Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymargaret26 wrote:Moja ukochana siatkówka!
Estrella zazdroszczę! Chciałam w necie czy oglądać,ale wygrał jeszcze bardziej ukochany żużel:)
hehe żużel to ja lubię ale tylko na żywomąż pewnie chętnie by się jeszcze wybrał na Motoarene ale ja chyba ze swoim brzuszkiem już nie dam rady
ale kto wie... jakbym się dobrze czuła to chętnie się wybiorę bo później to już nie wiem kiedy będzie okazja
Margaret Twoje małe będzie teraz rosło jak na drożdżachmargaret26, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Czuję się jako tako. Bywają dni lepsze i gorsze. Dziś ten gorszy. Żołądek odmówił posługi,apetytu brak,wymiotowałam
No cóż, czekam na lepsze dni
Co do żużla to niestety nie mogłam być na meczu mojej drużyny więc pozostał mi laptop,warka radler 0% i dzikie okrzyki w domu
Rosną te Maluszki w zastraszającym tempie ,to faktestrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja na szczęście rzygałam tylko 4 może 5 razy na początku ale za to non stop miałam zgagę i mdłości, wolałabym już się wyrzygać i po sprawie bo tak to u mnie działało, drugi trymestr wspominam najlepiej bo nic mi nie było, tylko nie miałam tego sławnego przypływu energii
miejmy nadzieję, że juz niedługo Ci odpuszczą te dolegliwości
Swoją drogą czego to kobieta nie zniesie dla swojego maluszka?
małaMyszka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Apropo dolegliwości... To ja juz drugi dzien czuje sie do du..y
duszno mi ciagle, pełnego oddechu nie moge złapać, nocą najgorzej, niedobrze mi co chwilę i brzuch dziwnie boli.. W nocy staram sie pilnować, zeby spac na lewym boku ale juz mi tak strasznie niewygodne
z reszta w każdej pozycji mi juz niewygodnie.. Nie wysypiam sie, potem głowa boli, humor beznadziejny i w dodatku dziecko mi ucichło i leniwie sie wierci. Nie moge siedziec, ani leżeć, ani chodzić ani stac.
Pomarudzilam, dzięki.margaret26, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mam L4. Głównie przez torbiel ,ale okazało się,że zeszła. Jednak z L4 już nie zrezygnuję
! Niech ta gehenna się skończy bo marzy mi się normalne funkcjonowanie :p
-
cześć ciotki!
Widzę, że u Was wszystko w porządku.
Owca niestety takie uroki ciąży, ale jeszcze trochęDasz radę
Margaret ja bym chyba zwariowała w domu przez całą ciążę - wiadomo jak się wskazania do tego to luzik. Ja pracowałam do 7 miesiąca i poszłam na l4 bo trafiłam do szpitala, tak to pewnie by mnie nie wypędzili z pracy za szybko
A u nas raz lepiej raz gorzej. Ale nie narzekam. Teraz mam dziecko i cieszę się, że rehabilitacje zadziałały. Teraz w nocy śpimy ciągiem do 8 godzin, no ale w dzień czasami Szymon śpi kilka drzemek po 15-30 min i potem marudzi bo zmęczony i ciężko go przetrzymać już przed samą kąpielą (19.30) Dziś nie dałam rady i kąpiel o 15 min szybciej. Ale zjadł i zasnął
A dziś wyglądamy ciocie kochane tak:
Owca123, Matleena, margaret26, gosiunia, estrella, małaMyszka, Natka88, Fatim lubią tę wiadomość
-
No potrafi strzelić minek a minek
Mój mały przystojniaczek
Jeszcze nie było dnia poza domem kiedy by nikt nie zwrócił na niego uwagi ze względu właśnie na włosy
robi nimi furorę
A w ogóle nie pochwaliłam się. Szymcio już trzyma sztywno główkę leżąc na brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:24
Magda_lena88, Matleena, gosiunia, estrella, małaMyszka, Natka88, Fatim lubią tę wiadomość
-
Ja się melduję po wizycie na IP z plamieniem. Nie znaleziono przyczyny plamienia dostała lutkę i cyclonamine. Plamieniem jest już mniejsze ale jeszcze jest czym jeszcze się denerwuję? Na szczęście z synkiem jest wszystko dobrze, zdążył się dzisiaj obrucić główką w dół i waży już ponad 1500g:-)
margaret26, dorcia8919, Matleena, gosiunia, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dorcia - super Szkrab. Co do siedzenia w domu to nie odpoczywam. Aktualnie mam remont. Potem meble na wymiar będą składać. Uprawiam sporty. Mam dwójkę chrześniaków wymagających z którymi spędzam każdą wolną chwilę. Do tego w domu zawsze jest coś do zrobienia, ciągle też gdzieś jeżdżę i coś załatwiam. Nie nudzi mi się
Chociaż lubię mieć ten komfort ,że kiedy chcę leżę i uprawiam nieróbstwo,zwłaszcza,że moje Dziecię na razie nie daje mi zbytnio pofolgować i nadal mam mniej lub bardziej dotkliwe dolegliwości:)
dorcia8919, Owca123, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ciocie
u nas dziś cztery miesiace Wojcieszkowe
jak ucieka ten czas... bystrzak już się przewraca, ladnie przedmioty w rączkach trzyma oczywiście. wszystko w buźce ląduje
próbuje już siadać co czasami wygląda komicznie
aj dziewczyny jestem taka szczęśliwa... do tych przed którymi poród dziewczyny czekacie na największe szczęście swojego życia
te które już po rozumieją co mam na myśli...
a tu po pierwszym obiadku
mam ładniejsze ale niestety z tel nie umiem dodać jak tylko komputer będę miała sprawny to pokaże mojego przystojniakabuziole
Matleena, Owca123, dorcia8919, margaret26, estrella, małaMyszka, Natka88, Fatim lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
hej! Dziś Szymcio kończy 2 miesiące
Co za pogoda jak nie upały to znów zimno i deszcz
U nas nocka minęła super. Szymek spał 7 godzin, zjadł, zasnął o 4 i śpi dalej. Ale słyszę go powoli więc zaraz głodomor wstanie i trzeba się ogarnąć i lecieć do lekarza
Gosia jaki on już dużyNo i kolejny książę
Margaret super, że jednak nie zalegasz w domu, tylko aktywnie wszystko. u mnie dzięki temu czułam się super. Bo potem jak już musiałam więcej wypoczywać (po szpitalu) to od razu gorzej się czułam, a o rozleniwieniu nie wspomnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:39
Owca123, estrella, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hehe napatrzec sie nie mogę na tych Waszych księciuniów
Fryzury mają najmodniejsze, na czasie, a miny jak na prawdziwych księciuniów przystało
Agenciki z nich niesamowici
Rosną chłopaki piorunem!
Basik, dobrze, ze wszystko z Wami ok. Oszczędzaj się!Basik122, dorcia8919, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki, ja dziś przychodzę lekko podminowana bo mój B. niedługo zacznie wyjeżdżać na 5 dni... w poniedziałek rano wyjazd w piątek pod wieczór powrót, ma dostać funta więcej na godzinę i 100 funtów tygodniowo dodatkowo, czyli w sumie finansowo super ale, ta rozłąka
Najchętniej bym się nie zgodziła ale chyba będę musiała... po porodzie weźmie 2 tyg urlopu i może te delegacje się skończą ale jak sobie o nich pomyślę to mi niedobrze i smutno
Mało tego (nie)teściówka wczoraj zadzwoniła czy ją (znowu) poratujemy finansowo. Nosz kurde! Jak się dowiedziała o ciąży to stwierdziła "eeee taki wnuk na odległość" (ostatnio mojej mamie to powiedziała - przykre bardzo) ale jak kasy potrzebuje to wie gdzie się zgłosić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:31
Robimy drugiego Dziedzica