X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wesoła porodówka
Odpowiedz

Wesoła porodówka

Oceń ten wątek:
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny wpadam się pochwalić,udało się w pierwszym cyklu starań i znowu będę mamusią :) na razie wychodzą bladziochy ale mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze <3 dziękujemy za kciuki <3 później Was nadrobię :)
    pozdrawiamy z Wojtkiem i maleństwem ;) <3

dorcia8919, estrella, Basik122, Matleena, Magda_lena88, Owca123, Maniuś, WiedźmaMaKota, Natka88, Magnosia, małaMyszka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia wow gratulacje :) Podziwiam, że tak szybko zdecydowaliście się na drugie maleństwo :) Ale oczywiście cieszę się Waszym szczęściem :)

Dziewczyny mnie na szczęście głupie komentarze ominęły. Słyszałam tylko a gdzie ty to dziecko masz, taki mały brzuch. Czasami słyszałam w tym ironię, ale olewałam sprawę i tyle. Najlepiej się tym nie przejmować :)

estrella, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiunia moje gratulacje <3 dużo zdrówka dla Was i spokojnych 9 m-cy! :)
    Wszystko musi być dobrze, innej opcji nie ma :)

Matleena ja też olałam te teksty... niech gadają co chcą. Już się nie przejmuję i nie płaczę ;)

gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 10:22

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiunia gratulacje i podziwiam za tak szybką decyzje o drugim :) mnie to zajęło 5 lat z hakiem heheh ale teraz jeszcze bym chciała chyba jedno ale raczej juz szans na to nie ma :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu gratuluję i podziwiam. Ja chciałam szybko drugie dziecko żeby nie było dużej różnicy ale po słowach lekarza ze teraz jest większa szansa ze druga ciąża skończy się jak pierwsza odpuszczam. Może za x lat mi odbije ale teraz bym psychicznie nie zniosła drugiej takiej sytuacji.
    Myszko piękny Sebus :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko, super ze juz jestescie w domu, a mąż piękna niespodziankę Wam zrobil. Seba jest cudny! :)

Gosia! Gratulacje! Ale odważni jesteście :P Trzymam kciuki z calych sił i życzę dziewczynki ;)

atdc73sbmadonc8u.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

małaMyszka lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bardzo za male mieszkanie i fakt ze w grudniu zostane bez pracy moze kidys jak w totka wygram choc tyle zeby mieszkanie splacic hehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• gosiunia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko i Madziu lubię za gratulacje <3 oczywiście a nie za to że na razie nie będziecie miały maluszków

dziękuję dziewczyny za miłe słowa <3 buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 00:56

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

gosiunia, Owca123, dorcia8919, estrella, Magda_lena88, Natka88, Biedroneczka83, małaMyszka lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyni Myszko jeszcze raz gratuluję :) Synek piękny <3

Gosiu Tobie również gratuluję :) podziwiam ale pewnie sama będę namawiać mojego B. na to aby zacząć się szybko starać o drugie dziecko ;)

My wczoraj zamówiliśmy wózek, pościel, materac i rożek, z grubszych rzeczy brakuje nam już tylko wanienki i wyprawki "aptecznej" ale ogarniemy i to :) Niestety za wózkiem muszę poczekać ok 3 tygodnie ale wytrzymam.

Owca123, dorcia8919, estrella, Matleena, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Owca123 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Wiedźma, a jaki wybraliście wózek?
    Ja juz tez mam prawie wszystko, brakuje wózka (na ktory nie mozemy sie zdecydować) i nosidełka, a no i czujnika oddechu z niania. Koszule ciążowe zamówione i sa w drodze, wiec postanowiłam, ze na dniach spakuje torbę do szpitala. Oj czuje, ze zbliżamy sie do porodu ;)

Miłego dnia babeczki!

dorcia8919, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do wyboru miałam albo Tutek Grander albo Camarelo Sevilla, padło na Sevillę bo o całe 3 kg lżejszy, aja będę z nim biegać na trzecie piętro więc to sporo dla mnie.

W ogóle wraca mi objaw z pierwszego trym. wszędzie bym spała :P
    Wczoraj też wstawiłam pierwsze pranie małej, póki co ciuszki, które dostałam i kupiłam w lumpkach bo to mam zamiar na 2x wyprać. A nowe wstawię we wrześniu. Pokażę Wam jeszcze jakie cuda kupiłam w czwartek ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0d496732ee9.jpg

estrella, Basik122, Owca123, dorcia8919, Natka88, Matleena, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Wiedźma śliczne ciuszki <3 ja też na wózek muszę czekać 3 tygodnie... tydzień już minął więc coraz bliżej nadejścia bryki dla małej :)

Owca nie stresuj mnie z tym pakowaniem, przecież u nas jeszcze tylko tydzień różnicy ;) a ja mam zamiar spakować się za miesiąc :P

Wyobraźcie sobie, że wczoraj przed wyjazdem do znajomych pojechaliśmy do Tesco kupić pieczywo z uwagi na dzisiejsze święto. Wzięliśmy jeszcze 2 inne rzeczy i stanęliśmy w kolejce do kasy. Mimo, że 3 kasy otwarte to kolejki długie, wiadomo 1 dzień wolnego to ludzie wykupują pół sklepu :P Tak więc stoimy z mężem w kolejce, nagle przychodzi młoda kasjerka do 4 kasy, facet przede mną z wyładowanym wózkiem to zauważył i już kieruje wózek w stronę kasy i w tym momencie Pani kasjerka mówi "Zapraszam do kasy. Jako pierwszą poproszę Panią w ciąży" :D Ależ się zdziwiłam, pierwszy raz coś takiego mnie spotkało ale było bardzo miłe :)

WiedźmaMaKota, Owca123, dorcia8919, Matleena, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

• Owca123 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, piękne ubranka :)

Estrella, to miłe ze strony pani kasjerki. Mnie juz nie raz sie zdarzyła taka sytuacja, a raz to nawet sama podeszłam (oczywiście w kasie pierwszeństwa) czy moge tylko jedna rzecz kupić.

No, ja sie juz spakuje, bede spokojniejsza, tym bardziej, ze wszystko juz mam :)

estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdc73sbmadonc8u.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się wieczorkiem!

Wiedźma super ciuszki :)
    Estrella tak powinno być zawsze, a niestety kultury u nas nie ma dla kobiet w ciąży.

Dziś dzień zaliczony do udanych :) Szymonek praktycznie spał i jadł, raz zabawa i jeden spacerek. Po kąpieli, jedzonko i sen - liczę, że pośpi jak ostatnim czasem (jedna pobudka w nocy).

Jutro chrzciny, więc liczę, że będzie miał również taki dobry dzień jak dzisiaj :) ale mleko i picie do kościoła awaryjnie trzeba mieć ;) Sala praktycznie gotowa. Jutro tylko świeże kwiaty do wazonów i można świętować :D

W ogóle muszę się pochwalić - wygrałam kolejny konkurs w rossnet :D tym razem wygraliśmy zestaw kosmetyków nivea baby :D czekam jeszcze na wyniki 3, ale nawet jak się nie uda to w dwóch już coś wygraliśmy - chyba zacznę grać w totka :D hehe

Natka88, Owca123, estrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

• Owca123 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia, życzę Wam udanego dnia i liczę na jakaś fotkę z tego wyjątkowego momentu w Waszym zyciu. Dla Szymonka życzę, aby rósł silny, zdrowy i mądry z Panem Bogiem w serduszku :)

A w totka konieniecznie zagraj!! :P

Ps. Obudzilam sie na siku, mała sie wierci, nie moge spac :/

atdc73sbmadonc8u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorciu gratuluję wygranych! Koniecznie musisz zagrać w totka :)
    Trzymam kciuki aby w dzisiejszym tak wyjątkowym dniu Szymuś był grzeczny, a tej małej istotce dużo zdrówka i szczęścia!

Ja wczoraj nie mogłam zasnąć, przewracałam się z boku na bok ciągle siku chodziłam... Wreszcie się udało i spałam do 10.00 :) Praktycznie cały dzień wczoraj przesiedziałam i przespałam... Coś mnie pobolewało w podbrzuszu... Raz czułam kłucie innym razem taki lekki ból okresowy... na szczęście mała fika więc domyślam się, że wszystko jest ok. Może macica zaczyna się coraz intensywniej przygotowywać do porodu i stąd te dolegliwości... Wieczorem jak mąż wrócił z pracy to pojechaliśmy na lody i spacerek :)

A dziś znów do wieczora będę sama siedziała więc kolejny dzień lenistwa. Nawet obiad mam już zrobiony :)

Myszko jak tam u Ciebie? Jak znajdziesz chwilkę to napisz jak się czujesz i jak Sebastianek czuje się w domku bo ciekawość mnie zżera :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa a jak tam u Ciebie? Alicja szykuje się już do wyjścia? :)

małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ