Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, już wszystko nadrobiłam
Gosiunia ogromne gratulacje i szacun kochana. Trzymam kciuki za serduszko
Wiedżma między córkami będzie 2 lata i 2 mce różnicy
Matleena ja też mam kilka sztuk 56, zresztą rozmiarówka rozmiarówce nierówna.
Estrella ja nic nie dezynfekowałam a Hania na wsi je piasek z piaskownicy i jest zdrowaZestaw prześliczny a fura konkretna
Owca lewatywa i nacięcie krocza to pikuś. Naprawdę!
Julita super,że ciąża donoszona. Niestety ja już miałam skurcze 60, 80,100- od 3 tyg i o niczym to nie świadczy przynajmniej w moim wypadku. Ja mam termometr po Hani- pistolet thermoflash- polecam.
Zajsonek wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)Ale jesteś młodziutka
Dorcia super ubranka, chyba znowu muszę się przejść do pepco
U mnie ok. Alicja waży 3200 grozwarcie na 3- 4 cm ale skurczy regularnych brak a szkoda,bo chciałabym już urodzić jak czytam o Waszych dzieciach
cała rodzina teraz żartuje,że urodzę we wrześniu, tp 31.08 a jak wychodziłam ze szpitala 01.08 to lekarz mówił że w każdej chwili mogę urodzić hehe widocznie tak mnie naszprycowali hormonami,że Alicja zadomowiła się na stale w brzuszku
Dziś czekałam prawie 2 h na ktg i w końcu położna powiedziała,że niestety nie da rady mnie podpiąć bo jest sama na dyżurze i akurat jest cesarka- spoko przyjadę jutro ale jakby było w tym samym czasie kilka porodów to co oni zrobią?????
Buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 00:26
dorcia8919, małaMyszka, Owca123, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Basik122 wrote:Max trzy razy??? Kobieto jak ja ci zazdroszczę mój syn budził się co dwie godziny na karmienie.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Sebastian też je co 2-3 godziny. Z tym, że ja go karmię ok. 23, bo tak chodzimy spać. Kąpiel ok 20, jedzonko spanko 2 godzinki i znowu karmienie, potem do łóżeczka, pobudka ok. 3-4 i znowu nad ranem pobudka...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Po wizycie prenatalnej. Mały człowiek zdrowy. Lekarz powiedział,że dawno nie miał takiego spokojnego maluszka, chociaż moim zdaniem kręcił się jak szalony :p Przezierność między 1,6,a 1,8. Kość nosowa jest. Obie półkule mózgu są. Ręce,stopy,paluszki obecne (stopa ma 1cm
). Żołądek,pęcherz,pępowina wszystko na miejscu. Serducho wali 171/minutę. Przepływ super,zastawka trójdzielna w porządku. Układ pokarmowy i moczowy funkcjonuje prawidłowo. Kot ma ciut ponad 7cm,a w poniedziałek miał 5,8 ,nieźle idzie! Wg usg termin porodu przesunął się z 1 marca na 24 lutego
Lekarz obudził Bąbla i ten chcąc dalej iść spać zaczął ssać kciuk :p Oglądaliśmy go niecałą godzinę
i do teraz nie możemy wyjść z podziwu. Jestem taka szczęśliwa. Nie mogę tego opisać
Przepraszam za chaotyczną wypowiedź,to wszystko przez emocje
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/344efd13ebf5.jpg
Paluszek jest pyszny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:29
dorcia8919, Basik122, WiedźmaMaKota, Owca123, Matleena, estrella, gosiunia, julita, małaMyszka, Natka88, Fatim lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Wczoraj byliśmy z mężem przejechać się najkrótszą trasą do szpitala i zobaczyć porodówkę, na której będziemy rodzić no i się prawie popłkałam, ze szczęscia? ze strachu? wyobrażając sobie, że to już, dosłownie zaraz!
39 dni do porodu... Serio?!
Któraś wizytuje ze mną we wtorek?
Miłego dnia mamuśki!Basik122, małaMyszka, estrella, dorcia8919, gosiunia lubią tę wiadomość
-
O to fajnie
Matlena, no to pogadaj z młodym, żeby ładnie się pokazał i czekamy na foto
Też mam nadzieje, ze moja wstydniocha wkońcu ładnie się pokaże, bo od początku ciąży chowa się jak tylko może i ledwo nos i usta pokazuje
A ja byłam na pobliskim bazarku i zakupiłam sobie stanik do karmienia, taki piękny!może ja jestem dziwna, ale większość biustonoszy do karmienia wydają mi się jakieś takie brzydkie
A mój jest milutki bawełniany, fioletowy, z wstawką koroneczki i nawet powiedziałabym, że całkiem sexy
no i kosztował jedyne 25 zł
Ciut okazał się w obwodzie za duży, ale tak sie w nim zakochalam, że nie oddam! Może coś pokombinuję jak go trochę zwęzic, no chyba że jeszcze do niego "urosnę"
małaMyszka, estrella, dorcia8919, gosiunia, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam poweekendowo
Sobotę i niedzielę spędziliśmy u mojej mamy więc się poleniłam i znów podjadłam pysznościW Toruniu trwa aktualnie Memoriał Huberta Wagnera i wybieramy się z mężem wieczorem na mecz Polska-Francja
mam nadzieję, że za bardzo się nie zmęczę
Margaret super, że maluszek zdrowy, a zdjęcie cudo
Bosa trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród! Pamiętam aby podzielić się z nami zdjęciami Alicji
A teraz idę nastawić kolejne pranie bo październikowe dzieciaki jakieś niecierpliwe i szybciej pchają się na świat więc lepiej wszystko szybciej przygotować
Owca trzymam kciuki za wizytę! Ja mam dopiero w przyszły wtorek i nie mogę się doczekać
Miłego dnia :*Owca123, margaret26, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mała Hania w Edynburgu, w drodze na zamek, w końcu tam miejsce księżniczki prawda?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfedcea6013a.jpgOwca123, margaret26, estrella, Matleena, dorcia8919, gosiunia, małaMyszka, Natka88 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica