Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:A ja jestem załamana, że będę musiała kupić kurtkę na jesień i na zimę. A tyle co kupiłam na Wielkanoc nowiutki płaszcz przejściowy. No ale oczywiście już w niego nie wejdę
a jest to zwykł płaszczyk i do tego za małą kase kupiony.
gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nadrobione
bosa ogromne gratulacje kochana duzo zdrowka dla was
estella dziekujemy za pamiec,wizyta ok serduszka jeszcze nie bylo bo za wczesnie,mam byc dobrch mysli
myszko sebus cudobasik a twoj syn to przystojniak
fatimko spokojnie,uczciwie sie oszczedzaj a na pewno bedze dobrze,nie wie czy pamietasz ja od 33tyg mialam szyjke 0,5cm do tego rozwarcie i dotrwlismy do 38pamietaj tylko zero sexu bo tez ma plyw na szyjke,a jakby jakies plamienie lub skurcze to na izbe. madziu gratulujemy 5miesiaca duzo zdrowka zyczymy
Owca123, estrella, Natka88, Basik122, Fatim, małaMyszka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Hejka! Byłam dziś w labie upuścić krew i na wizycie na pobranie posiewu gbs. Ledwo zdazylam bo zaspałam. W poniedziałek ktg i w czwartek z wszystkimi wynikami na wizytę i kontrolę wagi Hani. W nagrodę (nie wiem za co, haha
)zjadłam pół paczki jeżyków i wypiłam małe capucino z Mc. A teraz chyba drzemka....
Gosiunia, wszystko będzie dobrzea który to już tydz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:46
estrella, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Bry!
Owca niby trzeba się pogodzić, ale ciężko takz resztą dziwi mnie, że waga stoi w miejscu. Przy Szymonie nie dojadam, bo nie mam kiedy momentami, a zmiany nie widać. Nie dość, że dołuje mnie siedzenie w domu przez większość czasu, to jeszcze waga.
A dziś okazało się, że mamy kiepskie wyniki - Szymek ma białko w moczui do tego pasma śluzu dość liczne
w poniedziałek mamy zrobić posiew i zobaczymy co dalej
Się biedny namęczył już tyle i dalej biegamy i szukamy co się dzieje
Ogólnie mam jakiegoś "doła" ostatnim czasem, a z każdym kolejny badaniem wychodzi coś nowego i dalej nie wiadomo co i skąd
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Dorcia trzymam kciuki żeby wasze problemy wkrótce się skończyły... nie dziwię Ci się, że już jesteś zmęczona całą tą sytuacją ale musisz myśleć pozytywnie, oby już niedługo wszystko się wyjaśniło!
Gosiunia czekamy w takim razie na kolejną wizytę i wieści o serduszku
Ojj jak ja się cieszę, że ciąża przypadła właśnie w takim terminie, że musiałam tylko w letnie ciuchy zainwestować bo płaszcze czy kurtki to już niestety grubszy wydatek.
Owca nagroda Ci się należy chociażby za dzielne dźwiganie Hanipowód się zawsze znajdzie żeby zjeść Jeżyki
ale mi ochoty narobiłaś - to moje ulubione ciastka
trzeba będzie męża do sklepu wysłać
U mnie dziś od rana leje, szaro, buro i ponuro. Wczoraj u endo dowiedziałam się tylko tyle, że mała ma już swoją tarczycę więc dawki leków nie muszę zwiększać no i po porodzie będę musiała wybrać się do endokrynologa dziecięcego sprawdzić co u małej z hormonami ponoć wszystkie dzieci, których matki w ciąży leczyły się na tarczycę powinny to sprawdzić. A później byliśmy u znajomych, którzy mają 9 miesięcznego synkamały diabełek z niego, już wstaje i chodzi przy meblach, wszystko Go interesuje, otwiera wszystkie szafki, szafy itd. Masakra
Trzeba mieć oczy dookoła głowy
dziś natomiast bierzemy się za skręcenie szafy i komody
gosiunia, Owca123, Matleena, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hej dziewuszki
cieszę się że u was wszystko wporządku! suwaczki zbliżają się ku końcowi i niedługo każda z nas będzie miała przy sobie ukochane dzieciaczkiosobiście zaczynam się lekko stresować porodem ale to takie chwilowe napady lęku, które szybko przechodzą mam nadzieję że to normalne odczucia
Owca123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dorcia, nic sie nie martw, moze to tylko jakaś blachostka albo błąd wyniku. Tak czy siak trzymam kciuki, za zdrowko Szymona.
Estrella, tez sie cieszę, ze ciąża przypadła na cieplejsze miesiace. W sumie teraz jak zrobiło sie teraz chłodniej to ja dalej w sukienkach chasam, bo ciążowe spodnie juz za małe. Jak juz w nic sie nie zmieszcze to bede siedziec w domuaaa! waga rośnie, oj rośnie i juz +12kg mamy.
Julita, fajnie, ze wpadlasostatnio tak myślałam o Tobie, czy moze juz czasem Nastka jest z Wami. jak sie czujesz fizycznie? Cos sie juz zaczyna?
estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny a ja miałam tak zabiegany tydzień, ze na nic czasu. Poniedziałek położna, mała ma dobry rozmiar i wisi jak nietoperek główką w dół cały czas
jestem z niej dumna
ja mam wyniki książkowe, piękną morfologię mocz w normie, małej puls też jest w normie
We wtorek rano dostałam telefon, że przyznano nam mieszkanie.
W środę byłam oglądać je z B. no i podpisaliśmy papiery, tak, że czeka nas przeprowadzka jeszcze. No ale, zeby nie było tak kolorowo do 28 września płacimy podwójny czynsz, ale jest to do ogarnięcia.
W nowym mieszkaniu tylko łazienka wymaga remontu. Wczoraj latałam po mieście i załatwiałam różne sprawy no i po powrocie - gorączka, katar, gardło chyba też zacznie boleć ;/ super.
A 21.09 B. leci na tydzień do Polski, miejmy nadzieję, że nie urodzę w ciągu tego tygodniaBasik122, Owca123, Matleena, estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
hej dziewczyny wpadam z dobrą nowiną
byłam dziś na kontroli u lekarza i szyjka się polepszyła tak więc jeśli dalej będę leżeć i brać luteinę mam szansę dotrwać do 37tcwyniki GBS też prawidłowe, kolejna kontrola za tydzień
złożyliśmy zamówienie na wózek (oby wszystko poszło po naszej myśli), lampka nocna zamówiona, komodę dla małej mamy kupić dzisiaj wieczorem lub jutro, pranie dla małej skończone - mąż się spisał, prasowanie sobie odpuszczam do 19.09 (wtedy mogę bezpiecznie rodzić).
ostatnio wygrałam też zestaw jelp (kapsułki Jelp 11 szt., proszek Color Soft 1,6 kg, żel Fresh 1L; płyn Sensitive 1L; odplamiacz 250 ml; chusteczki 20 szt.) tego samego dnia dostałam wcześniej informację, że wygrałam kosmetyki a zaraz potem, że mail trafił do mnie przez pomyłkę także ten jelp poprawił mi humor
boli mnie tyłek i bez przerwy jem z nudów a tu jeszcze tyle czasu do leżenia...Basik122, WiedźmaMaKota, Owca123, estrella, gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wiedźma, gratuluje nowego mieszkania!
Pochwal sie jakimiś fotkami jak sie urządzicie
Fatim, tak trzymaj! Super, ze macie sie lepiej.
Skąd Wy te konkursy bierzecie?! Dorcia tyle prezentów zgarnęła, teraz Fatim. Ja tez chce!
Edit: słownik w telefonie zamiast "fotkami" dał "fotelami"poprawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:53
Fatim, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Basik z jednej strony super ale z drugiej, mam takiego stresa... boję się, że nie zdążymy.
Fatim oby do 19, a to już nie długoWażne że już macie nowe mieszkanko
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Po co spać, skoro mozna nie spac... Ciezko mi sie oddycha i nie moge sie ułożyć
śpicie juz tylko na lewym boku? Czasem mam wrażenie, ze dziecko nie jest zadowolone jak na prawym leże i mocno zaczyna sie wiercić.
Dzien dobry!małaMyszka lubi tę wiadomość