Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie, ja tak czytam, i czytam na różnych stronach jak te nasze dzieciątka się rozwijają, co się kiedy zmienia i nie mogę wyjść z podziwu, że w tak krótkim czasie wykształciło się już prawie wszystko!
Zatrzymałam się mniej więcej na etapie zbitka komórek a tu już całkiem duży człowiek jest
Mama_Zuzia będę trzymać jutro
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
Dajcie znać odrazu !
Ja idę we wtorek na badania i w czwartek na wizytę, staram się być dobrej myśli
Oleczka ja tez brałam 3x1 później zmieniłam na luteinę
Z tego co wiem to napewno do 12 tygodnia dopóki nie utworzy się łożysko i już samo będzie utrzymywać ciąże, ale mogę się mylić
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Finezja19 wrote:Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
Dajcie znać odrazu !
Ja idę we wtorek na badania i w czwartek na wizytę, staram się być dobrej myśli
Oleczka ja tez brałam 3x1 później zmieniłam na luteinę
Z tego co wiem to napewno do 12 tygodnia dopóki nie utworzy się łożysko i już samo będzie utrzymywać ciąże, ale mogę się mylić10.09.2019 Marcel -
Nie moge zasnac przez To ze Poznym popoludniem spalam.. ale Witam sie w ukonczonym 10 I zaczetym 11 tygodniu ciazy!
kark, k878, m0nika, Lami, aannkka, zwichrowana lubią tę wiadomość
-
manda21 wrote:Boli kogos zoladek po duphastonie?
ja czuję nie tyle ból co straszny ciężar i przelewania jakby mi tam ktoś z 2 litry płynu wlał. i takie podrażnienie w środku , od tego jest mi niedobrze. po godz 16 jest tragedia nic nie mogę jeść bo to tylko potęguje. teraz gdy mi zwiększono dawkę z 2x1 na 3x1 to już w ogóle tragedia.alis132 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mqcie tez tak ze was ciagnie tak jakby jajnik przy chodzeniu... Od wczoraj mnie meczy od wieczora. Nie jest to mocny bol i nie jednostajny ale taki jakby ktos mnie ciagnal w jednym miejscu co pare krokow. Ja leze to nic nie czuje ale jak chodze wlasnie...
-
Kiniorek ja miałam kłucie mniej więcej od 4 do 6 tyg. ale już od jakiś 2 tyg nie czuję jajników. Tylko mnie kuło raz na jakiś czas przez około 5 minut, potem przechodziło i za jakiś czas znowu. Wtedy akurat byłam jakoś między wizytami i lekarz mówił, żeby się nie martwić tylko oszczędzać. A ja i tak się tak oszczedzam,bo nie mam siły najgorzej od godziny 17, że już marzę o 2trymestrze tak jak dziewczyny piszą o przypływie energii.Bladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019 -
k878 wrote:Może to zmiana pogody? U mnie w sobotę wiosna, wczoraj listopad a dziś od rana śnieg wali jak w marcu.
Bardzo mozliwe, wczoraj tez pol dnia przelezalam. Do tego syn po ponad miesiecznej przerwie poszedl w piatek do przedszkola I zlapal wirusa jakiegos z goraczka wiec go zostawiam w domu..
Dzisiaj wizyta o 19, juz sie nie moge doczekacFinezja19 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja nie śpię już od jakiś 2h a wymiotowalam chyba z 5razy. Generalnie to siedzę na dywaniki w łazience i narazie się stąd nie ruszam bo zaraz pewnie będzie to samo.
Chcę mi się tak pić jak nie wiem a nic nie mogę...