♡ Szczęśliwe forumowe Mamy ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Amela, bedzie równe półtora roku różnicy. Zuzia to nam niezłe dała w kość i nadal daje, jest strasznie rozpieszczona, a jak była mała to prawie nie spała i miała straszne zaparcia - koszmar bidulka sie męczyła;( ale moze z drugim bedzie bardziej gładko, a Zuzia uwielbia dzieci;)
-
Moja znajoma sie smieje ze Dawid (5lat ) byl grzeczniutki a teraz Maja (10msc) jest diabelkiem . Nigdzie sie ruszyc nie moze placzem wymusza i wogole plakala im bardzo duzo . No kazde dziecko inne . To prawda .
My dzis pol dnia spedzilismy na dworze . Pochodzilismy przy pchaczu . Nicola smiga po domu a ja chwile odpoczywam .
A jak u was ?
Milego wieczorku :*
-
nick nieaktualnyPadam.....kilka prań pod żelazkiem wylądowało, mała od 13stej nie zmrużyła oka, dopiero przed chwilą padła....w miedzy czasie laktator, obiad i małe sprzątanko.... Summerka już to pisałam na innej grupie, jesteś hardcorem i podziwiam za drugą dziedzię.....dzielna jesteś....
-
Malenq, jestem Kamikadze, ale bardzo chce mieć dwoje dzieci, a wiem, ze potem bym sie nie zdecydowała, bo juz teraz jak Zuzka jest kumata trochę, to takie niemowlę to dla mnie abstrakcja...a tak to juz będa sobie rosły;) jedyny problem to czy mnie z pracy nie wykopią, ale trudno - to kwestia priorytetów;)
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry....niewyspana jestem...mała obudziła się po północy z takim placzem, że chyba pół wsi obudziła, stawiam na kleik kukurydziany który dostaje dopiero od dwóch dni albo debridat.....boszzżz niunia płakała do 4tej nad ranem, na zmianę z mężem masowalismy jej brzuszek....
A jak tam u Was nocki minęły???
Miłego dnia:-D -
Ja nie wiem czy to normalne ale moja Polcia jak zje po kąpiel około 21:30 skończy to potem je około 2-3 w nocy i to na cycu
Absolutnie nie narzekam ale się zastanawiam czy to dobrze?
Summerka my chcemy podobnie jedno przy drugim lepiej się chowa i dzieci mają lepszy kontakt ze sobą -
Hej . My mamy cala noc przespana zasnela po19 wstala okolo 9. Jak wstala to krzyczala tata .Tato pojechal do pracy i juz od 3dni wychodzi o 8 i wraca o 20 wiec widzi ja jak spi tylko .
Kurcze zawsze bylo tak ze jak szlam do pracy to piotrek mial wolne . Teraz musze wziasc nianie az sie boje Tyle sie slyszy . Jeszcze musze jej poszukac na ten wtorek
Milego dnia .
-
My zaliczyliśmy dzisiaj dlugi spacer a teraz dwugodzinna drzemkę udało mi sie zrobić razem z Polinką
Ewelina aż mi żal że musisz zostawić córeczkę i iść do pracy. Ja mam urlop do września 2016 mam nadzieję że do tego czasu będę w drugiej ciąży i nie będę musiała wracać do roboty bo szczerze jej nie cierpię -
Pracuje od miesiaca . Jeszcze ok jak by Piotrek z nia siedzial .
A ja musze wziasc opiekunke az sie boje normalnie tyle sie slyszy jeszcze naogladalam sie tych programow o nianiach .
Znajoma mi polecila jedna pracowala u niej . Jutto przyjedzie na rozmowe . No i jesli bedzie ok to zostanie na kilka godzin zeby Niki nie plakala .
-
Dzień dobry: )
U nas dziś ładna pogoda wuec byltsmy na malym spacerku z sasiadem (Kubus 12 miesiecy)
Summerka to podziwiam ze sie zedydowalas! Ale drugie dziecko moze byc zupelnie inne
Moja Nela miala rozne noce raz lepsze raz gorsze, generalnie nie jest zle, Nelunia to typiwe cyckowe dziecko, co 3h musi się przytulić: )
Ewela Niefajne ze musisz zostawić mała: ( ja myślę ze do 3lat posiedzę z Nela
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif