Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, ja po ostatniej wizycie, dostałam skierowanie na wtorek do szpitala na zdjęcie szwu. Młoda w 3 tygodnie skoczyła z 2200do 3100g, ale chyba dziś coś zawyżony ten wynik, tak czuję.
Poza tym wszytko ok.
Gratulacje dla nowych rozpakowanych piszcie dziewczyny więcej, bo coś tu cisza ostatnio 🤷Karmazynova, Kaska lubią tę wiadomość
-
Leksi -100 lat, 100 lat! Spełnienia wszystkoch marzeń i lekkiego porodu
Agjot1979 - gratulacje dla Was odpoczywajcie teraz i przytulajcie dużo
Elvira - ja coś podobnie koło 34 tygodnia odstawiłam.Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Agjot, gratuluję ❤️ Wreszcie sie doczekałaś 😁
Laurka, no to masz już przerobione wszystkie pory roku 😁 To rodźmy może 19.09.,bo ten 9.09.,to jeszcze dla mnie za szybko 🙈
Jeśli chodzi o "nasz" brzuszek, to kilku lekarzy, którzy mieli okazję nas zbadać nie widzi problemu. Lekarka, która mnie prowadzi natomiast jest bardzo ostrożna, bo taka różnica może, ale nie musi, być wynikiem jakiś nieprawidłowości- oczywiście te można mnożyć. Przy mojej cukrzycy ciążowej mogłoby to być np. winą słabszych przepływów, dlatego też mimo 37tc w toku już za sobą mamy ktg. Ale wszystko jest w porządku, więc bez zbędnej paniki po prostu się monitorujemy. ☺️ -
Hej u nas ostatnie godz oczekiwania na wyniki krwi i odczyt z holtera. Nie spie od 4:30. Maly jest spokojny. Spi sobie. Ma dzis miec usg glowy i brzucha i zdjecie klatki piersiowej. Licze ze kolo poludnia bedzie wiadomo co z nami dalej. Daj Boze do domu.
-
Lubieswieczki wrote:Agjot gratulacje !
Amelee oby szybko już poszło Jak się czujesz po masażu szyjki? Podobno nie jest to przyjemne... -
Hej dziewczyny chciałam dac znać, że 03.09.2019 o 23:10 przyszla na swiat nasza Kinga 2750 g, 51 cm. Nasze szczęście urodziło się za pomocą cc, ponieważ przy próbie sn przy 8 cm rozwarciu znikło małej tętno. Więc stąd błyskawiczna decyzja lekarzy, którzy naprawdę jak reszta personelu stanęli na wysokości zadania i wspaniale sie nami opiekiekują.
Kaska, Mila, Xyz, Jusi 28, Ula_Lbn, Sylwiu, AmyLee44, elvira, VianEthel2, Leksi, Laurka, Agusia_pia, Agucha90s, andziaxs, łania, Pom-pon, Mańka, Annie80, Karmazynova, Uwemhe, monkle, Izoleccc, Lubieswieczki, Mama_Staszka, manda21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pola0909, gratulacje, odpoczywajcie i cieszcie się sobą!
Wszystkim dziękuję za wspaniałe życzenia urodzinowe :*pola0909 lubi tę wiadomość
Lena : 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g -
Wstepnie z posiewu nic nie ma tzn do tej pory nic nie uroslo ale oficjalny wynik po 5 dniach jest wiec zapowiada sie ze weekend tu przesiedze. Czekam na wynik holtera. Usg glowy i brzucha prawidlowe
Jusi 28, łania, Mila, Mańka, Karmazynova, monkle, manda21 lubią tę wiadomość
-
Pola, samo się zadziało w szpitalu czy czymś Cię maltretowali? Gratuluję! Jesteś mega dzielna, bo to dwa porody w jednym przecież!
Agusia, trzymam kciuki za czysty posiew. Też się martwię czy moi czegoś nie złapią przez te moje ciągle infekcje bakteryjne..
Witam się w ciąży donoszonej! Miłego dnia.Jusi 28, Mańka, andziaxs, monkle, stayaway, manda21 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję donoszonych ciąż 😁 Pom-pon Tobie przede wszystkim podwójne gratulacje!!
Agusia mam nadzieję, że posiew zostanie czysty. Daj znać jak będziesz mieć wyniki holtera.
Pola gratulacje ❤️❤️❤️
Ja dziś odebrałam wyniki alleoprzeciwciał. Ze względu na konflikt serologiczny muszę powtarzać w ciąży. Okazuje się, że są obecne muszę jechać do regionalnego centrum krwiodawstwa na kolejne badania. A mój gin na urlopie. Martwię się, mam nadzieję, że w tym centrum krwiodawstwa mnie odpowiednio pokieruj co dalej. Mój gin wraca we wtorek, więc w razie w bede musiała jechać na szybko do innego ginekologa w tym czasie...