Świętokrzyskie mamy - czekamy, kochamy, zapraszamy!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja! Dopiero zauważyłam ten wątek. Jestem z Ostrowca Św. Tu też prowadzę prywatnie i na NFZ swoją ciążę i tu będę rodzić. Do Kielc jeżdżę na badania genetyczne, które robiłam na Prostej, na usg połówkowym byłam u dr. A. Lepiarczyka i teraz się wybieram do niego na usg III trymestru. Mogę go polecić, bo może nie jest wylewny, ale bardzo konkretny i szczegółowo bada to co trzeba. Dziewczyny, bardzo proszę poradźcie mi gdzie się udać w Kielcach aby obejrzeć wózki dziecięce, kupię chyba w necie, ale chciałabym się do niego "przymierzyć". U mnie są dwa sklepy ale pięć wózków na krzyż.
-
nick nieaktualny
-
Hejka. Dziś byłam na pierwszym spotkaniu z położną. Przefajna kobitka. Słuchałyśmy serduszka mojej dzidziuni, mierzyłam ciśnienie. Dostałam reklamówkę różnych ulotek i broszurek, próbek. Pierwsze spotkanie to był bardziej wywiad,a od następnego tygodnia zaczniemy już omawiać konkretne tematy. Możemy się spotykać nawet co tydzień. Spotkania są bezpłatne, zaczynają się po 21 tygodniu ciąży.
Położną znalazłam na stronie: http://www.poprostupolozna.pl/polozne.html.
Jeśli macie czas i ochotę na takie spotkania to szczerze polecam. Spotkania są u niej w gabinecie na Piekoszowskiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:08
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Ja dziś byłam na 12 - z tym że mówiłam, że jestem dyspozycyjna. Na tej stronie co podałam jest jej tel. komórkowy. Możesz zadzwonić i zapytać.
Od koleżanki wiem, że pomaga też po porodzie np. z laktacją . Jeśli ciężarna leży to chyba może też przyjechać do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:19
Ewelina88 lubi tę wiadomość
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017 -
Ja sie czuje dobrze. Brzuszek juz duzy. Jutro idę na kolejna wizytę do połoznej, a za tydzień kontrola u ginki i badanie obciazeniowe glukozą. Za tydzien tez warsztaty Swiadoma mama
Wyprawke z grubsza juz zaczęlam robić: wózek, łózeczko, materac, posciel, komoda kapielowa, trochę ubranek na pierwsze miesiace.
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017 -
Pinia108 wrote:Hejka. Dziś byłam na pierwszym spotkaniu z położną. Przefajna kobitka. Słuchałyśmy serduszka mojej dzidziuni, mierzyłam ciśnienie. Dostałam reklamówkę różnych ulotek i broszurek, próbek. Pierwsze spotkanie to był bardziej wywiad,a od następnego tygodnia zaczniemy już omawiać konkretne tematy. Możemy się spotykać nawet co tydzień. Spotkania są bezpłatne, zaczynają się po 21 tygodniu ciąży.
Położną znalazłam na stronie: http://www.poprostupolozna.pl/polozne.html.
Jeśli macie czas i ochotę na takie spotkania to szczerze polecam. Spotkania są u niej w gabinecie na Piekoszowskiej.
a duzo wczesniej trzeba zajac termin? -
Na biezaco umawia, z tygodnia na tydzień. Dziś rano zadzwoniła, ze choroba ja dopadła i jest na zwolnieniu, telefonicznie się umówimy jak się już wykuruje:-)Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017 -
Cześć dziewczyny
nieśmiało dołączam do was. W piątek wysikałam II kreski (2 cykl starań). Beta w pon 577,40, dzisiaj 1215. Za 1,5 tyg wizyta u gina. Martwię się żbey wszystko było dobrze, a z drugiej strony wewnętrznie czuje że będzie ok. I jak tu się w tej ciąży nie stresować....cedr697, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
rozumiem, u mnie też mieszało się szczęście z obawami, nie da się nie stresować
ale trzeba sobie mówić, że będzie dobrze. ja na początku codziennie głaskałam brzuszek i mówiłam - kocham cię i czekam na ciebie:) - i na razie wszystko dobrze, a dzieciaczki są dwa:)
-
Pytanie o Biedronkę w Kielcach, a właściwie o wyprzedaż w Biedronce. Chciałam sobie kupić taką poduszkę podłużną alaciążową i jakiś czas temu na os. Świętokrzyskim na Jeziorańskiego w Biedronce była wyprzedaż (tam gdzie wcześniej był sklep z różnymi ubraniami. Ale teraz tam Biedronka w remoncie i nie wiem gdzie przenieśli te wyprzedażowe rzeczy (było tego bardzo dużo). Na Szydłówku e Biedronie tych rzeczy nie ma, ani na Alei Solidarności przy Galerii Echo. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie byłabym wdzięczna o informacje - nawet gdzie nie ma, to już tam nie będę szukać
Na innym topiku dziewczyny też pisały że odzież ciążowa była na wyprzedaży w BiedronceMarianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017