Wrocławskie ciężarówki
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam we wtorek przed południem wizytę u ginekologa i usg Kończe planowo o 12:00. To może ten wtorek faktycznie? Dodam że wizyta w LM na Pl.Dominikńskim. A Ty gdzie, aguś82? Może się jakoś ok. 12:30 umówimy i pójdziemy w kierunku rynku na kawę? Kto jeszcze chętny na wtorkowe ploty?
-
Ja mam wizyte w medicoverze na strzegomskiej o 10 15 wiec kolo poludnia spokojnie moge byc na galerii dominikanskiej , tylko z tego co widze pogoda moze sie popsuc, ale jak najbardziej jestem za wtorkiem.pozdrawiamhttps://www.maluchy.pl/li-68662.png
-
Dziewczyny te które rodziły gdzie rodziłyście? te które są przed gdzie zamierzacie rodzić?
ja już byłam na spotkaniu na Kamieńskiego z położną- już czuje się bezpieczniej, naprawdę chciałabym z nią rodzić i myślę, że to będą dobrze wydane pieniądze ( jak Młody się obróci- póki co siedzi pośladkowo)
ale boję się, że mnie odeślą- a będziemy tam jechać z Krzyków więc spory kawałek
Ona mi powiedziała, że przez tel tak mną pokieruje, że jak przyjade do szpitala to już ze sporym rozwarciem , ale oczywiście na przyjęcie ona nie ma wpływu , heh szkoda -
Muska wrote:Byliśmy w Krakowie na dłuższy weekend. Jeśli nie pojechałaś i wybierasz się w przyszły poniedziałek to chętnie wybiorę się z Tobą
Ja jednak się wybrałam na to zwiedzanie, w ten weekend ja wyjeżdżam na wesele na Małopolskę i zostajemy do poniedziałku. A na zwiedzaniu było dużo ludzi było z Wrocka ze względu na ten remont Brochowa.Ogólnie wrażenia b. dobre. mam nadzieje ze takie też będę miała po porodzie:)https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
aguś82 wrote:Ja jednak się wybrałam na to zwiedzanie, w ten weekend ja wyjeżdżam na wesele na Małopolskę i zostajemy do poniedziałku. A na zwiedzaniu było dużo ludzi było z Wrocka ze względu na ten remont Brochowa.Ogólnie wrażenia b. dobre. mam nadzieje ze takie też będę miała po porodzie:)
-
Muska wrote:OK. To jak wrócisz daj znać i się umówimy na lody/kawę i mi poopowiadasz jak było. Bawcie się dobrze na weselu, ale bez szaleństwhttps://www.maluchy.pl/li-68662.png
-
Cześć, obiecałam, że dam znać tym które jeszcze noszą maluszki co można stosować na lepiej współpracującą szyjkę macicy. Poleca to położna która odbierała poród u mojej siostry. Okazało się, że jest to olej z wiesiołka. Należy go wkładać dopochwowo 3 razy dziennie nie wcześniej niż na 3 tygodnie przed terminem porodu. Oczywiście wszystko "tam" musi być ok żeby przyjmować ten specyfik.
-
ecencia wrote:Cześć, obiecałam, że dam znać tym które jeszcze noszą maluszki co można stosować na lepiej współpracującą szyjkę macicy. Poleca to położna która odbierała poród u mojej siostry. Okazało się, że jest to olej z wiesiołka. Należy go wkładać dopochwowo 3 razy dziennie nie wcześniej niż na 3 tygodnie przed terminem porodu. Oczywiście wszystko "tam" musi być ok żeby przyjmować ten specyfik.
Serio? Oeparol wkładać dopochwowo? No, jak ma pomóc to ja mogę aplikować Ale co on daje? -
Ja wczoraj na szkole rodzenia trenowałam karmienie na lalce
Te upały mnie wykańczają i zaczynam marzyc o końcu lipca już. Chyba poszperam więcej o wiesiołku i herbacie z liści malin i się skuszę. Nie zaszkodzi, a może tylko pomóc, więc czemu nie?
Dacie jeszcze radę na jakieś lody wyskoczyć? Chętnie posłucham o Trzebnicy Aga. Ja planuję mini zwiedzanie porodówek jakoś w ten weekend.aguś82 wrote:Jak tam samopoczucie, dziewczyny, porodówki pozwiedzane? spakowałyście się już?
Ja zaczynam się mocno przygotowywać do porodu, (mentalnie) i karmienia piersią trochę teorii:) -
Aguś, ten wiesiołek to w kapsułkach taki najzwyklejszy.
Ja już jestem spakowana, wolałam się za to wcześniej zabrać tak na wszelki wypadek. Co do samopoczucia to jest całkiem nieźle jak na tak zaawansowaną ciążę. Spojenie łonowe boli, brzuchol ciąży, stopy ledwo mieszczę w butach. Pociesza mnie to, że już został ostatni miesiąc. Możemy się któregoś dnia spotkać, jeszcze daję rade wytoczyć się z domuMuska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mnie też te upały ostatnio dobiły strasznie, ale przy takiej pogodzie jak dziś to nawet da się żyć, ja też się planuję niedługo spakować, tylko czekam na parę rzeczy zamówionych przez internet:)
Co do spotkania to bardzo chętnie się z Wami zobaczę w najbliższym czasie. Ja od następnego tygodnia mam co tydzień jeździć na ktg do położnej w Medicoverze, wiec przy okazji mogłybyśmy się spotkać. Czekam na propozycję i życzę miłego i spokojnego długiego weekendu.Muska lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68662.png