Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
AmyLee to czekamy razem. Dasz rade! Ale przyznam, że teraz mi się dłuży. Przy wcześniejszych wizytach jakoś szybciej leciało.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kciuki za wizyty
czekamy na zdj
Mama Zuzia my jutro razem, ja o 18
Vian ja też odliczam każdy dzieńbędę jeździć co 3 tygodnie bo miesiąc to za długo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 10:14
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Ja też dzisiaj wizyta, o 17.40. Mąż że mną idzie to mam nadzieję że lekarz zrobi usg
bo docelowo miałam mieć wizytę 27.03 ale idę zobaczyć co z tą cytologią. A za 2 tygodnie będę musiała iść znowu bo mam l4 do 27.
Inka90 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mama zuzia. Ja mialam podobnie do Ciebie, podejrzenie LUF i zstrzyk na pekniecie pecherzyka, tak zaszlam w 3 ciaze, poprzednie bez zastrzykow, niestety sie nie udalo... pozniej odwiedzilismy klinike i badania meza, szok, morfologia0, a przeciez 3 razy bylam w ciazy... leczenie u androloga, ktory prosil o rok, bo mezczyzne sie wlczy, ale chodzilo o mnie i moja historie. Wiec przygotowalam sie, ze w styczniu zrobie droznosc jajowodow, i zaczynamy myslec o invitro. Z mezem kochalismy sie tylkow jeden dzien przed swietami bo pozniej wyjazd do rodziny itd. To byl 11dc. W Styczniu zrobilam test i dwie krechy, pozniej usg i ciaza mlodsza, nawet z lekarzem sie poklocilam bo mowie ze nie moze byc mlodsza bo ja dokladnie wiem kiedy co i jak
na szczescie poki co wszystko jest ok. Wiec cuda sie zdarzaja.
Powodzenia na wizytachMama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Elvira- to ja jutro mam nadzieje rozpocznę dzień dobrych wiadomości a Ty go zakończysz z równie dobrymi 🥰
Alex- kciuki również dla Ciebie! Ja mam umowę z lekarzem taka ze jeżeli L4 się kończy to pisze do niego smsa i on mi wystawia nowe elektronicznie.
Marchev- to rzeczywiście podobne historie mamy. Najważniejsze, ze w końcu nam się kochana udało i mamy maluchy w brzuszkach!🤰🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 10:10
-
Hej, kciuki za wizyty. Ja miałam zwariowany weekend, mąż kilka dni w domu fajnie pomógł przy małym trochę. W niedzielę synek zaczął chodzić! To dopiero teraz się zaczęło pilnowanie małego patałacha. Ale z dnia na dzień idzie mu coraz lepiej
W pon ogarnialiśmy kredyt w banku bo zaczynamy budowę domu, złodzieje!! Nerwów szkoda. No ale suma sumarum dostaliśmy połowę z tego co chcieliśmy ale potem policzyliśmy że jednak może to i dobrze bo wystarczy na postawienie w stanie surowym a na wykończenie coś się uzbiera
ciążowo czuję się ok. Cycki mam mega ogromne!! Większe niż z synem! Ogólnie czuję się brzydsza w tej ciąży, włosy matowe, paznokcie połamane, blada cera, wypryski ehh. Ciągnie sobie małe z matki. Dobrze że waga póki co w normie + 2,5 kgk878 lubi tę wiadomość
-
Agusia- brawo dla synka za chodzenie- teraz zabawa dopiero się rozpocznie haha
No i super ze ruszyliscie z domem.
Animka- spokojnie kochana musi być dobrze i tak właśnie będzie. Zjedz sobie jakieś jabłko żeby malucha obudzić przed usg