Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia, like za chodzenie! Ale chodzi przy meblach czy już samodzielnie? Taka kolej rzeczy, fajnie patrzeć jak się tozwijają te brzdące.
Jadę po wyniki pappa. Stresik jest.
Siedzi u mnie teściowa i już mi tak działa na nerwy ze chyba wieczorem będzie nieprzyjemna rozmowa z mężem. Przyjechala na tydzień „pomóc”, ale jej pomoc ogranicza się do tego ze chodzi za małą. Wczoraj po sniadaniu zapytała czemu garnków nie włożyłam do zmywarki (garnki z poprzedniej kolacji, mąż zmywał), jak powiedziałam ze się nie zmieściły, to się odwróciła na pięcie i poszła. Dziś rano poszłam na pobranie krwi, jak wróciłam to mąż jeszcze nie poszedł do pracy tylko ogarniał po sniadaniu. Taka pomoc.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
animka899 wrote:Ja właśnie zbieram się na prenatalne. Aż mam biegunkę z nerwów! Na pierwszych prenatalnych w pierwszej ciąży już widzieli nieprawidłowości u corci!
Mam nadzieję że limit nieszczęść wyczerpałam!!!
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
U mnie dobrze, ryzyko podstawowe wielokrotnie obniżone. Kamień z serca. Animka, dzisiaj tylko takie wieści, za chwile przybijesz mi piątkę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 11:24
Ann.., kark, monkle, manda21, pola0909 lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Agusia_pia wrote:Przy meblach to on juz mc smigal. Zaczal sam
nom jest wesolo
Ale pierwsze jego kroki a ja mialam lzy w oczach
Szybko, moja zaczelamprzy meblach jak miała 9 mcy, ale puściła dopiero jak jej brakowało kilka dni do roczku. Extra, ja uwielbiam jak się czegoś nowego nauczy. mała jest tak zachwycona, takie się przed nią nowe horyzonty otwierają, ze sama nie wie od czego zacząćAgusia_pia lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
animka899 wrote:Ja właśnie zbieram się na prenatalne. Aż mam biegunkę z nerwów! Na pierwszych prenatalnych w pierwszej ciąży już widzieli nieprawidłowości u corci!
Mam nadzieję że limit nieszczęść wyczerpałam!!!
Wiem co czujesz, ja w poprzedniej ciąży to poszłam na prenatalne bez stresu, a wyszłam załamana. Tym razem nerwy były ogromne, ale na szczęście wszystko jest ok, czego i Tobie życzę.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
13t3d to jest tyle skończonych tygodni, zaczęty 14
Mi wszystkie aplikacje pokazują opisy rozwojowe dla 14 tygodnia, bo on jest tak jakby w toku
Kurcze, już się nie mogę doczekać wizyty. Zawsze przed łapie mnie stresik. Dopóki mała się nie zacznie ruszać, chyba zawsze tak będzie po moich przejściach.
Na razie staram się czymś zająć. Gotuję zupkę, chyba odkurzę mieszkanie, trochę ogarnęłam, puściłam pranie. Jak za dużo leżę to mnie później krzyże bolą, tak lżej niż na okres.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
15t2d oznacza, że skonczyłaś już 15 tygodni i leci ci 16ty
ehhh ja do wizyty jeszcze tydzień...oglądam sobie zdjęcie z ostatniego usg i nieustannie zachwycam się nad obecną techniką i możliwościami
Pokazałabym wam, ale nie wiem jak dodać załącznik
-
alex0806 wrote:https://naforum.zapodaj.net/ tu wrzucasz i kopiujesz kod url w kwadratowych nawiasach
dziękuję ślicznie
no to moja dzidzia, chyba wstydliwa troszkę, bo buzię zasłoniła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bf9993dc3b2.jpgelvira, alex0806, Ann.., Mama_Zuzia, monkle, Janka0909, k878, kark, manda21, pola0909, Agusia_pia, Mamadwojki, aannkka, Agucha90s, Lami lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Ja jeszcze nie wrzucałam zdjęcia z USG mojego synka, mojej niestety nie jest tak dobre jakościowo jak wasze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/631724f295cc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 13:32
kark, Agusia_pia, aannkka, Lami lubią tę wiadomość