Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
K878 serio spia w pracy? Zeby zwiekszyc jeszcze bardziej swoja ekspozycje na wirusa?? Oczywiscie maz wraca do domu i tu nocuje. Moglabym go co najwyzej do garazu eksmitowac, ale po co, skoro i tak z nim nie spie? LOL
agjot dieta najprostsza na swiecie pt. NieZryjTyle! 😂 A tak na powaznie to licze kalorie!
A i prosze przyjmij spoznione zyczenia urodzinowe, bo mialas niedawno, a ja sie bie ogarnelam.
agjot1979 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Lubieswieczki wrote:Oleczka te pufies sa troszke inne i większe przy zapieciu, moze to pomoze ?
U nas firma tez ciecia robi i zmniejszaja wyplaty wiec stary dostanie duzo mniej kasy bo az 30% a oprócz tego zwalniaja ile sie da:/ niech to sie już skończy wszystko..
Ja jestem z Uk i tutaj takich nie widzialam.10.09.2019 Marcel -
Lubieswieczki wrote:Oleczka te pufies sa troszke inne i większe przy zapieciu, moze to pomoze ?
U nas firma tez ciecia robi i zmniejszaja wyplaty wiec stary dostanie duzo mniej kasy bo az 30% a oprócz tego zwalniaja ile sie da:/ niech to sie już skończy wszystko..10.09.2019 Marcel -
Tez mi sie tak wydaje ze to dopiero poczatek
Oleczka Pufies to marka ale tutaj w Polsce stacjonarnie nigdzie nie widzialam. Ja zamawiam z neta. Wiec musialabys zobaczyc jak to u Ciebie wyglada czy mozesz tez gdzies zamowic. Kolekcja art&dry jest mega ladna 😁 A ja lubie sobie umilac zycie takimi rzeczami 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 15:38
-
Lubieswieczki wrote:Tez mi sie tak wydaje ze to dopiero poczatek
Oleczka Pufies to marka ale tutaj w Polsce stacjonarnie nigdzie nie widzialam. Ja zamawiam z neta. Wiec musialabys zobaczyc jak to u Ciebie wyglada czy mozesz tez gdzies zamowic. Kolekcja art&dry jest mega ladna 😁 A ja lubie sobie umilac zycie takimi rzeczami 😂10.09.2019 Marcel -
k878 wrote:Laurka, No widocznie przyjęli ze i tak się zaraza. i w domu się nie pokazują. Jak siedzisz w tym na dyżurze 12 czy 24 h to co za różnica?
Lubieswieczki, to jest chyba dopiero początek 😥
No roznica jest diametralna. Jak ze wszystkim co szkodliwe lub ma negatywny wplyw, ekspozycja na taki czynnik powinna byc ograniczona do (niezbednego) minimum, a nie zaostrzona przez spanie w pracy. No ale coz, ludzie pozostana ludzmi.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Zielen wrote:Dziewczyny czy jestem tutaj jedyną która nie będzie chrzcila swojego dziecka? Chce zeby sam podjal taka decyzje jak podrosnie/dorosnie. Ktoras z Was tez może jest w takim postanowieniu?
A czy pomimo braku chrztu we wczesnym dziecinstwie bedziesz/bedziecie wychowywac do poznania wartosci katolickich czy ogolnochrzescijanakich? Bo zeby cos samemu w zyciu wybrac, to trzeba to znac.
Chrzczac male dziecko w zaden sposob nie robimy mu krzywdy ani niczego nie narzucamy. Z chrzescijanskiego punktu widzenia otwieramy tym furtke do zbawienia. Jak dorosnie ma szanse podjac decyzje podchodzac do bierzmowania zwanego sakramentem dojrzalosci chrzescijanskiej.
A jak nie to droga wolna! Wolna wola. Mozna wybrac inna droge.Mańka lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Co do chrztu podzielam zdanie Laurki, a kto jak zrobi to już nie moja sprawa. My ochrzciliśmy w listopadzie.
Moja mała turla się po całym pokoju. Od kilku dni podnosi tyłek do góry i buja się przez kilka sekund albo leży na boku podpierając się łokciem. Mamy jeden ząbek i drugi już też prawie się przebił. Zaczęła też mówić bababa albo tatata, oczywiście nic przypominającego mama jej nie wyjdzie i tak to nieświadome mówienie, ale miło by było Ulubione zabawki to te należące do starszej siostry, prym wiedzie lego duplo. Z okazji braku osiedlowych spacerów schowaliśmy już gondolę (i tak już nie chciała jeździć w niej).
Oleczka a te przeciekające pieluchy to jednej firmy są czy różnych próbowałaś? Ja myślę, że albo spróbuj ten rozmiar z innej firmy, bo każda się różni nieznacznie wymiarami albo może za dużą zakładasz. Ona tylko w nocy przecieka czy w dzień też?Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
Cześć dziewczyny, znowu mnie wcięło na trochu, wybaczcie. Cała koronosytuacja mnie mocno przytłoczyła i w ostatnim czasie powróciły moje napady lękowe. Do tego kilka dni temu dowiedziałam się, że w mojej firmie jest bardzo, bardzo źle. Wszyscy pracownicy, czyli ponad 20 osób, z dnia na dzień otrzymało wypowiedzenie.
Tymczasem dziecię moje radośnie i beztrosko rośnie. Trzy dni temu Misia skończyła pół roku. Wsadza stopy do buzi, coraz częściej podnosi się na czworakach. Wszędzie jej pełno, bo pełza nam po podłodze, jak torpeda. Dom jest pełen pisków, śmiechu i gugania. Nie ma jeszcze zębów i chyba nie zapowiada się, żeby coś w najbliższym czasie ruszyło. Powoli też zbieramy się do rozszerzania diety. Krzesełko już stoi, teoria opanowana, ale czekam jak młoda będzie sama stabilnie siedzieć. Na razie miota nią na boki, ale to też dlatego, że wszystko ją ciekawi i nie "usiedzi". Daliśmy jej polizać jabłko, była zachwycona! Trzymam kciuki, by każde jedzonko wzbudzało taki zachwyt.
Są lepsze i gorsze dni, ale kocham to ❤️
Ps: Powoli dobijamy do 7kg 😱😱😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 20:54
-
Agjot, skoro wspominasz o pantsach, to zapytam 😁 Dlaczego używacie właśnie pantsów a nie pampersów? Pytam zupełnie serio, bo... dopiero ostatnio przypadkiem dowiedziałam się o istnieniu tych pierwszych (przez przypadek prawie kupiłam pampers premium care pants) 🙈
-
łania wrote:Co do chrztu podzielam zdanie Laurki, a kto jak zrobi to już nie moja sprawa. My ochrzciliśmy w listopadzie.
Moja mała turla się po całym pokoju. Od kilku dni podnosi tyłek do góry i buja się przez kilka sekund albo leży na boku podpierając się łokciem. Mamy jeden ząbek i drugi już też prawie się przebił. Zaczęła też mówić bababa albo tatata, oczywiście nic przypominającego mama jej nie wyjdzie i tak to nieświadome mówienie, ale miło by było Ulubione zabawki to te należące do starszej siostry, prym wiedzie lego duplo. Z okazji braku osiedlowych spacerów schowaliśmy już gondolę (i tak już nie chciała jeździć w niej).
Oleczka a te przeciekające pieluchy to jednej firmy są czy różnych próbowałaś? Ja myślę, że albo spróbuj ten rozmiar z innej firmy, bo każda się różni nieznacznie wymiarami albo może za dużą zakładasz. Ona tylko w nocy przecieka czy w dzień też?
Wola mamamammamamM babbababbaba. 😀 jest prze kochane te. Piszczy tak ze dzisiaj boli mnje juz glowa😀
Pampersy probowalam rozne. I mniejsze i wieksze i roznych firm. W dzien jest ok, problem tylko w nocy.
Kypilam pieluchy pampersa. Pieluchomajtki. Zobaczymy jal bedzie.10.09.2019 Marcel -
agjot1979 wrote:Z prozaicznego powodu, po prostu szybciej się zakłada 😀 odkryłam je przy corce której założenie pampersa graniczyło z cudem, tak się rzucała. A tu wkładam nogi, podciagam i myk założone 😀
Brzmi całkiem logicznie 😁 A jak z utrzymaniem się tego na tyłku? Nie zsuwa się? Nie przecieka? Chyba się skuszę 😏