówce. Nie zazdroszczę Wam tych choróbstw -
nick nieaktualny
-
ja też ostatnie antybiotyki o chyba w podstawówce miałam. Ale pamiętam że z naturalnych sposobów to naturalny jogurt kazali jeść.
-
i znowu mysle ze to do porodu. Ocipieje chyba ... za bardzo sobie wkręcam. Mnie klulo w pępku i naokoło od ok 15 tc. Zaczał mi się rozwarstwiać i gin stwierdziła ze to przepuklina i po ciąży będzie trzeba usunąć , wyleczyć.
Ale miałam ciągle bóle, po kilka dni że wyprostować się nie mogłam bo wszystko ciągnelo i jeszcze pieklo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 15:41
-
Hej. Czy któraś z Was była na warsztatach Bezpieczny Maluch albo Świadoma Mama? Zapisałam się na oba, ale zmienili termin i okazuje się, że oba są tego samego dnia i muszę wybrać, a nie wiem co będzie bardziej wartościowe...
-
nick nieaktualnyapee wydaje mi sie ze bardziej polecany byl "Bezpieczny Maluch" ale moze lepiej poczekaj az wypowie sie ktoś kto był
Paulix ja wlasnie tez czytalam ze to moze byc przepuklina czy cos w tym stylu, jednak mnie nie boli caly czas tylko czasem tak jakby kolka. Gin powiedzial ze to czesta przypadłość ,nawet jakos to nazwal ale nie pamietam -
appee wrote:Hej. Czy któraś z Was była na warsztatach Bezpieczny Maluch albo Świadoma Mama? Zapisałam się na oba, ale zmienili termin i okazuje się, że oba są tego samego dnia i muszę wybrać, a nie wiem co będzie bardziej wartościowe...
No i sympatyczne prezenty rozdali, w konkursie fajne nagrody były do wygrania. Niestety te drugie warsztaty nie odbywają się w moim mieście.
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Paulix ja wlasnie tez czytalam ze to moze byc przepuklina czy cos w tym stylu, jednak mnie nie boli caly czas tylko czasem tak jakby kolka. Gin powiedzial ze to czesta przypadłość ,nawet jakos to nazwal ale nie pamietam[/QUOTE]
ja wlasnie myslalam ze to kolkia boli jak piernik. odpukać od miesiąca mam spokoj. Jeszcze prawie gin doprowadziłam ze smiechu do placzu jak jej powiedziałam ze wkładam sobie pepek do srodka bo tak wyczytałam
ale wiem ze od jelit może tez kłuć w pępku.
-
nick nieaktualny