Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jest nas garstka! Kaska naprawde dzisiejsza data jest mega!
Ja skoro dzisiaj nie rodze (a przeciez tez chcialam tylko dotrwac do ukonczonego 37. tygodnia, bo wiecej sobie nie dawalam), to zaciskam nogi do 19. i wtedy juz nie ma bata!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Oleczka mocne kciuki! ✊✊✊
Igia moje gratulacje!! ❤️ Kolejne maleństwo do tulenia 😍
Laurka ja przepuszczam w kolejce i czekam conajmniej do poniedziałku. A na pewno do najblizszej środy, bo mam wtedy fryzjera 🤣 kusi mnie piątek 13-ego, ale mój gin wraca w poniedziałek do szpitala, a ja muszę się porządnie wykurowac 😁lgia1 lubi tę wiadomość
-
Kusi Cie? Tylko kto to bedzie wiedzial w przyszlosci poza Toba, ze to byl 13. w piatek?
No ja juz tylko chce w te srode na wizycie sie dowiedziec o wynikach GBS i pozostanie czekanie. Wlosy zrobione od tygodnia, masaz zaliczony, tylko pedikiuru juz chyba nie zrobie, choc chcialam. A moze? Pewnie powinnam
O.MOJ.BOZE. Wlasnie sobie zdalam sprawe... To tak komentarz zupelnie z kosmosu na marginesie. Nie wiem czy tu ktos jest tak stary jak ja i pamieta czasy rapu w latach 90'. 2Pac Shakur zmarl 13. wrzesnia w piatek po tym jak zostal postrzelony w Las Vegas. To bylo w 1996.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 17:07
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Kusi Cie? Tylko kto to bedzie wiedzial w przyszlosci poza Toba, ze to byl 13. w piatek?
No ja juz tylko chce w te srode na wizycie sie dowiedziec o wynikach GBS i pozostanie czekanie. Wlosy zrobione od tygodnia, masaz zaliczony, tylko pedikiuru juz chyba nie zrobie, choc chcialam. A moze? Pewnie powinnam
O.MOJ.BOZE. Wlasnie sobie zdalam sprawe... To tak komentarz zupelnie z kosmosu na marginesie. Nie wiem czy tu ktos jest tak stary jak ja i pamieta czasy rapu w latach 90'. 2Pac Shakur zmarl 13. wrzesnia w piatek po tym jak zostal postrzelony w Las Vegas. To bylo w 1996.
W naszym związku większość rzeczy działa się 13-ego dnia. Poznaliśmy się 13ego w piątek 😁 dla mnie ejst to mega szczęśliwa data. Nie ważne, czy będzie to ktoś inny wiedzieć.Ula_Lbn, Mańka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj o 12:45 na świat przyszła Justynka! Waży 3250g i mierzy 53 cm. Jest bardzo grzeczna! Tylko śpi i je;) hihihi
amorek, alex0806, Laurka, elvira, NewYork, Jusi 28, Karmazynova, Kaska, Leksi, manda21, Agusia_pia, Ula_Lbn, Mańka, Mila, łania, monkle, Izoleccc, Annie80, lgia1 lubią tę wiadomość
-
Leksi a u Ciebie sie cos dzieje czy nic?
Ja tu sie tyle naczytalam o odchodzacych czopach, ze ilekroc ide skorzystac z toalety na pol oczekuje, ze cos ze mnie wyleci xD Choc nigdy wczesniej czopa nie widzialam08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Oleczka94 wrote:A mi wlasnie chyba wody odeszly, bo co by innego
... czekam na M. I jade do szpitala wybadac jak wyglada sytuacja. Zero skurczy.
Czyli jednak samo sie zaczelo! Swietnie! Nic sie nie przejmuj - ja przy pierwszym porodzie po odejsciu wod nie czulam skurczy jeszcze kilkanascie godzinWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 19:01
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
To ja melduję się po porodzie. Olaf urodził się o 10:50 sn, 2700 i 53 długi.
Dostał 9 pkt ze względu na kolor skóry. No i był cały w mazi więc jeszcze na świat nie powinien przyjść. Data też mi się podoba
Poród chyba szybki, ale było potrzebna oxy. Od jej podania poród trwał 2h 50 min. W tym 20 minut parcia. No i dostałam znieczulenie więc jestem zadowolona
Oleczka kciuki!
Laurka sorki. Myślałam, że będziesz pierwsza a tu taki psikus
Niby wszystko przeczytałam, ale nie ogarniam co i jak komu. Uciekam spać.
Dzięki za kciuki!elvira, Laurka, Leksi, amorek, Jusi 28, NewYork, Ula_Lbn, Mańka, Karmazynova, łania, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
animka899 i Kaska, gratulacje
Oleczka94, trzymam kciuki za sprawną akcję!
Laurka, coś Ty - nic, a nic się nie dzieje. 2 tygodnie temu wydawało mi się, że odszedł kawałek czopa, ale od tej pory cisza. Brzuch jeszcze wysoko, czasami jakieś skurcze pojedyncze, lekkie twardnienie, ale ktg nie pokazuje skurczy, szyjka długa. Też się czaję na datę 19.09., ale też jak idę do wc to tylko czekam na jakieś objawy.
Najgorsze, że zimno się zrobiło - tak się cieszyłam, a tu jak przychodzi do wyjścia, to w żadnej kurtce się nie dopinam. I teraz problem czy inwestować jeszcze czy już nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 19:16
Lena : 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g -
Laurka wrote:Czyli jednak samo sie zaczelo! Swietnie! Nic sie nie przejmuj - ja przy pierwszym porodzie po odejsciu wod nie czulam skurczy jeszcze kilkanascie godzin
A czy to nie jest tak, ze jak odejda wody to jest jakis ograniczony czas na urodzenie dzidzi?10.09.2019 Marcel